sağolasın hakseverim, çok şükür yeni yerim eve daha uzak ama kafam daha rahat, her öğlen eve gidiyorum 20-25 dk yol, tekrar dönüyorum trafikte, akşam yine trafik, biraz zor oluyor ama değer valla ne yapayım zaten şubat a kadar süt iznim sonra eve gidemeyecem öğlenleri, mecbur ya süt sağacam ya da sabah akşam emzirebilecem o zman da süt azalır diyorlar.
yeme konusuna gelince, sen ne güzel kahvaltıyı normal kahvaltı olarak veriyormuşsun, biz karışım yapıyoruz toz mama+tahıl+peynir+tereyağı+yumurta+pekmez+ceviz+fındık, doktor "normal kahvaltıya 1 yaşında geçin, şimdilik karışım daha rahat olur sizin için" dedi. öğlen de annem sebze çorbası ya da pirinç, bulgur haşlayıp içine et ya da tavuk karıştırıyor. ikindi ya muhallebi ya da meyve, akşam da duruma göre ya muhallebi ya da sebze püresi veriyoruz. ama akşam yemeğinde o da bizimle mama sandalyesine oturuyor, önüne menüde ne varsa koyuyorum ezerek, onları eliyle alıp yemeye çalışıyor, ama genellikle emip emip dışarı itekliyor diliyle. kaşar peyniri, balık ya da ton balığı gibi daha yumuşak şeyleri yutuyor.
önerdiğiniz tel şehriyeyi bir deneyecem, öğlen eve giderken alayım, çünkü arpa şehriye biraz büyük geliyor yutarken.