2014 Şubat Anneleri

gunaydın tatlıcanlar patlıcanlar :1::1:
nasılsınız bakalım ?
biz iyiyiz çok şükür

LEPİ nice mutlu senelere tatlım evladınla beraber

JACK geçmiş olsun fakat neden geçmemiş anlamadım benimkide halen geçmedi ama ben çarşamba yapıldım daha aşımı

KEEPPİNG şuana kadr kaç kilo oldu peki bu gebeliğinde aldığın

ve herkesssssssssss GUNNNAYYYDDDIINNNNNNN :16::16:

bilmiom kuzum ya...geçmiş gibiydi azalmıştı agrı....dün birden ağrımaya başladı işte....kolumu dirseğimden bükünce agrı azalıyo gece boyunca öle yattım....ama acınca agrı yayılıyo sanki:31:

saolasınız gençler 10. yılımızda da bebeğimiz bizle olcak inşallah(birliktelik 10 yıl evlilik 3 yıl:)))

buarada dün ayrıntılıda resmen fenalık geldi sırt üstü çok zorladı beni nefes darlıpğı yaşadım
tansiyonum düştü sıcak bastı derken
ara verelim fenayım dedim
eşim su getirdi ben ayaklandım falan
valla sırt üstü olmuo artık sankim ciğerime biri basıo gibi ıyy

aynen sırt üstü bende yatamıyorum tatlım yatabiliyorum diyenede şaşırıyorum demekki onlar nefes darlığı yapamıyor

bilmiom kuzum ya...geçmiş gibiydi azalmıştı agrı....dün birden ağrımaya başladı işte....kolumu dirseğimden bükünce agrı azalıyo gece boyunca öle yattım....ama acınca agrı yayılıyo sanki:31:

bir hafta olmuş bugün ama geçer herhalde
yani geçmesi gerek

$somon.webpkızlar buna bayıldım özellikle tişörtü çok hoş ama bitmiş :50:

birde bu elbiseyi çok beğendimde beden olarak sadece 6 aylık var 1,5 yaş olsa kesin alırdım

$elbs.webp

Son düzenleme:
aynen sırt üstü bende yatamıyorum tatlım yatabiliyorum diyenede şaşırıyorum demekki onlar nefes darlığı yapamıyor

ben de yatabiliyodum ama yatmıyodum....gece kendimi sırt üstü yatarken buluyodum daha rahat ediyodum sanki...ama şimdi yatamıyorum belim kırılacak gibi agrıyo ve göğsüm batıyo:31:

bir hafta olmuş bugün ama geçer herhalde
yani geçmesi gerek

inşallah canım....haftaiçi ağrımayınca geçti herhalde dedim ama geçmemiş demk ki...:1:

tam geçti dicem ikincisi olacak galiba:9:

ben de yatabiliyodum ama yatmıyodum....gece kendimi sırt üstü yatarken buluyodum daha rahat ediyodum sanki...ama şimdi yatamıyorum belim kırılacak gibi agrıyo ve göğsüm batıyo:31:

inşallah canım....haftaiçi ağrımayınca geçti herhalde dedim ama geçmemiş demk ki...:1:

tam geçti dicem ikincisi olacak galiba:9:
aynen bende ikinciyi yaptırmasammı acaba diye düşünmedim değil :1:
sabah tartıldım 700gr almışım canım..

wışşşşşşşşşşş aneyyyyyyyyyyyy :52::52::52::52:

maşallah tatlım sen zaten iki gebelikte alacağım kiloyu ilkinde alarak kontenjanı doldırmuşsun sanırım :9:

Eki Görüntüle 822548 kızlar buna bayıldım özellikle tişörtü çok hoş ama bitmiş :50:

birde bu elbiseyi çok beğendimde beden olarak sadece 6 aylık var 1,5 yaş olsa kesin alırdım

Eki Görüntüle 822552

günaydın kızlar,

evet bbilimim çok tatlı ikisi de, ama doğru söylüyorsun bizim bebişler 6 aylıkken böyle elbise filan pek giyemezler. o tip şeyleri büyük almak lazım.

burası da çok soğudu bugün sabah 18 dereceydi. hayır yani 1 hafta içinde 36 dereceden 18 dereceye düştü hava.baharı yaşayamadan kış geldi. azcıcık daha baharı yaşasaydık iyi olurdu.

günaydın kızlar,

evet bbilimim çok tatlı ikisi de, ama doğru söylüyorsun bizim bebişler 6 aylıkken böyle elbise filan pek giyemezler. o tip şeyleri büyük almak lazım.

burası da çok soğudu bugün sabah 18 dereceydi. hayır yani 1 hafta içinde 36 dereceden 18 dereceye düştü hava.baharı yaşayamadan kış geldi. azcıcık daha baharı yaşasaydık iyi olurdu.

ben ayaklanacağı zamana kadar hiç elbise almadım yeni yürümeye başlayınca çok hoşuma gidiyor elbise öncesinde görünmüyor bile diye düşünüyorum çünkü sürekli oturuyorlar

bizim buranın havası eh işte durumunda henüz o kadar soğumadı bugün güneşli hatta

sabah sabah işyeri gerdi beni ya offf bugün bitsin yoksa birisine dalıcam :41::41::41:

ben hamile değilmişim gibi davranıyorum ne yalan söyleyim..kalorisi düşük gıdalar tüketiyorum çoğunlukla..buda çok tok tutuyor beni..mesala bugünlerde mandalina,turp,tere ve yeşil soğana taktım ve bol salata..tabiki gıdamı alıyorum ceviz et yumurta yoğurt gibi proteinli şeylerden ama az tüketiyorum ana öğünlerde alıyorum o kadar..birde vücut ödem yapmasın diye idrar söktürücü gıdalarda tüketiyorum..bunun çok faydası oluyor..vucut su tutmuyor böylelikle..haa şu var kilo alacamkorkusu olmasa inan hepsine dalacam ama inan o kadar gözüm korktuki..

ya düşün bana suni sancı veriyorlar,nstde göbekteki yağdan dolayı sancı çıkmıyor..ayaklarım ellerim yüzüm arı sokmuş gibi şişti..hele o bel ağrısı yokmu çok çektim çok :((

dikkat etmek lazım kilo almamak için daha doğrusu bebek sağlıklı olsun alıcaz mecbur ama gereksiz şeylerden almamak lazım :17:

ben çok abur cubur yiyordum jelibon , çikolata , şekerleme , cipsler şimdi hiç birisini yemiyorum.
aslında öyle aman aman sağlıksız deilim ama bu ara hızlı kilo alınca acaba kötü mü beslendim diye düşündüm :26:

günaydınnnn kızlarrrr:54:nasılsınız..ben hala iyileşemedimm:47:limon yiye içe kaynata bir hal oldum...daha bir değişiklik yok...burnum tıkalı halen....can sıkıntısından patlıyorum...lepi evlilik yıldönümünz kutlu olsunn...jack sana da geçmiş olsunn:34:

geçmiş olsun canım

kızlar bende hastayım çok kötü son bir ay içerisinde bu ikinci çok dikkat ediyrm beslenme ve giyinmeme anlamadım ya çok çabuk hastalanıyrm

geçmiş olsun canım

kızlar bende hastayım çok kötü son bir ay içerisinde bu ikinci çok dikkat ediyrm beslenme ve giyinmeme anlamadım ya çok çabuk hastalanıyrm

vücut direncimiz düşüyor sanırım canım ondan...bende başında bir oldum bu ikinci....iyice kışa denk gelince ne olur bilmemm:27:

Back
X