Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil resminiz ne guzeeeeel
Kiiiz benim hic gormedigim memleketime mi gidiyorsuuuun![]()
Akrabalarinla aynu sehirde yasamanin avantajlari
Biz hepimiz farkli sehirlerdeyiz.. Zaten bir tanecik abim var benim.. Özendim sana..
kızlar elif sanırım köpek dişi çıkarıyor..sürekli geniz akıntısı var..yavrum tıkanıp kalıyor..ağzına lokma sokmuyor![]()
Evet benimde hoşuma gitti resim ya :)
bu arada kağızman a gidiyorum bakalım 2 günlüğüne
evet ya hep beraber bir aradayız sende gel yanımıza![]()
aynen valla öyle sana deyince küçük bir liste yaptım 40 kişi oldu şaka gibi.
bide kime doğum günü planı desem biz geliyoruz demi diyor. nasıl yapacağım bilmiyorum.. :)
Eve sıkış sıkış gireceğiz artık napalım :) bir yer tutmaya hiç niyetim yok çünkü![]()
23 çeşit valla mis gibi. 1 yaş doğum gününde öyle olmuştu. masaya sığmadı çeşitler bu sene de öyle yaparım
ama bu kez liste yapıp sen bunu yap sen şunu yap demeyi düşünüyorum![]()
dis konusu konusulmus bizim sadece arka azilar kaldi, dogum gununde 40 li olacagim icin hic zahmet cekmicem apartmandaki birkac cocugu cagiririm oynar eglenir( zaten ev kucucuk ) ve oglum bugun uc kelimelik bir cumle kullandi cumle ayni şu; nene got ye.....:)
Allah kolaylık versin, bizim kızın köpek dişlerinin verdiği rahatsızlık 1 ay sürmüştü. 1 ay boyunca kaşıkla yoğurt ve meyve dışında hiç bir şey yediremedim. eline ekmek-poğaça-pişi veriyordum kemirdiği kadarını kemiriyordu. kilo vermişti ama sonra normal iştahına dönünce eski haline dönüyor canım merak etme,
geniz akıntısı bizde olmamıştı ama burnunu açık tutmak gerekiyor galiba burun dolu olunca o genize akıp öksürüğe yol açıyor. sizin babanız doktordu bildiğim kadarıyla o en doğru tedaviyi uygular zaten, çok geçmiş olsun
bizde hala cümle kurma yok, ama değişik ve uzun sözcükleri söyleyebiliyor. cümle kurması için kitap okuyorum, kartlar aldım, çok eğitici oyunlar oynatıyorum ama nafile...
azıları bizde çıkarmadık şu an 16 dişimiz var inşallah köpek dişleri gibi zor çıkarmazlar canımBebekleri tüm dişlerini çıkaran arkadaşlar, kopek dişlerinde biz çok zorlandık. Acaba son azı dişler de zorluyor mu?
canim ben karsliyim. dikkat et cok soguktur orasi. ucaktan inince cigerlerine derin derin oksijen cek ☺ ayrica kaz yemeyide unutma ( gerci daha yeni kesildi tam tadi oturmamistir ama )Günaydın kızlar..
Biz yarın karsa gidiyoruz. :) Halamızın yanına![]()
canım senin çok az kalmış doğumuna, hadi hayırlısı...
özge arkadaşımızın da 20 aralık mış doğumu, inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırız çifte mutluluk yaşarız...
bizde hala cümle kurma yok, ama değişik ve uzun sözcükleri söyleyebiliyor. cümle kurması için kitap okuyorum, kartlar aldım, çok eğitici oyunlar oynatıyorum ama nafile...
canım benim ara ara giriyorum ancak ev işi muhammed ali derken zaman bitiyor.7. aya girdi isim düşünmedim inan 2li test kötü çıkınca hiçbirşeye heves kalmadı bende en son 19. haftada doktora gittim gitmiyorum kötü bişey der diyeReyyan nerelerdesin sen, ne kadarlik oldu kizin, isme karar verdiniz mi
Biz hic orti bebe kullanmadik ezos yasindan beri sumkurmeyi ogrendi, azicik burnunu islatip, sumkurtuyorum![]()
Aa o nasil laf oyle yaa. Ne demek hevesim kalmadicanım benim ara ara giriyorum ancak ev işi muhammed ali derken zaman bitiyor.7. aya girdi isim düşünmedim inan 2li test kötü çıkınca hiçbirşeye heves kalmadı bende en son 19. haftada doktora gittim gitmiyorum kötü bişey der diye![]()
canım benim ara ara giriyorum ancak ev işi muhammed ali derken zaman bitiyor.7. aya girdi isim düşünmedim inan 2li test kötü çıkınca hiçbirşeye heves kalmadı bende en son 19. haftada doktora gittim gitmiyorum kötü bişey der diye![]()
canım ayrıntılı ultrasana gitmememezlik yapmayacaksın değil mi?valla benim hamileliğimde neler dediler bana ama hepsi fos çıktı..Allah büyük de ötesini bırak..inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kuzunu..stres yapıpta bebişini üzme lütfen..Allaha emanetsin.
Canım imkanın varsa coluk çocuğun içinde vakit geçirmesini sagla.valla elif abisinin sayesinde bülbüle döndü. Ağzimiz açık öylece dinliyoruz. .mesela abisi kreşten gelince abim okuldan geldi kucak yap abim diyor peşpeşe sıralıyor cümleleri. .beni mutfaktan çağırdığında hadi annem çabuk gel diyor..abisi sayesinde bilmediği yok sipanin. .işi gücü abiyi taklit etmek.