- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Birileri daha çok, daha çok, daha da çok kazanıyor ama biz işte birbirimize düştük.
İçimizde böyle bir kin var mıydı birbirimize karşı yoksa bu nefret birilerinin eliyle mi içlerimize yerleştirildi, daha da artmasına neden olundu bilemiyorum. İnanmak istediğim çok üzülerek söylüyorum ki birilerinin oyununa geldiğimiz. Birbirimize karşı bu kadar nefret dolu bir millet olduğumuza inanmak istemiyorum ben
bu halka herşey müstehak. Herşey.
Birileri daha çok, daha çok, daha da çok kazanıyor ama biz işte birbirimize düştük.
İçimizde böyle bir kin var mıydı birbirimize karşı yoksa bu nefret birilerinin eliyle mi içlerimize yerleştirildi, daha da artmasına neden olundu bilemiyorum. İnanmak istediğim çok üzülerek söylüyorum ki birilerinin oyununa geldiğimiz. Birbirimize karşı bu kadar nefret dolu bir millet olduğumuza inanmak istemiyorum ben
bacımıhala devam ediyor yahu niye gideyim bacıııı sen kaybol benden rahatsızsan
aynen öleeee...ve ne yazıkki en yüksek oranda seçilen ilde ben oturuyorumm yaaaaabenim memleketlim bu kadarmı kör anlatamıyorum çok güzel galyana geliyorlar ne yazıkki...
bu hafta içi teşekkür mitingi varmış...hay Yarabbimmm...ben yedim içtim ama siz beni seçtiniz diye tşk edecek adammmm
amcan mıhtar oldumu elmik
arkadaşlar istanbul,ankara,eskişehir ve benim memleketim antalya kim kazandı bilenler lütfen acil yazsın,gece 4 te yattım hala sonuçlar belli değildi.
Allah razı olsun canım. Gerçekten halk onu bir baba, bir evlat gibi sever kimse belediye başkanı gibi görmez, asla kibri yoktur halkın içindedir. Bu ülkeye kattıkları yurtdışında bile ün yapmıştır. Anadolu Üniversitesi ve açıköğretimi kalkındıran odur eskişehirin kültür seviyesini arttırmak için elinden geleni yapar, insanlara yaşam alanları, parklar yapar, ulaşımı demiyorum bile Eskişehir'in her yan tramvayla kaplı son aşamada daha da uzadı. İstediğin yere rahatlıkla gidersin hızlıca. Hemen atla çarşının göbeğindesin. Tavsiyem geldiğinde uzun süreli gelip gezmendir. Müzeleri, parkları, el işçiliği yerlerini, balmumu müzesi mesela kendi elleriyle yapmıştır. Böyle adamlar lazım Türkiye'ye ki ödenek verilmiyor engelleniyor yoksa neler olur neler.
Yok cnm, ezdi geçti öteki muhtar biziBiz de karakolluk olduk akşam zaten
Eşim Akpye ben Mhpye verdim oyumu. Ufak tefek satasmalar dışında gayet güzel izledik seçimi. Hatta eşime de dedim kpss olayını bilmene rağmen oy veriyorsun sana hakkimi helal etmicem haklısın dedi. Sanirim tartışmalar Su götürmez konularda bile iki tarafında körü körüne kendi tarafını savunmasından kaynaklaniyor. Ya bu gerçekleri nasıl görmez diye kinleniliyor. Ömrümde kimseye kin tutmadım. Bence yüreği bunlara musait olanlar vardı biraz desteklenince ortaya çıktı iclerindekiler.
Yok cnm, ezdi geçti öteki muhtar biziBiz de karakolluk olduk akşam zaten
10 seneyi aşkın bir süredir sürekli ''KOYUN'' diye tabir ettiğiniz,elit görmediğiniz,zekasıyla ciddi anlamda alay ettiğiniz insanlar tarafından yönetilmek gerçekten acı olsa gerek
Yani bu memleketin yüzde bilmem kaçına aziz nesin ağzı ile ''salak'' diyeceksiniz..Sonra bir umit bu zekasıyla ciddi anlamda alay ettiginiz miletten sizi zirveye taşımasını bekleyeceksiniz (!)
Sözüm ona partilerin yapay koalisyon girişimleri bile sonuç vermedi..N'aaber diyesi geliyor insanın..
Birleşmelerin bile sonuç vermediği şu tabloya bakıp hâlâ çalmadığımız için kazanamadık demeniz cıkssss işte burada bir sorun var
Neyse düşünmek için uzunca vaktiniz/vaktimiz var.
Hayırlı olsun TÜRKİYE'm
paza(RTE)si sabahı zaferinle uyanmak ayrı bir güzel oluyormuş be UZUN ADAM !
İstanbul ve Ankara AKP, Antalyada baş başa henüz belli değil.
Eskişehirde de BÜYÜKERŞEN.
ahah deli güldürdün beni ya :)
sabahtan beri tebessüm ettiğim tek şey şu satır oldu
Bu halka herşey müstehak. Herşey.
eğer istanbul ve ankarada birşeyler karıştırılmadıysa ben birşey bilmiyorum,uzunca saatler her iki ildede chp öndeyken nasıl olurda gece yarısından sonra akp yükselir,baktı akp iller elden gidiyor,hemen bir alave dalavere yaptılar,ama onlar alışkınlar bu işe bu yaptıkları devede kulak kalır.
antalya nasıl belli değil anlamadım bu saatte,eğer yeniden sayılacaksa dilerim chp kazanır.
yalnız Türkiye haritasındaki sarıları görünce inanamadım,oysaki ülkemden ümitliydim,bu kadar olay oldu,yolsuzluklar ortaya çıktı,adam diktatörlüğün alasını yapıyor,dini siyasete alet edip akp lileri dini bütün geri kalanları dinsiz gibi gösteriyor oysa inanç insanın kalbindedir.halkı halka kırdırdı düşman etti ve insanlar hala kör,gerçekten inanamıyorum ve hakkım varsa helal etmiyorum.
ne diyeyim şimdi ben ,bu halk gitgide cahilleşiyor,oysa ben gelecekten gençlerden umutlu olmak istiyordum.
Eşim Akpye ben Mhpye verdim oyumu. Ufak tefek satasmalar dışında gayet güzel izledik seçimi. Hatta eşime de dedim kpss olayını bilmene rağmen oy veriyorsun sana hakkimi helal etmicem haklısın dedi. Sanirim tartışmalar Su götürmez konularda bile iki tarafında körü körüne kendi tarafını savunmasından kaynaklaniyor. Ya bu gerçekleri nasıl görmez diye kinleniliyor. Ömrümde kimseye kin tutmadım. Bence yüreği bunlara musait olanlar vardı biraz desteklenince ortaya çıktı iclerindekiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?