2014 Şubat Anneleri

güzel bir pazar sabahından herkese merhaba:3: rüyamda doğum yaptığımı gördüm çok kolay bi doğumdu Allah öyle doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :16:

amiinnnn :)) ben de bir keresinde normal doğurmuşum bitmiş ama sezeryan dikişine sahiptim ve dikişlerim açılıyordu sonra rüyamda dedim ki bunda bir terslik var ben normal doğurdum bu dikişin işi ne burda korkmayayım o zaman benim değil bu :)))))))))))))

amiinnnn :)) ben de bir keresinde normal doğurmuşum bitmiş ama sezeryan dikişine sahiptim ve dikişlerim açılıyordu sonra rüyamda dedim ki bunda bir terslik var ben normal doğurdum bu dikişin işi ne burda korkmayayım o zaman benim değil bu :)))))))))))))

bu aralar hep aklımda doğum var erken doğum yapanları falan okudukça heralde rüyamıza giriyo hakkımızda hayırlısı neyse o olur umarım :34:

bu aralar hep aklımda doğum var erken doğum yapanları falan okudukça heralde rüyamıza giriyo hakkımızda hayırlısı neyse o olur umarım :34:

sorma yaa ben de erken doğumdan korkanlardanım gerçi öyle bir tehlike belirtmedi doktorum ama dünyanın binbir türlü hali var hep dua ediyorum 40.haftada dünyaya gelsin diye hakkımızda hayırlısı bir sağlık sıhhat problemleri olmasındaa....bu kadar taşıdık derdini kaygısını çektik,karnımızda baloncuklar patladı sevindik bir de kucağımıza almak nasip olsun yavruları inşallahhhhhhh

amin de kız :)))

sorma yaa ben de erken doğumdan korkanlardanım gerçi öyle bir tehlike belirtmedi doktorum ama dünyanın binbir türlü hali var hep dua ediyorum 40.haftada dünyaya gelsin diye hakkımızda hayırlısı bir sağlık sıhhat problemleri olmasındaa....bu kadar taşıdık derdini kaygısını çektik,karnımızda baloncuklar patladı sevindik bir de kucağımıza almak nasip olsun yavruları inşallahhhhhhh

amin de kız :)))

amiiiin canım amiin :1: benim de öyle bi tehlike var demedi ama yok yere endişeleniyorum işte :49:

kızlar merhaba nasılsınız?Size sorum olacak bebek arabası alıcam travel sistem düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir yada etrafınızdakilerden duyduğunuz kullanışlı iyi bir marka ? Sizler aldınızmı aldıysanız resimleri eklemeniz mümkünmü?.....

anaammm misafir haaaa:) afiyet bal şeker olsun sana yediklerin ben hergün 2 kaşık içerim pekmezi kan yapsın diye ama tahin ağır geliyor sanki yaaaa....

Saol kuzum. Bnde sade icemiyorum pekmezi.tahinle katistirip ekmekle yiyorum:1:

Misafir de kv yani.esimin cani lahmacun istiyodu.annemleri de cagiralim dedi.tamam dedim.aksamdan da muzlu rulo pasta yaptim.lahmacun icini de simdi hazırladım.onu firina verip dolascaz.kizimiza bisiler alcaz duramıyoruz:9:

kızlar merhaba nasılsınız?Size sorum olacak bebek arabası alıcam travel sistem düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir yada etrafınızdakilerden duyduğunuz kullanışlı iyi bir marka ? Sizler aldınızmı aldıysanız resimleri eklemeniz mümkünmü?.....

ben travel sistem aldım cnm fiyatı da uygun 350 tl sunny baby markası kalitesi nedir ne değildir deneyip görücez resmini aşağı ekledim araştır son kararı kendin ver yine tabi
$969_B (1).webp:34:

ben travel sistem aldım cnm fiyatı da uygun 350 tl sunny baby markası kalitesi nedir ne değildir deneyip görücez resmini aşağı ekledim araştır son kararı kendin ver yine tabi
Eki Görüntüle 856159 :34:

Çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde kulanmanız dileğimle nerden aldın öğrenebilirmiyim?

Saol kuzum. Bnde sade icemiyorum pekmezi.tahinle katistirip ekmekle yiyorum:1:

Misafir de kv yani.esimin cani lahmacun istiyodu.annemleri de cagiralim dedi.tamam dedim.aksamdan da muzlu rulo pasta yaptim.lahmacun icini de simdi hazırladım.onu firina verip dolascaz.kizimiza bisiler alcaz duramıyoruz:9:

sorma hatun ben de her çıkışımda birşeyler almak istiyorum,önceden kendim için bakardım mağazalara ama şimdi nerdeee,bir doğurayım zayıflayayım hemen kendime alcam inşallahhhh kimse demicek bu karı yeni doğurmadı mı diye sanki doğurmamış gibi olmayı düşünüyorum hayaldi gerçek olsun lütfeenn :)

yaa biri beni dövsün sövsün bişi yapsın çok kızdım kendime :5: bir haftadır 100 yükleme yaptıracam diye dikkat ediyordum yarın testim var ve ben bugün kek yaptım yedim hem de baya fazla :19: :19: kendime inanamıyorum yaa. bu arada doktor limon getir demişti ben 50liği ilde özel hastanede yaptırmıştım hazırdı içecek bunu ilçede devlette yaptırcam suyuma limonuma sıkıp götürsem yarım litre şişeye tozu atacaz içine geliba bir limon çok mu olur ki siz ne yaptınız acaba:43::43::43:

Merhaba kızlar:52::52:
Bir Kaç Gün Aradan sonra yeniden aranızdayım:16:
Neler Yapıyorsunuz ??:55::55:
Ben ve bebeğim iyiyiz:8::8:
Bir Problemimiz Yok Çok şükür:49::49:

ay ay ay tekmelerını de savururmuş vicdansız sabuhaa dun USG de gorduk başına ayagını yaslamış gulumsuyordu :D

kızlar ara tara oy ıste buraya kayserıden kımse getırmıyor dolabı arabayada sıgmıyor artık yorulduk dolap dusunmekten ve gormeden koctastan sıparıs verdık ınsallah ıyı cıkar bakalım
Koçtaş
burdakı gardrop ıste bakalım.artık dolap bı gelsınde bır yıkayıp yerlestırmek ıstıyorum kuzunun kıyafetlerını.hıc anlamıyorum bole ne var ne yok.bu arda cınar ısmınden vazgectım oy herkes elestırdı ya herkes soguttular benı artık oglusumun kesın ve son ısmı mert esım ılk basta onermıstı ama sadece onerıydı bende nedense ona dogru yoneldım rabbım hayırlı ve saglıklı evlat olmasını nasıp etsın ınsallah

kızlar ara tara oy ıste buraya kayserıden kımse getırmıyor dolabı arabayada sıgmıyor artık yorulduk dolap dusunmekten ve gormeden koctastan sıparıs verdık ınsallah ıyı cıkar bakalım
Koçtaş
burdakı gardrop ıste bakalım.artık dolap bı gelsınde bır yıkayıp yerlestırmek ıstıyorum kuzunun kıyafetlerını.hıc anlamıyorum bole ne var ne yok.bu arda cınar ısmınden vazgectım oy herkes elestırdı ya herkes soguttular benı artık oglusumun kesın ve son ısmı mert esım ılk basta onermıstı ama sadece onerıydı bende nedense ona dogru yoneldım rabbım hayırlı ve saglıklı evlat olmasını nasıp etsın ınsallah

Çok güzel bi takım canım ama dolap iki kapılı yetecek mi :44:
Bir de mert ismi çok güzel artık net bir karar verilmesine sevindim ismiyle yaşasın paşa :nazar:

Back
X