Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun En uzun gece :')
son adet tarihi 9 mayıs olan var mı
Hiç endişe etmeyin, memeden aldıkları zevki biberondan alamıyorlar onun için memenin yeri ayrı. Bu arada hep meme bile emseler biberon gerekiyor . Dışarı çıkıp sağıldığında, ya da memeye ek aptamil filan verilirse biberon lazım. Ben uzun süre emzirdim ama ilk haftalarda meme ucum yara olunca aptamil vermiştim o zaman memeyi unutmasın diye kaşık biberon almıştık mecburen .. O da ne pahalıydı...4 sene önce 70 lira mı neydi ..kızlar biveron olayını ne yaptınız arkadaşım aventinkini önerdi anne memesine en yakın oymuş hem emziriyor hem mama veriyor bırakmamış anne memesini. inşallah gerek kalmaz bizim kuzucuklar bizi emer ama yinede ben 1 tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye sizler ne yaptınız aldınız mı hiç?
Meme. Uçları emzirince çıkıyorhiç çıkmadı değil fakat hem memeler büyümedi hemde uçları fazla büyümedi sonradan mı büyüyecek acaba
Ben aventinkini aldım. benim de bir arkadaşım önermişti. Butikbebede ve unnadoda sürekli indirime giriyorlar. Bizde yeni bebiş var eltimin. İlk günler doymadığı için aptamil vermek zorunda kalmış, ara ara mama veriyorum diyor ama memeyi bırakma gibi bi durum söz konusu değil şükürkızlar biveron olayını ne yaptınız arkadaşım aventinkini önerdi anne memesine en yakın oymuş hem emziriyor hem mama veriyor bırakmamış anne memesini. inşallah gerek kalmaz bizim kuzucuklar bizi emer ama yinede ben 1 tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye sizler ne yaptınız aldınız mı hiç?
kızlar biveron olayını ne yaptınız arkadaşım aventinkini önerdi anne memesine en yakın oymuş hem emziriyor hem mama veriyor bırakmamış anne memesini. inşallah gerek kalmaz bizim kuzucuklar bizi emer ama yinede ben 1 tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye sizler ne yaptınız aldınız mı hiç?
çook becerikli hatunsun,yemek yarışmaları,hatimler,temizlik vs... maşallah güle güle kullan.
çook becerikli hatunsun,yemek yarışmaları,hatimler,temizlik vs... maşallah güle güle kullan.
Sezeryan istedim ben tirstim :) senin normal mi ? Bu arada sampuan olayini sordunmu hastaneye yikamiyolar diye biliyorum bebekleri bende hazirlicam bir kac güne ben azcik uyuzum ne var ne yok götürcem heralde kullanamam orda hic bisey hastaneyide gördüm aslinda ter temiz ama uyuzluk iste
Valla bi doktoruna sor bana antibiyotik vermek zorunda kaldı sulcid adı dediki minoset ve bunu iç yoksa daha kötu olursun iğne yapmak zorunda kalırız o bebeğe daha zararlı ustelik bu abtibiyotik eğer idrar yollarında bir enfeksiyon varsa onuda temizler dedi 2 gun kullandım geçince hastalığım bıraktım bide bol bol su iç ıhlamur iç kivi ve mandalina ye sut urunlerine bi sure ara ver o boğazdaki enfeksiyonu arttırıyomış bildiklrrim bu kadar canım geçmiş olsunMerhaba kızlar
1 haftadır bogazım acıyor geçmiyorateş falan yok ama oksuruk ve geniz akıntısı var. Aranızda boğaz acısını herhangibir yontemle geçiren var mı? gargara vs.. Ben normalde hiç grip olmam ama bizim ufaklık yuvadan getiriyor kendi de oluyor bana da bulaştırdı herhalde geçmedi bir türlü bogazımın acısı yutkunurken .. Ama sadece sol taraf. Belki ilaç alamıyoruz diye uzun sürmüştür.