- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
cok sagolun kizlar. coklu alinti yapamadim kusura bakmayinOleyyy sana demiştik gördün mü şükür Yarabbi çok sevindim
cok sagolun kizlar. coklu alinti yapamadim kusura bakmayin
canim gözünuz aydin..cok sevindim..cok sükür.anneler sonuclarimiz cok sukur temiz çıkmış... kâbus bitti. allahim kimseye yasatmasin.
Gozun aydiiin, cok sevindimanneler sonuclarimiz cok sukur temiz çıkmış... kâbus bitti. allahim kimseye yasatmasin.
Çok sevindim canım çok şükür Allah'ım kimseyi evladıyla imtihan etmesinanneler sonuclarimiz cok sukur temiz çıkmış... kâbus bitti. allahim kimseye yasatmasin.
aminnnn canim aminnnn.. hasta kizucuklar inşallah tez zaman da iyilessin..Çok sevindim canım çok şükür Allah'ım kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Kızıma bronşit teşhisi kondu penisilin oluyor. Yarın kontrole gideceğiz. Doktor alerjik astım lafı etti. Sinirim bozuk günlerdir. Ne astımı bu çocuk nefes zorluğu çekmiyor ki... Hiç gıda alerjisi de olmadı. Ama bronşit astıma çevirebilir falan dedi. İğneleri falan olurken zaten sinirim bozuldu. Bir de ben de hastalandım. Uykusuzluk hamilelik falan. Neyse her şeye katlanırım da, bazen doktorlar insan psikolojisini dsunmuyor. Pat diye soyluyorlar. Bu ara herkes çok sık hasta oluyor herkes. Ben bile çok hasta oldum. Onlar tabi ki hastalanacak. Psikolojim bozuldu günlerdir. Alerji testi falan yapılacak
Canim cok gecmis olsun. Dur bakalim kesin teshis konmamis, hemen uzme kendini.. Umarim cabucak atlatir kuzucuk..Kızıma bronşit teşhisi kondu penisilin oluyor. Yarın kontrole gideceğiz. Doktor alerjik astım lafı etti. Sinirim bozuk günlerdir. Ne astımı bu çocuk nefes zorluğu çekmiyor ki... Hiç gıda alerjisi de olmadı. Ama bronşit astıma çevirebilir falan dedi. İğneleri falan olurken zaten sinirim bozuldu. Bir de ben de hastalandım. Uykusuzluk hamilelik falan. Neyse her şeye katlanırım da, bazen doktorlar insan psikolojisini dsunmuyor. Pat diye soyluyorlar. Bu ara herkes çok sık hasta oluyor herkes. Ben bile çok hasta oldum. Onlar tabi ki hastalanacak. Psikolojim bozuldu günlerdir. Alerji testi falan yapılacak
canim gecmis olsun.insalllah cabuk iylesir.üzme kendini canim.Kızıma bronşit teşhisi kondu penisilin oluyor. Yarın kontrole gideceğiz. Doktor alerjik astım lafı etti. Sinirim bozuk günlerdir. Ne astımı bu çocuk nefes zorluğu çekmiyor ki... Hiç gıda alerjisi de olmadı. Ama bronşit astıma çevirebilir falan dedi. İğneleri falan olurken zaten sinirim bozuldu. Bir de ben de hastalandım. Uykusuzluk hamilelik falan. Neyse her şeye katlanırım da, bazen doktorlar insan psikolojisini dsunmuyor. Pat diye soyluyorlar. Bu ara herkes çok sık hasta oluyor herkes. Ben bile çok hasta oldum. Onlar tabi ki hastalanacak. Psikolojim bozuldu günlerdir. Alerji testi falan yapılacak
Çok geçmiş olsun canım başka doktorlara da gösterin bence geçici bişey dir inşallahKızıma bronşit teşhisi kondu penisilin oluyor. Yarın kontrole gideceğiz. Doktor alerjik astım lafı etti. Sinirim bozuk günlerdir. Ne astımı bu çocuk nefes zorluğu çekmiyor ki... Hiç gıda alerjisi de olmadı. Ama bronşit astıma çevirebilir falan dedi. İğneleri falan olurken zaten sinirim bozuldu. Bir de ben de hastalandım. Uykusuzluk hamilelik falan. Neyse her şeye katlanırım da, bazen doktorlar insan psikolojisini dsunmuyor. Pat diye soyluyorlar. Bu ara herkes çok sık hasta oluyor herkes. Ben bile çok hasta oldum. Onlar tabi ki hastalanacak. Psikolojim bozuldu günlerdir. Alerji testi falan yapılacak
esra geçmiş olsun canım bizde muhamedi 39.5 ateşle geçen hafta acile götürdük düşüremediler uzman doktor sabah geldi hemen yatış yapıldı ılık banyo vs hiç kar etmedi siz siz olun çocukları dışarı çıkarmayın hastalarla temas ettirmeyin eve gelen elini yıkamadan yaklaşmasın çocuklarınıza serum ve iğne ile muhammedim kendine geldi ama çok pinpirikli oldum eve geçmiş olsuna gelmek isteyenleri erteliyoruzKızıma bronşit teşhisi kondu penisilin oluyor. Yarın kontrole gideceğiz. Doktor alerjik astım lafı etti. Sinirim bozuk günlerdir. Ne astımı bu çocuk nefes zorluğu çekmiyor ki... Hiç gıda alerjisi de olmadı. Ama bronşit astıma çevirebilir falan dedi. İğneleri falan olurken zaten sinirim bozuldu. Bir de ben de hastalandım. Uykusuzluk hamilelik falan. Neyse her şeye katlanırım da, bazen doktorlar insan psikolojisini dsunmuyor. Pat diye soyluyorlar. Bu ara herkes çok sık hasta oluyor herkes. Ben bile çok hasta oldum. Onlar tabi ki hastalanacak. Psikolojim bozuldu günlerdir. Alerji testi falan yapılacak
Doğumgünü hazirliklari ne alemde ben biraz süsleme hazırladım bide pinyata yapıyorum Eki Görüntüle 1749026
Yap canim 1 saatlik iş prima kartonundan 2 rakami kestim renkli grafon kağıdı aldım kirtasiyeden 3, 5 tl kopar küçük küçük elinle kiristir yapıştır oldu bittibu harika olmuş.
ben hiç böyle bir şey yapmadım keşke yapsaydım :S
Yap canim 1 saatlik iş prima kartonundan 2 rakami kestim renkli grafon kağıdı aldım kirtasiyeden 3, 5 tl kopar küçük küçük elinle kiristir yapıştır oldu bitti
kızlar bir sorunum var yanıtlarsanız sevinirim muhammed istediği olmayınca kendini yere atıp dakikalarca ağlıyor ara ara kafasını vuruyor biliyorsunuz konuşmada problem yok her şeyi anlatabiliyor ama öfkesini yenemiyoruz artık kendi haline bırakıyorum sakinleşince yanıma geliyor acıyan yerlerine öptürüyor bu arada alt komşum bebeğe işkence yaptığımı felan düşünüyor o kadar vuruyor ki alt kat rahatsız oluyor bu sefer bende oğlum vurma yapma diye bağırıyorum ne yapacagımı şaşırdım sizin çocuklarda aynı şeyi yapıyor mu sadece erkek bebeklere mi özgü bu
kızlar bebelerin diş fırçalama alışkanlıkları var mı? ben yeni yeni başlattım. 1-2 günde bir fırçalıyor. şimdilik. çok mu geç kaldım acaba?
Canım hep değil ama 2 3 günde bir kıyamet kopuyor ama çabuk sakinleşiyorkızlar bir sorunum var yanıtlarsanız sevinirim muhammed istediği olmayınca kendini yere atıp dakikalarca ağlıyor ara ara kafasını vuruyor biliyorsunuz konuşmada problem yok her şeyi anlatabiliyor ama öfkesini yenemiyoruz artık kendi haline bırakıyorum sakinleşince yanıma geliyor acıyan yerlerine öptürüyor bu arada alt komşum bebeğe işkence yaptığımı felan düşünüyor o kadar vuruyor ki alt kat rahatsız oluyor bu sefer bende oğlum vurma yapma diye bağırıyorum ne yapacagımı şaşırdım sizin çocuklarda aynı şeyi yapıyor mu sadece erkek bebeklere mi özgü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?