2014 Şubat Anneleri

kızlar niveanın bakım seti nasıl sizce çantalı olan....migrosta %25 indirim der niveada...kararsız kaldım:31:çok iyi olduğu yazılmış geçen sene...ama çantası ufak görünüyorr:30:fiyatı 53.65 gibi birşey...eğer &25 indirilmemiş haliyse daha inecek....

Son düzenleme:
aha biri daha
kızlar demekki ocak kocalar açısından bereketli bir tarihmiş :9::9::9::9:

kız ben sana sordum görmedin işe ne zaman başlıcan didim

bir de mart ayı bereketlidir derler bizimkiler bizi ocaktan garantilemişler :))) bilmiyorum ki güzelim yarın aramam gerekiyor öyle demişlerdi,çarşamba ara şubeni öğren diye bakalım hayırlısı,inşallah bu cuma ya da en geç pazartesi başlarım işe ay çok heycanlıyım hiç bilmediğim bir iş hani öğretmenlik olsa neysee ama bu işin matematikle ne alakası var işte naparsın :))) becerebilirmiyim bilmiyorum yaa çokk farklı duygular içindeyim galiba korkuyorum.....

Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam :17:

Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:

Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...
çok şükür hoşgeldin aramıza o zaman aşure yiyebilcen mi :)))) bir de doktorun nelerin aşırı olduğunu söyledi hani dengeli beslenmekle alakalı ya da doğru beslenmekle alakalı nutuk çekti mi???

kızlar sanki benimde 10subatı bulmayacak gibi geliyor bana.ocak sonunda doğurcakmışım gibi geliyor.millet sorduğunda bile ocak sonu diyorum.:D

kızlarrrr gene keraate denk geldım ve uyuyamadım cok yorgunum bugun okulda canım cıktı.napıosunuz bakalım

Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam :17:

Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:

Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...

adallyim selam,
çok sevindim canım, ben de şeker olayında senin gibi o mertebeye geçerim inşallah. arkadaşına Allah güç kuvvet, bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bizim nişanımız da 2 sene önce 21 ocak'ta olmuştu ama 21 ocak erken benim için, ben en azından şubat ayı içinde doğsun isterim kızlar

aman aman bizim nikah tarihide 5ocak.mümkünse okadarda erken gelmesin kıscem.her kesin ocakda bi özel günü var :D

kızlar niveanın bakım seti nasıl sizce çantalı olan....migrosta %25 indirim der niveada...kararsız kaldım:31:çok iyi olduğu yazılmış geçen sene...ama çantası ufak görünüyorr:30:fiyatı 53.65 gibi birşey...eğer &25 indirilmemiş haliyse daha inecek....

bende nivea ve bübclen arasında kaldım ve bübclen aldım çantasıda güzel ürünlerde cok hoş kokulu ve sütünü karnıma sürüyorum yumusacık yapıyor.

Ne dicem civcivler, bu şişelerin espirisi nedir ?Bilen var mı? geçende bi düğünden geldi, sonrasında bir arkadaşım oğlunun 4 yaş doğumgününde yapmıştı içine çakıl taşı çikolata koymuştu o da güzeldi.
Sizde de gördüm şimdi merak ettim..
bu arada içine çakıl taşı çikolata koymak da ii fikir di mi :51:

lip canım hepsini okumadım ben şimdi başlarını okudumda doktoruyla konuşmamış ki bu arkadaş bence kendi ihmalide var, sancımı beklicem demiş gitmiş hastanede oysa sancım gelirse nasıl yaparız doğumumu kim yaptırır diye kendi doktoruyla konuşması gerekti doktor izne ayrılmadan bence birazda kendinin ihmali var bu konuda
şahsen ben olsam konuşur kendimi garantiye alırdım

bende okudum da aynen dediğin gibi zamanında gelsin bebeğim demiş doktora.istememiş o an doğum yapmayı.ama annesine belimi ov dediği kısımları okudukça çok duygulandım:5::5:

canım ben Nivea aldım...mavi çantalı.5'li set.içinde alt açma minderi de var.39.90 dı.seninki kaçlı acaba?:26:

kızlar sanki benimde 10subatı bulmayacak gibi geliyor bana.ocak sonunda doğurcakmışım gibi geliyor.millet sorduğunda bile ocak sonu diyorum.:D

öyle deme hayatım, bazen de geç doğuyorlar o zaman millet arayıp arayıp sorar strese sokar seni,
ben 10 şubat diyordum ama artık soranlara şubat ortası gibi bir sey demeyi düşünüyorum

bir de mart ayı bereketlidir derler bizimkiler bizi ocaktan garantilemişler :))) bilmiyorum ki güzelim yarın aramam gerekiyor öyle demişlerdi,çarşamba ara şubeni öğren diye bakalım hayırlısı,inşallah bu cuma ya da en geç pazartesi başlarım işe ay çok heycanlıyım hiç bilmediğim bir iş hani öğretmenlik olsa neysee ama bu işin matematikle ne alakası var işte naparsın :))) becerebilirmiyim bilmiyorum yaa çokk farklı duygular içindeyim galiba korkuyorum.....

çok şükür hoşgeldin aramıza o zaman aşure yiyebilcen mi :)))) bir de doktorun nelerin aşırı olduğunu söyledi hani dengeli beslenmekle alakalı ya da doğru beslenmekle alakalı nutuk çekti mi???
hadi bakalım luurana peki ne yapcan orda sen görevin bellimi ???

Hoşbuldum yavrum ama malesef bir kaşık hariç yiyemiyorum.Sağolsun doktorum da açık ve net konuştu.Kızartma hamurişi yok.Ekmek bir dilimo da sabah.Meyve ise sadece elma ve develi olmayan armut.Çölde kalmışçasına su ve 2 saat yürüyüş bu kadar :1:

adallyim selam,
çok sevindim canım, ben de şeker olayında senin gibi o mertebeye geçerim inşallah. arkadaşına Allah güç kuvvet, bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

:54:Lipim inşallah tez zamanda düşer şekerin amin hepimizin bebeklerine ve bünyelerine sağlık versin gani gani

Son düzenleme:

aynen yaa ocak sonu şubat başı gibi ama ocak sonu olur heralde diyorum ayyy dün bir ana geri sayım olursa naparım diye düşündüm inceden tırstım hani :))) ama felsefem rock ile aynı acı yok lauraaa acı yokkkk :))))))

kızlarrrr gene keraate denk geldım ve uyuyamadım cok yorgunum bugun okulda canım cıktı.napıosunuz bakalım

bence şimdi yat uyu bir saat böylece keraate gelmemiş olursun :) napalım takılıyoruz böyle ve 12 den beri burdayım yoksun ona göree yazdım bunu bir kenara :)))) birileri facede aşure dedi canım çekti off :(((( senin oğlan napıyor tepükleri nasıl annesi ?

Ne dicem civcivler, bu şişelerin espirisi nedir ?Bilen var mı? geçende bi düğünden geldi, sonrasında bir arkadaşım oğlunun 4 yaş doğumgününde yapmıştı içine çakıl taşı çikolata koymuştu o da güzeldi.

ben yapıcam o şişeden hastaneye gelen yakınlarıma dağıtıcam 40 tane aldık

bende okudum da aynen dediğin gibi zamanında gelsin bebeğim demiş doktora.istememiş o an doğum yapmayı.ama annesine belimi ov dediği kısımları okudukça çok duygulandım:5::5:

canım ben Nivea aldım...mavi çantalı.5'li set.içinde alt açma minderi de var.39.90 dı.seninki kaçlı acaba?:26:

evet bu da 5li sanırım...pişik kremi,bebek yağı,saç ve vücut şampuanı,sabun ,mendil,alt açma minderi ve çantası var baktım birdaha...eğer 53 küsur işte fiyatı indirimli hali değilse %25 daha inecek besbelli...seninkiyle yakın olur ozaman değil mi....çantası nasıl...bayağı eşya alacak gibimi....hani bebek mağazalarında satılanlar var ya onlar gibi mi ufak mı....aman ne çok soru sordum be:52:

evet güzel fikir

bende bebek şekerini eve gelen misafir için yapcam sunny bizde mevlüt olmaz zaten eve bebek görmeye gelen misafirlere birer adet vercez her bir aile için bir adet mesela burda öyle yapıyor herkes

ben oralara kadar okumadım açıkcaıs hem çok uzun hemde etkilenmek istemedim

kızlar ya ben bu defa o setlerden almıcam sanırım bi pudra alacam kızıma tekten birde pişik önleyici almayı düşünüyorum
o setlerin içinde başka ne vardı :26: sabun şampuan birde bebe yağıydı demi
bizim şampuanımız var zaten evde
pudrada doktorlar önermiyor ama pişiğin en iyi dostu valla çünkü pişk olunca orayı kuru tutmak gerek buda ancak pudra ile oluyor :34: zaten pek pişik olacaklarını sanmıyorum ben kış bebeklerinde pek olmuyor sanırım

öyle deme hayatım, bazen de geç doğuyorlar o zaman millet arayıp arayıp sorar strese sokar seni,
ben 10 şubat diyordum ama artık soranlara şubat ortası gibi bir sey demeyi düşünüyorum

öle tabide benim annemin 4kızı var.4ümüzde erken doğmuşuz.ben ekimde doğucakken 3eylülde doğmuşum.zaten 38.haftada olsa hem doğum iznimi 2hafta daha sonraya aktarmış olurum.

bu aksam yıycem valla asure hakkımda hayırlısı seker testım cumartesı bakalım:17:
bu sker meker olayına gelınce bılmıyorum kızlar ya ben bıraz cınsım elde yapılan seylerı sevmıyorum zaten en pahalısı tanesı ıkı lıra falan oluyor ortalama hazır yaptırıcam.hastanedede bebekler ıcın cıkolatalardan goturucem yanımda.hastandede lohusa serbetı falan var pakette zaten.onun dısında evım ıcın bır kapı susu ısteyebılırdım bole beyaz tullerden tum kapıya gecıyorya ama onu nasıl yaparım bılmıyorum ıste

Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayanlara da sabır ve sağlık versin :nazar:

SunnyShine alıntı yapmışşsın harika valla :1:
ben 32 de çıkmıcam izne ama doktor çıık dese üzülmem herhalde
azcık totomu sıkıp 37 ye kadar çalışayım diyorum ama 32 gelsin ki tarihim kesim belli olsun ne zaman çıkıcam diye :1:

Valla birilerinin mesajlarının ortasına girmişim, çıkmışım kimin eli kimin cevinde olmuşum..

Yavrum, işin evine yakın mı? Rhat gidip gelior musun? O zaman git gel tabi, hazırlıklarında tamamsa..Ben pek bişi yapmadım 2 numeroya, bizim ev 2 odalı ona yer açmaya çalışıoyrum şu an sadece :) Arabası ana kucağı tamam bir de onlar büyük parça aldım rahatladım. Bir de bir iki zıbını, hastane çıkışı olayları var, onlar hazır. Başka kıyafeti yok daha. Bir de kuzenim kucağımsı bişey göndermiş.
Ay neyse konuya dönecek olursam kendimi hazır hissetmiyorum onun için erken çıkayım evimde daha çok zaman geçireyim istyiorum. Sonuçta üniversiteden beri çalışıyorum aralıksız, kızımda da izne ayrılmıştım 32'de kendimize, bebeğimize biraz daha zaman ayıralım diye düşünüyorum. Benim civciv kızımda var, gerçi ben izne çıkınca o kreşi asıp beni de yoracak gibime geliyor ama olsun onun da bana ihtiyacı var :29:
Sonra ev iş arası mesafem var baya...:50: 1 saati geçiyor yolum gidiş geliş, 40 dk. sonrasında da oram buram ağrımaya başlıyor yolda.

Benim şimdilik son kararım 32 de eject tuşuna basmak hehehe gerçi patronum daha haberi yok..:27:Napayım sormadı :15:

naber meslektaşım:)

keyifler nasıl yerinde mi? kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun? ben 32 ve 34 arasında gidip geliyorum:) yani en fazla aralık sonuna kadar çalışabilirim o da 27 aralık olur, 30-31 aralık devresonu çok yoğun olduğu için devresonunda şubede olmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim...hiç çalışasım yok saldım iyicene...bir de bizim şubede doğum iznine çıkan kişi hele bir de ücretsiz izin aldıysa aynı yerine dönmesi çok zor görünüyor. tabi hükümet yeni doğum yasasını çıkarırsa orada 1 sene içinde eski görev yerine dönmeni sağlayan bir madde olacakmış diye duydum.

bu arada çakıltaşı çikolata cool olur hakikaten,

Back
X