• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

28 yaşındayım ilk denemem aşılama denemem olmadı daha önce ama dış gebeliğim oldu tek tüpüm alındı dr um aşılamadansa direk tüp bebek yapalım dedi.Benim cumartesi yapıldı transfer 2.gün transferi yumurtalarım 1.kaliteymiş.

Benimde tüplerimin biri kapalı digeride geçiş yom denilicek kadar darmis normalde bu ay laproskopi olucaktim ama sonra ani bir kararla tüp bebek yaptirmaya karar verdik. .. umarim hepimizin sonuclari allahin izniyle pozitif olur cnm benimde ilk denemem peki sen hep yatiyormusun yada özel olarak ne yapıyorsun bide tek embriyomu sendede?

Benimde tüplerimin biri kapalı digeride geçiş yom denilicek kadar darmis normalde bu ay laproskopi olucaktim ama sonra ani bir kararla tüp bebek yaptirmaya karar verdik. .. umarim hepimizin sonuclari allahin izniyle pozitif olur cnm benimde ilk denemem peki sen hep yatiyormusun yada özel olarak ne yapıyorsun bide tek embriyomu sendede?

hayır cnm yatmıyorum sürekli evdeyken dinleniyorum öğretmenim ben bugün okul gittim ama kendimi yormamaya çalışıyorum evde şuanlık iş yapmıyorum ilaçları düzenli kullanıyorum ve 7 Mart'ı bekliyorum :))

hayır cnm yatmıyorum sürekli evdeyken dinleniyorum öğretmenim ben bugün okul gittim ama kendimi yormamaya çalışıyorum evde şuanlık iş yapmıyorum ilaçları düzenli kullanıyorum ve 7 Mart'ı bekliyorum :))

Bende carsambayi bekliyorum ama günler yaklastikca zaman gecmek bilmiyor sanki insallah poztitif sonuclari almayi nasip eder allahım hayirlisiyla

:-)))) senin olayın com iyiymis yaaaa ama inanirmisin benimde senden kalır yanim yok ben dışardan bakınca hic takmiyorummus gibi görünüyorum hatta eşim ümitlendikce sürekli tutmaya bilir bak sonunda cok üzülme allahın istediği olur filan diyordum transferden belli dün ben oturup aglayinca hic birşey yokken adamda neye uğradığını şaşırdı kim kimi teselli edicek ben bilmiyorumki filan demeye başladı :-) ama bugün çıktım dolaştım biraz arkadaslarimada bu konu hakkında konuşmayı yasakladim cok iyi geldi kafam dağıldı test günüm çarşamba günü vakit yaklastikca saatler duruyor sanki erkende yapmak istemiyorum en azından yoksa bile 1 gün fazladan ümit etmek olma olasılığını düşünmek bile güzel geliyor bana alma olmazsada bu yola bas koyduk bir kere pes etmek yok olana kadar denemeye devam hayırlısı olur inşallah senin transferin ne zaman oldu?

Dedim ya zorlu bir süreçten geçiyoruz, buna eşlerimiz de dahil. Benim eşim çok çok sakin teslim olmuş durumda hatta ilk denemeler tutmuyormuş boşa ümitlenmeyelim dedi doktorumdan da azarı yedi ohhh :)) Sabret canım çok az kaldı senin. 2 gün bile değil. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın.
Benim transfer olmadı daha canım. yarın sabah yumurtalar toplanacak inşallah. sonra transferi bekle sonra test gününü bekle ohooo benim işim çok uzun daha :)

Canim benim üzülme demek cok kolay biliyorum ama demekki hakkinda hayirlisi böyleymis pes etmek yok bu yola baş koydukm allah bize hayirlisiyla bebislerimizi bagislayana kadar nasip edene kadar denemeye devam bu defa olmadiysa birdahakine olur insallah....
Hayırlısı canım teşekkür ederim benim olmadi ama dualarim sizinle inşallah hepiniz sevinirsiniz nasipde varsa olur elbet yeter ki rabbim sabrimizi korusun..

Gözün aydın canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Valla kimisinde belirti bile olmuyormuş kimisinde de adet sancısı gibi oluyormuş. Hİç onu takma bence kafana herkesin belirtileri farklı.
Olumsuzu çağırma hiç. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah.

Canım embriyo sayısını sanırım yaşa göre belirliyorlar. 35 yaşın altına malesef 1 koyuyorlarmış. Ben de 2 istiyorum demiştim ama bana da 1 koyacaklarmış. Devlet izin vermiyormuş malesef :((

Üzülme takma demek anlamsız. Biliyorum çok üzülüyorsundur ama elimizden bir şey gelmiyor. Hayırlısı deyip Allah'a sığınıyoruz. Rabbim bundan sonra güldürsün yüzünü inşallah.

Inan uzulemedim bile sadece emeklerime acidim. nedense büyük bir his olmayacak sakın kendini kaptirma diyordu hislerimde yanilmadim olsun hamdolsun rabbime vardır bunda da bir hayir rabbim tez zamanda sizleri sevindirsin inşallah.

Evet kızlar yaptıgım düşükden sonra 4.tüp bebek denemesine yarın başlıyorrum bakalım bu tedavim nasıl sonuçlanacak

Evet kızlar yaptıgım düşükden sonra 4.tüp bebek denemesine yarın başlıyorrum bakalım bu tedavim nasıl sonuçlanacak

geçmiş olsun canım inşallah bu defa güzel sonuç alırsın bende adetimi bekliyorum 3 denememe başlıycam allah büyük birbirimize dua edelim dualar çabuk kabul olur yüzümüzü yüce rabbim güldürsün cümlemizin seninde benimde nerde tedavi görüyorsun sorununuz ne

Kızlar bugun yumurtalarım toplandı. 18 tane toplamışlar.
Yarın embriyolog arayıp haber verecek transfer gününü.
Ama biz hastaneden memnun kalmadık sanki ya. Özensiz geldiler bize. Bir de ben pazar gecesi 10'da yaptırmıştım çatlatma iğnesini.
Beni işleme saat 10'da aldılar yani tam 36. saatte. Geç değil mi sizce. Kafam karıştı son ana kadar bekletmek zorundalar mı sanki.

Arkadaslar yaaaaa benim yarın test günüm tutmadı diye korktugum icin daha önce test yapmaya cesaret edemedim ama dün aksamdan belli öyle bir kasiklarimda ve karnimda ağrı varki resmen adet sancısı çekiyorum gece bu sancı beni uykumdan uyandırdı bunu yasayan varmı aranızda???

Kızlar bugun yumurtalarım toplandı. 18 tane toplamışlar.
Yarın embriyolog arayıp haber verecek transfer gününü.
Ama biz hastaneden memnun kalmadık sanki ya. Özensiz geldiler bize. Bir de ben pazar gecesi 10'da yaptırmıştım çatlatma iğnesini.
Beni işleme saat 10'da aldılar yani tam 36. saatte. Geç değil mi sizce. Kafam karıştı son ana kadar bekletmek zorundalar mı sanki.

Canim öncelikle yumurtalarinjn hepsi kaliteli bir sekilde döllenirler insallah sen hangi merkezde tedavi görüyorsun? Bende catlatma ignesini saat aksam 22:00 da yapmıştım benide sabah saat 10:00da aldılar işleme aynen senin gibi

Canim öncelikle yumurtalarinjn hepsi kaliteli bir sekilde döllenirler insallah sen hangi merkezde tedavi görüyorsun? Bende catlatma ignesini saat aksam 22:00 da yapmıştım benide sabah saat 10:00da aldılar işleme aynen senin gibi

İnşallah canım inşallah. hoş 18inin de döllenmesini beklemiyorum ama elbet kalitelisi çıkar herhalde içinden.
Demek ki yöntem böyleymiş ben panik yapmışım saat konusunda:)
Bahçelievler medical park'ta yaptırıyorum canım.
Senin opunu kendi doktorun mu yaptı canım?
Benim ağrım hala geçmedi tuvaletim geldiğinde öyle canım yanıyor ki. Bir sürü ilaç verdiler zaten. Ağrı kesici aldım şimdi yarına kadar geçse bari. Yürürken yamuluyorum resmen.
Ben mi hassasım bilemedim ki :26:

İnşallah canım inşallah. hoş 18inin de döllenmesini beklemiyorum ama elbet kalitelisi çıkar herhalde içinden.
Demek ki yöntem böyleymiş ben panik yapmışım saat konusunda:)
Bahçelievler medical park'ta yaptırıyorum canım.
Senin opunu kendi doktorun mu yaptı canım?
Benim ağrım hala geçmedi tuvaletim geldiğinde öyle canım yanıyor ki. Bir sürü ilaç verdiler zaten. Ağrı kesici aldım şimdi yarına kadar geçse bari. Yürürken yamuluyorum resmen.
Ben mi hassasım bilemedim ki :26:

Evet canim benim takibimide opumuda transferimide kendi doktorum yaptı bende zaten doktorlara güven sorunu var öyle olması cok iyi oldu.... benim hic ağrım olmamıştı ama sadece 5 tane yumurtam toplandi belki ondandir bilmiyorum ben ameliyattan 30dk sonra günlük hayatima döndüm hatda hic ağrı kesici almadim.... umarim en kisa zamanda gecer ağrıların canim benim cok gecmis olsun tekrar

Arkadaslar yaaaaa benim yarın test günüm tutmadı diye korktugum icin daha önce test yapmaya cesaret edemedim ama dün aksamdan belli öyle bir kasiklarimda ve karnimda ağrı varki resmen adet sancısı çekiyorum gece bu sancı beni uykumdan uyandırdı bunu yasayan varmı aranızda???

Ben biliyosun ki daha o aşamaya gelmedim. ama içini ferah tut. Test gününü beklemekle en iyisini yapıyorsun bence. Kendini dinlememeye çalış. Ama ağrıların normaldir. Hemen adet olucam diye düşünme. Adet sancısı çekip, eyvah adet oluyorum deyip çok tutan var. Yarın hayırlı haberlerin olsun inşallah.

Ben biliyosun ki daha o aşamaya gelmedim. ama içini ferah tut. Test gününü beklemekle en iyisini yapıyorsun bence. Kendini dinlememeye çalış. Ama ağrıların normaldir. Hemen adet olucam diye düşünme. Adet sancısı çekip, eyvah adet oluyorum deyip çok tutan var. Yarın hayırlı haberlerin olsun inşallah.

Insallah öyle olur canim yaaaaa ama her dakika lavaboya gidiyorum oldummu acaba diye piskolojim bozuldu resmen allah hakkimizda hayirli neyse onu nasip etsin insallah....

Evet canim benim takibimide opumuda transferimide kendi doktorum yaptı bende zaten doktorlara güven sorunu var öyle olması cok iyi oldu.... benim hic ağrım olmamıştı ama sadece 5 tane yumurtam toplandi belki ondandir bilmiyorum ben ameliyattan 30dk sonra günlük hayatima döndüm hatda hic ağrı kesici almadim.... umarim en kisa zamanda gecer ağrıların canim benim cok gecmis olsun tekrar

Ya benim kendi doktorum burada ben istanbula gittim tüp bebek için. Kendi doktorum bana LAtif Küpelioğlu yapacak dedi güvendim gittim ona. Ama opumu bi kadın yaptı hatta onu görmedim bile ben tam bayılıyordum hayal meyal hatırlıyorum kadın doktoru. Latif beyi hiç göremedim zaten. Anlamadım nasıl iş ya. Benim doktorum Latif beyin çok güvenilir, işinin ehli olduğunu söyledi. E o yapmayacaksa işlemleri işinin ehli olmasından banane. Transferi de bu doktor yaparsa kıyameti koparıcam. Biz hangi doktorla anlaşıyoruz, bir dünya para döküyoruz daha doktor ortada yok. Offf yarın medicalden arayınca soracağım arayanlara bakalım :(

kızlar yani gerçekten de bu kadar da olmaz denecek türden bişey geldi başıma. ben 2 kez tüp bebek denedim nasip olmadı şimdi herşeyi unutup hayatıma bakayım dedim. öğretmenim ve yarı dönem olmasına rağmen bir kolejle anlaştım benden gebelik testi de dahil pek çok test istediler. yaptırdım ve sonuca bakmazdım bile eşim bi baktı 13.8 değer yani üç haftalık hamilelik diyo. sonra hemen ertesi gün testi tekrarladım bu kez 1.20 yani negatif şuanda adetim 2 gün geçti ve hala hastalanamıyorum. bulantı baş dönmesi kasık ağrısı da cabası bana bi akıl verin ben ne yapayım kafayı yicem:25:

Back
X