• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Tedavin hayırlı olsun mira38, dualarımız sizlerle. Canını sıkma, geçmez dediğin günlerde geçiyor. Ben transferimin üçüncü günündeyim.Ben çok uyuyorum. Hatta bugün o kadar çok uyumuşum ki uzun süre vücudum susuz kaldı diye kalkınca ağladım:) Herhalde birazdan yine uyurum:)) Normalde transfer döneminde çok yatan biri değilim ama bu transfer dönemim de böyle geçiyor.

inşallah güzel haberlerini alırız ee tabi ben de güzel haberler veririm:)))uyku bende de var canım.hatta bu birkaç gündür daha çok.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)

başından beri ç0k karamsardım biliyorsunuz:)buna rağmen neden olmasın beni utandıracak diyorum ama korkmuyorum desem yalan olur.Rabbim bir negatifi daha göstermesin,yüzümü güldürsün inşallah:)

Canım hamişim
Korkulacak bişey yok test için kan vereceksin
Sonr iki saat bekleyeceksin sonra telefon edeceksin
Veeee sonra değerinin 100 üzeri olduğunu duyuunca
Hemen bize haber vereceksin canım:49:

Canım hamişim
Korkulacak bişey yok test için kan vereceksin
Sonr iki saat bekleyeceksin sonra telefon edeceksin
Veeee sonra değerinin 100 üzeri olduğunu duyuunca
Hemen bize haber vereceksin canım:49:

oyyy ben senin o tatlı dilini yerim:))))inşallah canım az kaldı çarşamba sabahı güzel şeyler olacak inşallah:))Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

oyyy ben senin o tatlı dilini yerim:))))inşallah canım az kaldı çarşamba sabahı güzel şeyler olacak inşallah:))Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

Amin canım
Çok heyecanlıyım çarşamba evdeyim boş günüm senden haber bekleyecem :16:

ya aslında kan testi yaptırmayı düşündüm ama düşük çıkarsa yükseldi mi düştü mü o telaşa girmek istemiyorum.sonuçta çarşamba demelerinin bilimsel bir sebebi var.Rabbim hayırlısını nasip etsin bana ve isteyen herkese.

Canim sana bakmaya girmistim nasilsin heyecan durumun nasil??? Sakin carsamba oncesi yaptirma hasimin gazabi kotu oluyir benim pazara geliyrdu cumartesi yapturayim dedim adam beni bi azarladi;))bosunami 12.gun diyotuz dedi;)) benim anlamadigim 10.gun yaptiranda cok yani doktor 10.gun diyr ama bizimkis tuttrmus 12 diye..rabbim kalbine ferahlik versin.insallhh carsamba buyuk gun hadi bakalim;))

Canim sana bakmaya girmistim nasilsin heyecan durumun nasil??? Sakin carsamba oncesi yaptirma hasimin gazabi kotu oluyir benim pazara geliyrdu cumartesi yapturayim dedim adam beni bi azarladi;))bosunami 12.gun diyotuz dedi;)) benim anlamadigim 10.gun yaptiranda cok yani doktor 10.gun diyr ama bizimkis tuttrmus 12 diye..rabbim kalbine ferahlik versin.insallhh carsamba buyuk gun hadi bakalim;))

çok çok çok heyecanlıyım.belirgin bir belirti olmadı.sadece adet sancısı gıbı agrılar ve sıvılce.lekelenme falan da yok.bilmiorum artık hayırlısı olsun.
çarşambayı beklicem önce yapsam da sadece kendimi strese sokarım değer düşükse arttı mı düştü mü:))onu kaldıracak gücüm yok.
İnşallah pozitif olur:))mesaj yazdım ama burdan da sorayım.ilaç kanama yapmıştı noldu?kötu bısey yok inşallah?

çok çok çok heyecanlıyım.belirgin bir belirti olmadı.sadece adet sancısı gıbı agrılar ve sıvılce.lekelenme falan da yok.bilmiorum artık hayırlısı olsun.
çarşambayı beklicem önce yapsam da sadece kendimi strese sokarım değer düşükse arttı mı düştü mü:))onu kaldıracak gücüm yok.
İnşallah pozitif olur:))mesaj yazdım ama burdan da sorayım.ilaç kanama yapmıştı noldu?kötu bısey yok inşallah?
Valla pozitifi gorur rahat ederim diyrdum ondan sonraki surec daha zormus sanki hergun sirtima bikac cuval daha koyuyorlar yukum surekli artiyor;(( ama butun derdimiz bu dertleri cekmek degilmiydi ragziydik herseye.sukurler olsun ..rabbim yokluklarini gostermesin..
lekelenmem devam ediyr ama azaldi iyice ..kanamam durdu sukur ama onun stresi yasattiklarini tarif edemem insallh su iltihap isi gecerde meleklerimle yolumuza devam ederiz

Sen hamilesin insallh insallh bunu cani gonulden istiyrum..rabbim yardimcin olsun kendini her turlusune gore ayarla..ya i dunyanin binbir turlu hali var.olmazsa ne olur nasil tedaviye devam edersin vs..olursa zatrnnnnnn allahim buna sevinmekk icin okadr coook vaktin olacakki insallh rabbim yuzunu guldursun..dualrim seninle ve tum sabreden anne adaylariyla..

Valla pozitifi gorur rahat ederim diyrdum ondan sonraki surec daha zormus sanki hergun sirtima bikac cuval daha koyuyorlar yukum surekli artiyor;(( ama butun derdimiz bu dertleri cekmek degilmiydi ragziydik herseye.sukurler olsun ..rabbim yokluklarini gostermesin..
lekelenmem devam ediyr ama azaldi iyice ..kanamam durdu sukur ama onun stresi yasattiklarini tarif edemem insallh su iltihap isi gecerde meleklerimle yolumuza devam ederiz

Sen hamilesin insallh insallh bunu cani gonulden istiyrum..rabbim yardimcin olsun kendini her turlusune gore ayarla..ya i dunyanin binbir turlu hali var.olmazsa ne olur nasil tedaviye devam edersin vs..olursa zatrnnnnnn allahim buna sevinmekk icin okadr coook vaktin olacakki insallh rabbim yuzunu guldursun..dualrim seninle ve tum sabreden anne adaylariyla..

Allah razı olsun canım benim.Yavrularını da sana bağışlasın.Herhangi bir plan yapamıyorum sadece dua ediyorum.İnşallah Rabbim nasip eder.bana ve isteyen herkese..öpüyorum çok:))

nunacım, bugünlerdeki gündemimiz sensin :) ,, dualarım seninle canım, hayırlı haberi ver inş. annecik diyelim sanada, sıra bize gelsin yavaş yavaş ,, iğneler şişirdi iyice bugün bir kişi daha hamile misin dedi ah keşke dedim istemsiz ,,, insan çok üzülüyor ,,

Son düzenleme:
nunacım, bugünlerdeki gündemimiz sensin :) ,, dualarım seninle canım, hayırlı haberi ver inş. annecik diyelim sanada, sıra bize gelsin yavaş yavaş ,, iğneler şişirdi iyice bugün bir kişi daha hamile misin dedi ah keşke dedim istemsiz ,,, insan çok üzülüyor ,,

bu kadar zaman geçti ama şu 2 gün geçmiyor:))Allah hepinizden razı olsun inşallah dediğin gibi sırayla ard arda hamile kalırız.2014 hamile yılı olsun özellikle tüp hamileleri:)))

benim icime soyle doguyor.. nuna erkek annesi olacak.. emha bir kiz bir erkek.. nilnur sende kiz annesi cnm..:))

Oyyyy yerimm ben senii,,ben de hepp kizim olacak ikiz derdim,ruyamda erkek gordum..hayirlisi :-) ay heyecanlandim herkes bana kiz olack der bebegim..
Senin de ismin gibi ece`n olsun:-)

başından beri ç0k karamsardım biliyorsunuz:)buna rağmen neden olmasın beni utandıracak diyorum ama korkmuyorum desem yalan olur.Rabbim bir negatifi daha göstermesin,yüzümü güldürsün inşallah:)

canım inşallah hersey güzel olacak valla çarşamba okuldan gelince hemen sana bakacağım güzel haberin için :)

Eğer anne ve ya baba genetik hastalık taşıyıcısı ise ve ya daha önceden hasta çocukları doğulmuş ise dr. direk pgt diyor. Hatta bazıları tüp bebeği sırf pgt için yapıyolar.

Ancak benim durumumda olan birisi için de doktor pgt isteğe biliyor (bizde genetik hastalık yok. ilk 3 denemede yüksek kaliteli embrio verilmesine rağmen hiç gebelik oluşmadığı için 4. de doktor pgt yapalım dedi, yaptık. 5. güne giden 9 embriodan 4'ü ciddi genetik anomalili çıktı. Sağlıklılar transfer edildi. İlk kez gebe kaldım. Kısmet değilmiş ki, suyu aktığı için 18 haftalık kayb etdim).

Gerçi pgt yapılan embrioların kalitesi düşe biliyor. O yüzden genetik sorun yoksa bazı dr.lar önermiyor, hem de baya maliyetli.

mrblar canım bu yazını okudum da çok merak ettim gerçekten..bende üniversite hastanesinde 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi yaptık. sebepsiz infertilite nedeniyle buralara kadar geldik. :( benden 18 tane yumurta toplanmıştı,12 tanesi döllenmişti ve 1 tane çok çok kaliteli olarak embriyo transferi yapıldı,sonuç tutmadı. buarada bizde de herhangi bir genetik sorun yok bildiğimiz kadarıyla.. ben herşey yolundayken neden tutmaz diye sordum ama net cvp alamadım.ve senin bu yazını okuyunca bende acaba bende mi böyleyim dedim? napsam ki ben? acaba doktora söylemeliyim bu konuyla ilgili?

Bugün 7. Günümdü, 2 yumurtam var ve ikisi de 15 mm civarlarında. Bir tane daha gelişmiş ama ebatları çok küçük, ondan biley çıkmaz herhalde. Bugün ve yarın yine yumurta büyüten iğnemi uyguluycam, bir de yine dün başladığım çatlamasını önleyen iğnem var. Bu önleyici iğneleri de bugün ve yarın kullanıcam . Sonra Çarşamba günü kontrole gidicem. Doktorumun dediğine göre , cuma günü toplama olma ihtimali çok fazla. Bende durumlar böyle canım, senin tedavi nasıl ilerliyor? Benim doktorum , isterseniz tedaviyi keselim dedi çünkü sadece 2 yumurta gelişti ve dolayısıyla şans azaldı dedi . Ama ben ve eşim az da olsa bu şansımızı kullanalım dedik. Umarım az ve öz dedikleri türden gelişir:))

benim de gelişmiş 4 yumurtam var. çok olması önemli değil sağlam 1 tane olsa yeter. benim sonraki randevum perşembe. kendi doktorumla bugün iletişime giremedim. başka şehirde olduğumdan orda gittim doktora ve kendiminkine rapor verdim. bakalım hayırlısı. gelişmeleri paylaşırım.

benim de gelişmiş 4 yumurtam var. çok olması önemli değil sağlam 1 tane olsa yeter. benim sonraki randevum perşembe. kendi doktorumla bugün iletişime giremedim. başka şehirde olduğumdan orda gittim doktora ve kendiminkine rapor verdim. bakalım hayırlısı. gelişmeleri paylaşırım.

Tabii ki amaç hem çok sayıda hem de kaliteli yumurta sayısının fazla olması ve neticede şansımızın fazlalaşması. Tüp bebek tedavisinde istenen bu, ama ben yine de kadere kısmet diyorum. Milli piyango bileti misali olacağı varsa tek biletle de olur, olmayacaksa 1000 bilet alsan olmaz... Güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım

Back
X