2014 Şubat Anneleri

Oooooo sen benden de uzaksın. Nasıl gidiyorsun oraya sürekli.Benim gözüm almadı yolu. Nasıl ücretler?
Egepol'de 47 TL miş. Bi arkadaşım gidiyor Medikal Par'ta Merve Hanım'a. O da çok memnun. Doğumu da orada mı yapacaksın?

Canım otobandan arabayla gidiyoruz, 35-40 dakika sürüyor, normalde sgk anlaşması yok, benim acıbadem sigortam var , muayne ücreti olarak 30 lira falan veriyorum, %75ini karşılıyor, muayne ücreti 120 lira... doğumu orada düşünüyorum allah nasip ederse, doğum fiyatı 4000 liraymış, benim sigortanın teminatından 1500 lira falan kalırsa 2500 lira vererek doğumu gerçekleştiririz inşallah planlar bu yönde, egepoldeki doktoru bende duymuştum güzel diye.. inşallah memnun kalırsın canım...

Anladım canım. Amin cümlemizin inşallah. Allah hepimize bi avazda veya bi neşterde bebitolarımıza kavuşmayı nasip etsin :)
Bir de hepsi doktor avukat neyin olsunlar, en önemlisi de hayırlı evlat olsunlar inşallah...:49:

günaydın tünaydın arkadaşlar oku oku bitirdim sonunda,takıntılıyım işte geçmişi okumadan yazamıyorum.küçüğü doyurup,evi toplayıp kendime tunik almaya çıkmam lazım,okul forması gibi aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum çünkü.akşam gelirim yanınıza artık.

bblim kaybolduğunda alışveriş mi yapıyorsun:)))

ben söylemedim ama büyüklerimiz mubarek yaymış ta yaymış:))) düşünün ben istanbuldayım tüm adana ve malatya biliyor:))))
aşkolsun kız hiç çaktırmıyorsun malatyayla ne gibi bağlantın var.ben malatyalıyım.buralara geliyor musun hiç.

yaa nasıl desem ben annem ve babam aslen adana doğma büyümeyiz...ben ortaokulda istanbula geldim babamın işleri dolayısıyla...ama babam köken olarak malatyalı hatta darendee...köyümüz var orda her sene giderler bizimkiler....benim kütük te malatya da...ama ben hep adanalıyım dedim annemin kökenini sayıyorum:)))) ne bilim adanayı benimsiyorum sankii malatya bana çok uzak geliyor...

Selam hamişlerr, bulantım kayboldukça bende aranıza katılmaya başlıyorum yavaş yavaş :)) 2 gündür çok güzel kahvaltı yapabiliyorum. kana kana su içeceğim günleride 4 gözle bekliyorum

Ooooh ne güzel. Ben de bu gün o kadar yedim ki kahvaltıda, kendime şaşırdım. uzun zamandır böyle keyifli kahvaltı yapmamıştım. Hep böyle oluruz inş:nazar::nazar::nazar:

günaydın tünaydın arkadaşlar oku oku bitirdim sonunda,takıntılıyım işte geçmişi okumadan yazamıyorum.küçüğü doyurup,evi toplayıp kendime tunik almaya çıkmam lazım,okul forması gibi aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum çünkü.akşam gelirim yanınıza artık.

bblim kaybolduğunda alışveriş mi yapıyorsun:)))

ben söylemedim ama büyüklerimiz mubarek yaymış ta yaymış:))) düşünün ben istanbuldayım tüm adana ve malatya biliyor:))))
aşkolsun kız hiç çaktırmıyorsun malatyayla ne gibi bağlantın var.ben malatyalıyım.buralara geliyor musun hiç.

yok kız çalışıyorum şuanda bile bir yandan iş yapıyorum

ama biliyormusunuz hiç çalışasım yok ya
artık çalışmak istemiyorum bunu anlıyorum günden güne hele doğumdan sonra çalışabileceğimi hiç sanmıyorum
hey güzel allahım doğumdan sonra bie bahaneyle il yeri beni işten atsın nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr AMİNNNNNNNNNNNNNNN amin deyin kızlar

selam kızlar bugün ikili test için gittim miniğim 59 mm olmuş ense kalınlığına 1 mm dedi burnu falan kocaman göründü bide hareketliydiki anlatamam:)

durun daha bunlar bunlar iyi günleriniz. ilk gebeliğimde yatakta sağa sola eşim dönderiyordu beni.doktor iğne yapmıştı azda olsa rahatlamıştım. şimdide sancı şeklinde belime kramplar girip duruyo. gözünüzü korkutmayayım ama ağırlaştıkça ağrılarda kaçınılmaz oluyor:50:

saolasın arkadaşım içimi ferahlattın :33::33:
napalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır deyip katlanıcaz yeterki sağlıkla gelsin bebişler :54::49::1:
benim hiç bulantım falan olmadı ama kaslarım zaten çok ağrır normalde de sanırım böyle ağrılarım çok olacak:31:

durun daha bunlar bunlar iyi günleriniz. ilk gebeliğimde yatakta sağa sola eşim dönderiyordu beni.doktor iğne yapmıştı azda olsa rahatlamıştım. şimdide sancı şeklinde belime kramplar girip duruyo. gözünüzü korkutmayayım ama ağırlaştıkça ağrılarda kaçınılmaz oluyor:50:

peki kaç kiloydun ? önceki gebeliğinde yani çünkü kilo alışı arttıkça ağrılarda artıyor

ama biliyormusunuz hiç çalışasım yok ya artık çalışmak istemiyorum bunu anlıyorum günden güne hele doğumdan sonra çalışabileceğimi hiç sanmıyorum hey güzel allahım doğumdan sonra bie bahaneyle il yeri beni işten atsın nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr AMİNNNNNNNNNNNNNNN amin deyin kızlar[/QUOTE .!.:
ah canım seni en iyi ben anlarım bayram öncesine kadar bende çalışıyordum ve dediğin hiç gidesim gelmiyordu, allahtan izne çıktım da bir iki hafta kafam rahat olacak inşallah , diğer dua kısmın için de canım amin demiyeyimde rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

selam kızlar bugün ikili test için gittim miniğim 59 mm olmuş ense kalınlığına 1 mm dedi burnu falan kocaman göründü bide hareketliydiki anlatamam:)

Maşallah cnm. Allahım hep böyle sevindirsin bizleri, hep bebişlerin güzel haberlerini alalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ah canım seni en iyi ben anlarım bayram öncesine kadar bende çalışıyordum ve dediğin hiç gidesim gelmiyordu, allahtan izne çıktım da bir iki hafta kafam rahat olacak inşallah , diğer dua kısmın için de canım amin demiyeyimde rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

sen tekrar ne zaman döneceksin işe ?

amin de sen yinede evet hakkıma hayırlısı ama şunu diyimki ben işten ayrılmak istiyorum ama bunu tazminatımı alarak yapmak istiyorum vede bir süre işsizlik maaşı ile
bu iş yerimden çok soğudum çok tekrar çalışırım belki doğumdan 1 yıl sonra falan ama burda değil burdan çok soğudum çok :50::50:

saolasın arkadaşım içimi ferahlattın :33::33:napalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır deyip katlanıcaz yeterki sağlıkla gelsin bebişler :54::49::1:benim hiç bulantım falan olmadı ama kaslarım zaten çok ağrır normalde de sanırım böyle ağrılarım çok olacak:31:
:9: inşallah olmaz canım, çok zor oluyor ama dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar gerisi gelip geçiçi
peki kaç kiloydun ? önceki gebeliğinde yani çünkü kilo alışı arttıkça ağrılarda artıyor
63 kilo ile hamile kalmıştım, sonra bulantı evresinde 59 a düştüm. 71le doğum yaptım. bu gebeliğimdede 71le hamile kaldım şuan 66 kiloyum bakalım kaçla doğum yapcam :18:

sen tekrar ne zaman döneceksin işe ?

amin de sen yinede evet hakkıma hayırlısı ama şunu diyimki ben işten ayrılmak istiyorum ama bunu tazminatımı alarak yapmak istiyorum vede bir süre işsizlik maaşı ile
bu iş yerimden çok soğudum çok tekrar çalışırım belki doğumdan 1 yıl sonra falan ama burda değil burdan çok soğudum çok :50::50:

ağustos sonu gibi inşallah canım, iki hafta kullandım iznimin tamamını kullanmadım daha , o zaman hakkında hayırlısı diyerekten amin diyiyorum canım, bende doğumdan sonra ücretli izinlerimi kullanıp sonra duruma göre ücretsiz izin kullanabilirim diye düşünüyorum ama çok uzatmam herhalde çünkü bir daha işe dönmek istemeyebilirim

:9: inşallah olmaz canım, çok zor oluyor ama dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar gerisi gelip geçiçi 63 kilo ile hamile kalmıştım, sonra bulantı evresinde 59 a düştüm. 71le doğum yaptım. bu gebeliğimdede 71le hamile kaldım şuan 66 kiloyum bakalım kaçla doğum yapcam :18:

çok fazla kilonda yokmuş aslında neden o kadar ağrın olmuşki

çok fazla kilonda yokmuş aslında neden o kadar ağrın olmuşki
Hiçbilmiyorum canım ama 3-4 kilo kadar ödemim vardı ozaman çok aşırı şişmiştim belki onunda rolü vardır. zaten ben hiçbir rahatsızlığı normal seyrinde yaşamam hep daha ağır geçiririm nedense:1:

Back
X