2014 Şubat Anneleri

evet evet sezeryan olacak zaten
bana diyorki doğum anomolilerinin nedeni normal doğummuş
tövbe yarabbim dedim içimden

SunShine bak muzun besin değerleri canım

100 gr. soyulup dilimlenmiş taze muz yaklaşık 85 kaloridir ve içerdiği besin değerleri şöyle sıralanabilir:

•1,1 gr. protein
•22.2 gr. karbonhidrat
•0 kolesterol
•0,2 gr. yağ
•0,5 gr. lif
•26 mgr. fosfor
•8 mgr. kalsiyum
•0,7 mgr. demir
•1 mgr. sodyum
•370 mgr. potasyum
•33 mgr. magnezyum
•190 IU A vitamini
•0,05 mgr. B1 vitamini
•0,06 mgr. B2 vitamini
•0,7 mgr. B3 vitamini
•0,5 mgr. B6 vitamini
•7 mgr. C vitamini
•10 mcgr. folik asit
•7 mgr. C vitamini
•0,4 mgr. E vitamini

Kaynak: Muz ve Sağlık için Faydaları - MsXLabs

dediğim gibi potasyum oranı çok yüksek magnezyum oldukça düşüktür
biz napcaz bakalım doğum işini.

muz bende çok yedim başlarda yararı çok var ama sindirim sıkıntısı olan bence yemesin valla ortadan ikiye çatlar

$20130812_150434.webp

Zaten kilolu hamile kaldığımı söylemiştim ama bu kadar sürede göbeğin bu kadar çıkacağı aklıma bile gelmezdi.Normalde şişman ama göbeksizlerdendim artık hem şişman hem göbekliyim :51::51::51:

Kızlar gülmeyin valla ben de gülerim :9::9::9:

Eki Görüntüle 776850

Zaten kilolu hamile kaldığımı söylemiştim ama bu kadar sürede göbeğin bu kadar çıkacağı aklıma bile gelmezdi.Normalde şişman ama göbeksizlerdendim artık hem şişman hem göbekliyim :51::51::51:

maşallah ya çok güzel çıkmış kocaman olmuş
sen hamile kıyafetlerine terfi et artık :1::1:

Eki Görüntüle 776850

maşallah tatlım neyine gülcez :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok tatlı görünüyor göbeğin benimkide bunun az biraz küçüğü şuanda
foto makinası olsa çekcektim aslında ama yok yanımda

ben oğlumu normal doğurdum bunuda inş. normal yaparım öyle düşünüyorum yani
bence öyle çok korkulacak bişi değil normal doğum

ben hiç bilmiyorum son ayda çatıya bacaya bakar doktor normal olur derse epidural normal diye düşünüyorum
ama yok olmaz derse ne yaparım bilmiyorum kesip biçilmek istemiyorum :17:
ikisine de kendimi şartlandırmakta istemiyorum :2:

maşallah ya çok güzel çıkmış kocaman olmuş
sen hamile kıyafetlerine terfi et artık :1::1:

Sağolasın canım sorma kocaman oldu ki zaten üstümde ki hamile tshirtü başka türlü olmuyor :1:

maşallah tatlım neyine gülcez :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok tatlı görünüyor göbeğin benimkide bunun az biraz küçüğü şuanda
foto makinası olsa çekcektim aslında ama yok yanımda

Sağolasın hayatım da ne bileyim ben ya böyle görünce komik geldi :9::9::9:
Olunca çek çünkü ben senin göbeğini de çok merak ediyorum :54:

günaydın laurana hoşgeldin:)
ilk iş günü yoğun değil çok şükür,
aklından bir şey geçirme bak her şey yolundadır, ben de daha bir sey hissedemiyorum...
canım senin kızın olacak ya kalçan, basenlerin büyüdü mü?

araya gireyim, benim bi kızıcığım var ve hamileyken hiç öyle extra bir kalça basen büyümesi ile karşılamamıştım, yani esasen şu kızı olanın orası, oğlu olanın burası büyüre katılmasam da ... bi arkadaşımında oğluna hamileliğinde..kalçaları yarım dünya olmuştu, ki normalde incecik kızdır.
bu arada şu an da zayıflıktan sert yerde otursam popom batıyo, ki normalde öyle düz diildir kalçam :27:

Eki Görüntüle 776850

maşallah yavyummmmmm:16::16::16: niye gülelim ki cok tatlı görünüyosun....

iştahlandırıyosunuz adamı eve gidip foto çekip yüklicem :1:

benim göbiş bu kadar değil ama bu arada beden de hala değişiklik yok göbiş cıkmıs olsada..bayramda bi elbise aldım 34 beden :23:

sabahta 47.7 geldim :49:

Sağolasın canım sorma kocaman oldu ki zaten üstümde ki hamile tshirtü başka türlü olmuyor :1:

Sağolasın hayatım da ne bileyim ben ya böyle görünce komik geldi :9::9::9:
Olunca çek çünkü ben senin göbeğini de çok merak ediyorum :54:

boşver büyüsün maşallah :34:
bende son halimi albüme ekledim

canım muzda en çok magnezyum değil potasyum var sen yanlış biliyo olmayasın

:44: valla sen diyince atmışım kafamdan heralde dedim ama şimdi bi google a baktım da Muz'da hem potasyum hem magnezyum varmış bol bol :46:

Ben bir de muzu hamilelik kramplarına iyi gelir diye biliyorum, çok muz yerdim hamileyken hiç kramp sorunu da yaşamamıştım bak hatta önceki hamilelikte kabızlıkta yaşamadım .. :44:

bunda içime beton döküldü sanki tövbe yarabbiim :41:

Eki Görüntüle 776850

canım maşallah çok güzle görünüyor, hem gülünecek bir durum yok nede olsa hepimiz aynı durumdayız, ben de kilolu hamile kalanlardanım ama daha bişey çıkmadı yani kendimden gelen göbek dışında

maşallah yavyummmmmm:16::16::16: niye gülelim ki cok tatlı görünüyosun....

iştahlandırıyosunuz adamı eve gidip foto çekip yüklicem :1:

benim göbiş bu kadar değil ama bu arada beden de hala değişiklik yok göbiş cıkmıs olsada..bayramda bi elbise aldım 34 beden :23:

sabahta 47.7 geldim :49:

Öyle deme be canom bünye alışkın değil ya garip tepkiler veriyorum görsen katılırsın gülmekten :52:

Çek çek sen de çek göreyim bütün göbişleri :1:

Sen maşallah zayıfsın şanslısın ben aldım başımı gidiyorum :27:

boşver büyüsün maşallah :34:
bende son halimi albüme ekledim

Albümün linkini atar mısın canım ben bulamam şimdi :16:

canım maşallah çok güzle görünüyor, hem gülünecek bir durum yok nede olsa hepimiz aynı durumdayız, ben de kilolu hamile kalanlardanım ama daha bişey çıkmadı yani kendimden gelen göbek dışında

Çok sağolasın canım benim artık alışsak sanırım bu duruma iyi olacak :1:

o diilde...
şu avatar nasıl değişiyordu :17: bulamadım da bulamadım..
bi de bi de kızlar faceboook grubuna nasıl giriyorduk :68:

Bu arada bi de öneri..GEBE'nin internet sitesi de varmış, üstelik bir de orada da indirim varmış...outlet kısmı filan, evet ucuz değil maalesef ama arada uygun bir şeyler çıkabilir tavsiye ederim ;)

ya kızlar canımın çok çektiği bişey yok diyordum ki...bu aralar sıklıkla ay çekirdeği istediğimi fark ettim ve de yiyiorum da! tuzlu tuzlu iyi geliyor sanki o halsizliğime.. ama şimdi işteyim masama koyup yiyesim var çıkr çıkır ama olmaz tabi :50:

size bir mini havadis daha, benim saçlarım çok uzamıştı şu hurafelerden kendimi alamıyor ve saçlarımı ancak uçlarından kestiriyordum..derken haftasonu annem bizde, kadın kalacak bi süre onu kuaföre götürdüm boyaya, kızımın da saçları çok cansızlaşmıştı onu da kestiririm dedim, kızın saçını bi beğendim dedim aynısından istiyorum bende böylece neredeyse omuz hizasından az yukarıda kestirdim saçları...o vitaminsiz görüntüm gittti çok şükür, şu dönem bulantı, kusma kabızlık kendimden sıkılmıştım bu saç değişikliği biraz iyi geldi tavsiye ederim :3:

o diilde...
şu avatar nasıl değişiyordu :17: bulamadım da bulamadım..
bi de bi de kızlar faceboook grubuna nasıl giriyorduk :68:

Bu arada bi de öneri..GEBE'nin internet sitesi de varmış, üstelik bir de orada da indirim varmış...outlet kısmı filan, evet ucuz değil maalesef ama arada uygun bir şeyler çıkabilir tavsiye ederim ;)

ya kızlar canımın çok çektiği bişey yok diyordum ki...bu aralar sıklıkla ay çekirdeği istediğimi fark ettim ve de yiyiorum da! tuzlu tuzlu iyi geliyor sanki o halsizliğime.. ama şimdi işteyim masama koyup yiyesim var çıkr çıkır ama olmaz tabi :50:

size bir mini havadis daha, benim saçlarım çok uzamıştı şu hurafelerden kendimi alamıyor ve saçlarımı ancak uçlarından kestiriyordum..derken haftasonu annem bizde, kadın kalacak bi süre onu kuaföre götürdüm boyaya, kızımın da saçları çok cansızlaşmıştı onu da kestiririm dedim, kızın saçını bi beğendim dedim aynısından istiyorum bende böylece neredeyse omuz hizasından az yukarıda kestirdim saçları...o vitaminsiz görüntüm gittti çok şükür, şu dönem bulantı, kusma kabızlık kendimden sıkılmıştım bu saç değişikliği biraz iyi geldi tavsiye ederim :3:
ay aslında çekirdek çok iyi gelir ben normaldede yemem yağlı diye ya çok sivilce yapıyo bende ama yesemmi bilemedim şimdi severim ama yemem normalde fakat şimdi bi değişiklikmi yapsam bilemedim :44::44::44:

Back
X