dün kucamda taşıyarak giderken dolmuşla gelirken otobüse binerek ilk deneyimlerimizi yaşadık 10 dakkalık yoldu ama korkmuştum çıkarken yanlız korktugum gb olmadı çok mutlu oldu kızım:) bu sabah süt aldık ekmek aldık yumurta aldık gelirken kedi gördük delirdi kedilere bardı bardı kucamdan atlıcaktı yere çömeldim baktırdım çok mutlu oldu baya bi izledi :))
sonrada okuma yerine sohbete gittik kızımla ordada tesbihlerle oynadı arada naralar attı

şimdi uyuttumda bi bakim dedim aslında belim kopuyo ve kızlar ben hep diyodum ya her ay adet oldum oldum diye diye nazar deydirdim kendime yadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başka bişey var belim kopuyo 2 gün zeynebi taşıdım diye bittim kasımda bi batma var allahım aklımda zaten hep o olasılık hamilemiyim diye ama yani bişey yapmadık yani bişeylede korunmuyoruz kendisi korunuyo eşim güya işte allaha emanet bişey oldumuki acaba yılarca ugraştık olmadı böyle olurmuki test yapmayada cesaretim yok acıkcası korkuyorum rabbim en güzleini bilir ama malesef kendime güvenmiyorum bu konuda yoksa cok cocuk istiyorum kardeşi olsun inşallah kızımın ama ben o güce sahip değilim daha hepimiz perişan oluruz korkum ondan

( bilmiyorum çok gerginim 2aydır olmadım gecen ay tam adet olcam sandım lekeler geldi 2-3 gün sonra bişey yok hep adet olcam olcam dedim yok bi belirtide yok bu bel agrımda taşıyınca oldu kızımı öyle işte bide bu süşünce kemiriyo içimi

(
yasakhayal canım ben çogu zman rafadan yediriyorum en saglıklısı o çünkü pişmiş yumurtadansa rafadan daha sağlıklı bide mesela büyük yumurtadansa küçüğü daha makbulmuş haberlerde izlemiştim kahverengidense beyaz yumurta dışı beyaz ve küçük olucak ve rafadan olucakmış :) öyle izlemiştim