• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım malesef seçme şansım olmadı.zaten tek yumurtam vardı o da döllendi hamd olsun.öyle bir şansım olsaydı emin ol 3.yü bile isterdim.çünkü zamanım yok rezervim tükenmek üzere:)yumurtan varsa sağlığını riske atma çoğul gebelik kulaga hoş gelse de çok kolay değil.ama benimki gibi bir durumun varsa tek koyma şansın yükselir.

ayy ne guzel tek yumurtan da dollenmis masallah, oda bebisiniz olacakmis demekki:) bizim acayip stresli bi 6 gundu yumurta toplamadan sonra hergun ariyolar yok su gelisimini durdurdu bu dollemedi, gerilim filmine donmustuk..benimde pek parlak degildi sayi canim 6 tane toplanmisti, elimizde 2 tane kaldi..ikinci transfer nasilsa bedava olcak diye tek koyduralim diyorum, ama yine ayni sikintilarida yasamak istemiyorum bir yandan, zor kararlar Allah hepimizin yardimcisi olsun..

ayy ne guzel tek yumurtan da dollenmis masallah, oda bebisiniz olacakmis demekki:) bizim acayip stresli bi 6 gundu yumurta toplamadan sonra hergun ariyolar yok su gelisimini durdurdu bu dollemedi, gerilim filmine donmustuk..benimde pek parlak degildi sayi canim 6 tane toplanmisti, elimizde 2 tane kaldi..ikinci transfer nasilsa bedava olcak diye tek koyduralim diyorum, ama yine ayni sikintilarida yasamak istemiyorum bir yandan, zor kararlar Allah hepimizin yardimcisi olsun..

dondurulmuşlarla daha rahat oluyor.dedıgın gıbı tek dene o zaman.İnşallah bedava olanında da ikinci bebeğin gelir:)))))

dondurulmuşlarla daha rahat oluyor.dedıgın gıbı tek dene o zaman.İnşallah bedava olanında da ikinci bebeğin gelir:)))))

haha cok guzel demisisn canim, ama eger saglikla dogurusan ikinicis bedava olmuyor bu defa:))) ama olsun yeterki veririz artik neyse parasi..hepimizin kucaklari dolsun insallahhh

olsun da dedıgın gıbı gıden para olsun.inşallah gerek kalmaz 2.ye:))))

insallah canim ya valla bana 1 tedavi yetti, birkac tedavi geciren arkadaslara hayranlikla bakiyorum, Allah gucunu sabrini veriyor heralde..insallah bu denemelerimiz son olur daha fazla bu stres ve sikintilari cekmeyiz..

insallah canim ya valla bana 1 tedavi yetti, birkac tedavi geciren arkadaslara hayranlikla bakiyorum, Allah gucunu sabrini veriyor heralde..insallah bu denemelerimiz son olur daha fazla bu stres ve sikintilari cekmeyiz..

bugun ıgnelerımı aglayrak yaptırdım.2.denemem benım de.
eve geldim hüngür hüngür agladım Rabbim e dua ettim son olsun bu agrılarım nasip et vs vs.
İnşallah hepimizin emeklerinin karşılığı olur.kucagımıza alırız hayırlısıyla..

bugun ıgnelerımı aglayrak yaptırdım.2.denemem benım de.
eve geldim hüngür hüngür agladım Rabbim e dua ettim son olsun bu agrılarım nasip et vs vs.
İnşallah hepimizin emeklerinin karşılığı olur.kucagımıza alırız hayırlısıyla..

ayy canim yaa, progesteron ignesimi bu agri yapan ben daha ona baslamadim:18: insallah dedigin gibi son olsun arkadasim, Allah gonlune gore versin bitsin bu hasret:)

Odemenin bi kismini kredi kartiyla yaptik bu gun kiz dediki taksit yapiyoruz isterseniz esimle dayimda diyoki yok be taksitle cocukmu olur komik dialoglar gerceklesiyo iste ama insallah sonu guldursun bizi

olur olur taksitlide olur once birinci transferde bir/iki kac istersen alirsin bebisini kucagina sonra gider 2./3. cocugunu alirsin donmuslardan, taksit taksit iste:)

ayy canim yaa, progesteron ignesimi bu agri yapan ben daha ona baslamadim:18: insallah dedigin gibi son olsun arkadasim, Allah gonlune gore versin bitsin bu hasret:)

evet bir de göbekten kan sulandırıcı iğne var.3 günde bir de baska bır hormon iğnesi var.her yerim mosmor.ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum:( sonu guzel olsun da unutulur bu gunler:)))

evet bir de göbekten kan sulandırıcı iğne var.3 günde bir de baska bır hormon iğnesi var.her yerim mosmor.ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum:( sonu guzel olsun da unutulur bu gunler:)))

ayy kiyamam, sonu guzel olcak insallah bu acilar aklina bile gelmicek..gobekten yapilanlar iyide progesteron benide korkutuyor, bide eslerimiz nasil yapcak yahuuu, bana kocaman bir igen ucu vermislerdi degistirttim:) kucuugunu aldim..umarim sorun olmaz..

ayy kiyamam, sonu guzel olcak insallah bu acilar aklina bile gelmicek..gobekten yapilanlar iyide progesteron benide korkutuyor, bide eslerimiz nasil yapcak yahuuu, bana kocaman bir igen ucu vermislerdi degistirttim:) kucuugunu aldim..umarim sorun olmaz..

göbekten yapılanlar da fena.opudan önce yaptırdıkların gibi değil.bunlar yağlı iğnelermiş ondan bu kadar acıtıyormuş.ben hastanede yaptırıyorum hepsini:)) zaten yüzmüş kuyruğuna gelmişim biir eksiklik olmasın:)

Back
X