2014 Şubat Anneleri

canım ben yavru yataklı büyüyen beşiklerden aldım altından yatak çıkanlardan bi de 3 kapılı dolabını aldık mdf beyaz.. bebek arabası ve park yatağı da ordan aldık 1-2 güne fotolarını çekip koyarım buraya hemen hemen bitti sayılır odası uyku setini falan daha yaymadım kirlenir diye.. kıyafetlerini de yıkamadığımdan yerleştiremiyorum da içine tıktım ne varsa anlıyacağın düzenleyince sizinle paylaşıcam burdan :31:

bebiki görüceksin demiiii :emir_bebek: hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah canım :16:

sizi gidi görüşçüler sizii güzel haberlerle dönün inşallah canım :emir_bebek: stüdyoda ne kadar istediler sen sordun mu canım?

selam violem,
sağol tatlım iyi haberlerle döneriz inşallah hepimiz, stüdyoya ben sormadım ama bziim bir arkadaş oğlunun her yeni yaşında fotoğraf çektiriyor stüdyoda, adam bu sefer baya bi para istemişti, ne kadardı hatırlamıyorum ama :(
fotoğrafçısına ve şehre göre değişiodur gerçi...

Anaaam bacım sen ne hamaratsın yav. Çook çok güzel olmuş ellerine sağlık..:46::46::46:
Ortadaki yuvarlağı neyden yaptın ??

sağol canım,
ortadaki yuvarlak normalde satılıyormuş zaten ama ben çiçekden aldım bizim yanda çiçekci var onlardan rica ettim yaptılar benim için
ama ana maddesi şu hani yazın denizde kullanılan sosisler varya batmamak için simit niyetine kullanılan işte ondan yapılıyor
ben böyle kıvaramam düzgün diye adamlar yapıştırdı verdiler bana :34::34:

kızlar günaydın bu mide yanmaları beni öldürecek

günaydın güzelim,
sen de bildiğim kadarıyla diyettesin,
aslında azar azar ve sık sık yenildiği için, benim mide yanması geçti direkt diyete başlayınca. acaba birkaç yudum soğuk süt mü içsen, faydası oluyor.
bir de yemekten sonra biraz hareket edince sindirim başlıyor, yanma azalıyor, yoksa hareketsiz kalınca yediklerin midende taş gibi oturuyor.

Eki Görüntüle 897478 Eki Görüntüle 897479 Eki Görüntüle 897480 Eki Görüntüle 897481

kızlar ahanda kapı süsümüz ben yaptım fakat biraz eksikleri var üzerine inci döşicem azcık

buda yeni elbisemiz görünce vuruldum resmen mevlüt yaparsak giydircem

bbilimimmmmmm çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk,elbisenize de bittim yaniii:16::54::54::54:

bu arada rüyamda hüzünbaz bacımı doğurttum ben....erken doğum değil ama yanlış anlaşılmasın zamanında doguruyodu yani :9:

he bir de rüyamda gebelik şekeri cıkıodu bende:27:

kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü endokrin uzmanında randevumuz vardı, aç gittim kan alınacak diye,
doktor kan şekeri ölçüm defterine bakınca sonuçların çok iyi olduğunu kan almaya gerek olmadığını söyledi, sırtımı ve göğsümü dinledi, kilomu ölçtü, tansiyonuma bakıldı, 12-7 çıktı tansiyon. 1 ay sonrasına randevu verdi. ben de sevindim tabi...

Valla canım yıllardır kendim mayalarım ama bahsettiğin kadar bir sulanma hiç olmadı:26: Yani en fazla tencerenin içinden alınca 2-3 kaşık kadar bir sulanma olur, o kadar. Nişasta falan koymuyorum. O yoğurdun tadını ve doğallığını bozmazmı ki ?? Bir de ben sürekli borcam da mayalarım yoğurdu. Bilmiyorum tebii etkisi var mı ..

Aman haftasonu bizde de doğalgaz derdi vardı. Evin oturma odasında tek petek var ve diğer odalar iyi ısınıyor olmasına rağmen, oturma odası hep serin. Şimdiye kadar pek önemsemiyorduk ama bebiş bütün gün kendi odasında kalacak değil ya, garibimi hasta etmeyelim. Usta geldi gösterdik ama pek verim alamadık.

Herkese günaydııııın :)) Bugün görüş günü olanlar iyi haberlerle gelsinler. Bizim de çarşambaya randevumuz var. Özledik sıpaları bea :52::52:
ben borcama değil de çelik tencereye yapıyorum acaba ondan mı ki :26: bi de sen kapağını kapatarak mı yapıyosun yoksa üstüne havlu koyarak mı? :26:
selam violem,
sağol tatlım iyi haberlerle döneriz inşallah hepimiz, stüdyoya ben sormadım ama bziim bir arkadaş oğlunun her yeni yaşında fotoğraf çektiriyor stüdyoda, adam bu sefer baya bi para istemişti, ne kadardı hatırlamıyorum ama :(
fotoğrafçısına ve şehre göre değişiodur gerçi...
ben bi araştırmaya başlıyım o zaman bi kaç yere sorayım bakalım ne kadar dicekler:26:
bilim bu arada kapı süsün ve bebişin kıyafeti çok güzel :nazar:

Son düzenleme:
kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü endokrin uzmanında randevumuz vardı, aç gittim kan alınacak diye,
doktor kan şekeri ölçüm defterine bakınca sonuçların çok iyi olduğunu kan almaya gerek olmadığını söyledi, sırtımı ve göğsümü dinledi, kilomu ölçtü, tansiyonuma bakıldı, 12-7 çıktı tansiyon. 1 ay sonrasına randevu verdi. ben de sevindim tabi...
hadi gözün aydın lipcan sevindim adına

bbilimimmmmmm çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk,elbisenize de bittim yaniii:16::54::54::54:

bu arada rüyamda hüzünbaz bacımı doğurttum ben....erken doğum değil ama yanlış anlaşılmasın zamanında doguruyodu yani :9:

he bir de rüyamda gebelik şekeri cıkıodu bende:27:
aman şeker falan çıkmasın huzunbazıda gören görene rüyasında bereketli hatunmuş

ben borcama değil de çelik tencereye yapıyorum acaba ondan mı ki :26: bi de sen kapağını kapatarak mı yapıyosun yoksa üstüne havlu koyarak mı? :26:

ben bi araştırmaya başlıyım o zaman bi kaç yere sorayım bakalım ne kadar dicekler:26:
bilim bu arada kapı süsün ve bebişin kıyafeti çok güzel :nazar:
sağol canım teşekkürler

KIZLAR BU ARADA TÜTÜ ETEĞİMİZE YAPTIM FAKAT FOTO ÇEKEMEDİM ONUN DAHA DOĞRUSU SON Bİ KAÇ TÜLÜ KALDI OĞLUM GELDİ BABASIYLA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM BİRDE BADİSİNİN SÜSLEMESİ VAR TABİ ONUDA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU YAPAR FOTO ÇEKER ATARIM ARTIK

selam kızlar ,

ben her geçen gün dahada sinirli bir yapıya bürünüyorum :( pek istemediğim bişey ama tahammülüm azaldı niyeyse , sizlerde de var mı bu durum :( ?

Herkese selamlar :16::16::16:

Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla ama :31::31::31: İdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim :31::31::31:

Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:

Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla ama :31::31::31: İdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim :31::31::31:

Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:

Önceliklşe geçmiş olsun Kronikim.Allahım korumuşşş:18:

kuzuna da maşallah sana da:nazar::16:darısı bize inşallah.2 buçukta benim randevum:34:

geçmiş olsun canım

Canim senin ve kizinin iyi olmasinaaa sevindiimm..canim allah kurtarmis sizi ..

Tekrar işe dönecekmisin jack :26::26::26: Haberdar et bizi hemen :16::16::16:

yok kuzum randevu ıkı buçukta ama daha hiç tam saatinde giremedik.dr un hastası cok fazla...mutlaka biraz bekliyoruz.e tahlil falan da isterse bu gidişimde 4 gibi falan çıkarız hastaneden anca....o saatten snra da eve geçeriz...ama eve geçer geçmez yazarım size.foto da verir se yuklerim:16::54:

Back
X