2014 subat anneleri, bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Ben Doğum yaptım 19. Da 3 ayımız bitecek teyzesi tatlı bir kızım var mucizem o benim darısı sana inş hamileliğini konuş sen boşver gerisni şuan kucağımda emdi mışıl mışıl uyuyor MEVLAM onlara sağlık versin inş... 10 hafta güzel 2-3 hafta sonra daha rahatlatsın 4-5-6en rahat ayların olacak yakında cinsiyetinde öğrenirsin... Çok güzel .. Mutlaka haberlerini bekliyorum 2014 Şubat annelerine daha çok takılıyorum oraya yaz mutlaka ... Özeldende mesaj atabilirsin...

Cok teşekkürler Allah sağlıklı mutlu hayırlı evlat olmasını basıp etsın herkese ınsallah cok Sagol haberlesırız:))))

Kızım 18 Şubatta doğdu.Maalesef emzik almadı, o da ayrı bir hikaye zaten. Emzik almadığı için uykusu gelince emmek istiyor. Resmen emzik niyetine kullanıyor. Uyuyunca kucağımdan indirmeye korkuyorum çoğu zaman.

Ben de ayağımda sallıyorum. Buna rağmen hem zor hemde 15 dk falan uyuyor. Hiç bir iş yapamıyorum ve hiç bir yere gidemiyorum.Hemen uyandığı için ve emmeden uyuyamadığı için zor durumda kalıyorum. Marketlerin,sokakların ortasında basıyor çığlığı uyumak için

Bizde de elektrikli salıncak tarzında ana kucağı var ama uyanıkken kullanıyoruz. Uyurken bir iki kere yatırdım ama maalesef hemen uyandı.

Beni en cok düşündüren şey,işe başladığımda ne olacak ( az zamanımız kaldı) Nasıl uyuyacak bilemiyorum

Aynı durumdayız ben de ne yapacağımı şaşırdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kizimda 19 subatta dogdu uyumak icin agliyo emerken uyuyo genelde ama gazi cikmazsavyatrdugimvgibi kalkiyovgaz cikartmaya calisirken uyaniyo birde buvaralar cok gazi var cikartamiyo ne yapabilirim

Selam kizlar ben de şubat annesi oldum mart annesi olacaktim ki erken doğdu tombik, ben de işe nasil birakip gidicem onu düşünüyorum, keşke imkanimiz olsa da oturup kendimiz baksak simdi agliyor sizliyor her derdini cekiyoruz bakici ceker mi derdini, anneler desen yaslı nasil anliycak huyunu suyunu, yapan nasip yapiyor biz de birakicaz eninde sonunda.

Benim kizimda 19 subatta dogdu uyumak icin agliyo emerken uyuyo genelde ama gazi cikmazsavyatrdugimvgibi kalkiyovgaz cikartmaya calisirken uyaniyo birde buvaralar cok gazi var cikartamiyo ne yapabilirim

Emerken uyuyo gazı kaliyor, omzuna alip hafif hafif vurup cikarmaya calis kusturmadan ve uyandirmadan. Ama bazen gazı kaliyor zor uyuyunca hele, cikmiyor sonra gene bu defa sanciyla uyaniyor.

Eğer emziriyorsan; rezene+anason çayı iç günde iki bardak canım.

Benim bebis ayakta uyuyo genelde gece emdikten sonra gazini cikarirken kendiliginden omzumda uyuyakaliyo ama ayakta sallamak cok zor oluyo agirlastikca bide o kadar ugrasiyosn yarim saat icinde uyanmiyo mu tam delirmelik

Benim bebis ayakta uyuyo genelde gece emdikten sonra gazini cikarirken kendiliginden omzumda uyuyakaliyo ama ayakta sallamak cok zor oluyo agirlastikca bide o kadar ugrasiyosn yarim saat icinde uyanmiyo mu tam delirmelik

Aynen yahu.
Belin, başın kopuyor; uyudu diye yatırırıyorsun bir de bakıyorsun ki uyanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…