canım benim çok teşekkür ederim:))iyi ki varsınız.Rabbim duysun sesimizi.benim için gerçekten mucize olacak pozitif olursa:)İnşallah güzel haberler verebilirim yarın.
Bol şans tatlım RABBİMİN güzel melekleri yanında ve senle olsun hayırlı haberler İNŞ kalbim seninle
Gonal f iğne kullanıyorum göbekten bugün iğneyi vurdum vurdugum yerden 1. 2 damla kan cikti sonra şişti yumurta kadar hafif agriyo dokununca aranizda boyle olan varmi
canım geçmiş olsun tedavinde hayırlı olsun senin yaşadıgının aynısını son dönemde yaşadım son 3 iğnede çok acıdı ve kan geldi yerini biraz biraz kaydırarark yaptım yani benimki tahriş olmuştu sona dogru birini sag birini soldan yap ve hergün tam tersini uygula gerçi tam neler kullanıyorsun bilmiyorum ama sanırım baskılayıcı ve gonodoprin ben bu şekilde uygulamıstım geçmiş olsun tatklım
kızlar ben de bugün ilk lucrinimi yaptım.inşallah hayırlısı olur.Rabbim herkesi o güzel kokuya kavuştursun inşallah.dün bi arkadaşımın doğumuna gittim.aramızda 5 hafta vardı eğer benimki dursaydı.nasip.öyle güzel bi bebekti ki maşallah...Rabbim hepimizi nasip etsin inşallah amin.
tedavin hayırlı olsun tatlım İNŞ bbol bol yumoşların olur saglıklı devam eder tedavin sonrada tarnsferin olur İNŞ RABBİM gönlüne göre versin nur topu gibi evlatlar nasip etsin AMİN
Arkadaslaryarin bir bucukta transferim var benden yirmi tane yumurta toplamistilar besi bos cikmisti kalandanda yedi tanesi dollenmis doktorum toplamanin ertesi gunu arayip haber vermisti dun ve bu gun yine aradi saat bildirdi fln yedi tane olmasini cok iyi oldugunu soledi insallah olur cok heycanliyim dua edin lutfen:18::18::18:
Kalbimiz seninle tatlım RABBİMİN güzel melekleri senle olsun bol şanş getirsin sana hayırlı haberlerle İNŞ
Merhaba arkadaşlar bende bu ay 3. Denemesi yaptım cumartesi sonucu hayırlısıyla. Rabbim hepimizin isteklerini yerine getirsin inşallah
hayırlı olsun canım İNŞ bu 3. kavusursun yavruna RABBİM gönlüne düşeni nasip etsin AMİN