haklısın canım çok umutlanmadım bende zaten sadece ümidim arttı yoksa henüz kesin bir durum yok destekleriniz için teşekkürler
hakkımızda hayırlısını versin RABBİM teşekkürler canım eksik olmayın bu arada ilk gebeliğğim normal yolla yolmustu ve 7 aylık dogmuştu şimdi sen öyle deyince bi düşündüm hakkın var yani tekrar baslıcakmısın tedaviye yada varmı devam eden tedavin fazla bilgim yok topikten bu aralar gelme fırsatı buluyorum
İNŞ hayırlı haberlerle canım amaa okadar stres yapma herşey olucana varıyor pozitif ol canım RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın
Bol şans tatlım RABBİMİN güzel melekleri yanında ve senle olsun hayırlı haberler İNŞ kalbim seninle
canım geçmiş olsun tedavinde hayırlı olsun senin yaşadıgının aynısını son dönemde yaşadım son 3 iğnede çok acıdı ve kan geldi yerini biraz biraz kaydırarark yaptım yani benimki tahriş olmuştu sona dogru birini sag birini soldan yap ve hergün tam tersini uygula gerçi tam neler kullanıyorsun bilmiyorum ama sanırım baskılayıcı ve gonodoprin ben bu şekilde uygulamıstım geçmiş olsun tatklım
tedavin hayırlı olsun tatlım İNŞ bbol bol yumoşların olur saglıklı devam eder tedavin sonrada tarnsferin olur İNŞ RABBİM gönlüne göre versin nur topu gibi evlatlar nasip etsin AMİN
Kalbimiz seninle tatlım RABBİMİN güzel melekleri senle olsun bol şanş getirsin sana hayırlı haberlerle İNŞ
hayırlı olsun canım İNŞ bu 3. kavusursun yavruna RABBİM gönlüne düşeni nasip etsin AMİN
canım çok sağol..senin de pozitif haberini bekliyoruz inşallah...