• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum

canım benim ne denir bu durumda ne teselli eder ki:(gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin.
tedavi,ilaç herhangi bir müdahale olamaz mı?ne diyor doktorun?

canimmm su anda sonuccc bellidir kesin:))) iki gunun kalmisss ne guzelll yat kalk yat kalk sonraa insallahhh guzelll haberlerin gelecekkk.. herseyinn hayirlisi canimm bunuda heppp aklinda tutki gonlun ferahh olsun..

ya aslında kan testi yaptırmayı düşündüm ama düşük çıkarsa yükseldi mi düştü mü o telaşa girmek istemiyorum.sonuçta çarşamba demelerinin bilimsel bir sebebi var.Rabbim hayırlısını nasip etsin bana ve isteyen herkese.

MaşaAllah ya herkes test gününü bekliyor biz daha başındayız bakalım nasıl geçicek bu günler,
kızlar ben şunu sormak istiyorum ben iğnelere başlayalı 7 gün oldu sizin kaçıncı gün yumurta toplama işleminiz
gerçekleşti ve kaç cm'e ulaşınca doktor toplamaya karar veriyor acaba merak ediyorum da?

Test gününü bekleyenlerde inşaAllah en güzel sonuçları alırız...

Kızlar siz yumurta toplatmadınız mı?:16:Cevap yok muu?:18:

canim ben hic ne cm dikkat ettim nede gunune doktor inceledi karar verdi.. fazla detaya girmedim hicbirzaman...

çok teşekkür ederim canım :16: peki tahminen kaçıncı günde toplanmıştı sınavlarım var hafta sonu o yüzden çakışır mı diye meraktayım :18:

Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum

Zeycan cok grcmis olsun canim, cok ozuldum simdi sana ne desek bos, rabbim sabir versin, neden kaynaklanmis olabilcegi hakkinda bir yorum yaptilarmi, cunku sonraki denemelrrde en azindan yardimci olur

benim de ara sıra ağrılarım oluyor.benzer durumlar sanırım.iş yapmaya gelince unutunca yapıyorum:) ama hatırlayınca yapmıyorum daha çok saolsun eşim yapıyor.bugün 11.gün çarşamba sabah yapıcam testi.hayırlısı olsun bakalım:)İnşallah çarşamba bizim günümüz olacak:)))))

hadi insallah canim carsambaya bisey kalmamis gelsin guzelhaberler bu haftaa:52::52:

hem de ne dorukta.çok korkuyorum negatif olur diye:)
Rabbim senin de günlerini hayırlısıyla çabucak bitirsin:))

Canim iyi dusun iyi olsun. Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

Canim iyi dusun iyi olsun. Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

hepiniz dualarımdasınız canım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,gönüllerimize göre versin inşallah.hayırlı olsun şimdiden:)

ne demek şişirmek.bunun için buradayız hepimiz:))ahh ahh ne çektiler benden can arkadaşlarım.sırayla destek olucaz bırbırımıze ve bu gunlerı bu şekilde atlatıcaz.su gibi geçer inşallah tedavin.inan hangi ara başladım ne zaman bitti anlamadım.İnşallah sen de bihaber güzel sonuca kavuşursun benim gibi.son 2 gün inşallah güzel haberler vericem:)))Allah ın izniyle tabi:))

inşallah canım inşallah..burda aldığımız her güzel habere kendimizinki kadar heyecanlanıyoruz...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

SELAMÜNALEYKÜM arkadaslar bayadır görüşemiyoruz İNŞ iyisinizdir
kısaca transferimi anlatım 4. gün morul embriyosu transfer edildi 4 tane
bugün 4. günüm oldu lakin zamanlar geçmek bilmiyor kızlar birde çok kötü geçti transfer sonrası
gün boyunca üzgündüm umarım bir aksilik olmazda tutunur yavrularım
neyse biraz daha iyiyim simdi sabah bir tane test aldım ve yaptım negatif çıktı hergün bir tane yapıcam
artık pozitifi görürsem kesin olarak bakıcam çünkü hcg den arınmıs oldugunu gördüm bugün ki testte
işte öyle veya böyle atlattık henüz bir değişiklik yok sadece ilk 3 gün kramplar oldu onun dısında iyi geçti
ve ilk gün 10 saat boyunca oturdum yani herşey üst üste geldi artık RABBİMDEN hakkımızda hayırlısını diliyorum

Back
X