2014 Şubat Anneleri

ya bu arada şu ultrasona giderken ne yapsak da cinsiyetleri görsek artık
çikolata dediler yedim, meyvesuyu dediler içtim
yok minnak hele bu sefer sırtını dönmüştü omurgalarını gördük maşallah
kıpraşmadı bile
ultrason tecrübesi olan var mı ya napsakda kıpırdasalar

Valla canım bak kaç haftalık oldum yapmadığım kalmadı göstermeyince göstermiyorlar işte :27::27::27:

Aynısının mavisi de var canım.
Sen dert etme ne kadar geç o kadar iyi. Alışverişe geç başlarsın, zarar etmezsin :1:

Mantıklı valla ne kadar geç o kadar iyi yalan değil çok meraklıyım ama dayanmak zorundayımmmm :52::52::52:

kızlar biz aşısverisi toptan yapacaz galiba.....burda bi mağaza var her markadan kıyafet eşya beşik cart curt satıyo....bir bebeğin tüm eşyaları aklınıza ne geliyorsa yatak araba kıyafet biberon hastane cıkısı ana kucağı falan fistan....giriyosun hepsini seçip begeniyosun....tahmini bir şey sorduk....mesela park yatağını Kraft arabası ana kucağı falan da öyle....kıyafetler falan.pesin alımda indirim yapıyo ve hepsine en fazla 1500 dedi :53: taksitli alırsanız da yaparız dedi indirimi....öyle düşünüyoruz biz de..:16:

Onca şeye o nasıl bir fiyat öyle ballı seniiii :1:

Onca şeye o nasıl bir fiyat öyle ballı seniiii :1:

gel sana da burdan alaalım dicem de götürürken de bi o kadar para harcarsın değmez....kotu de değildi yani kuzum.kraftın en iyi yatağı falan...oda yapmayacağım için geniş bi yatak alcam...araba falan gayet güzel...bir de ben cok pahalı seyler almak istemiyorum yazık oluyo....kimle konuşursam hep aynı seyler duyuyorum....

gel sana da burdan alaalım dicem de götürürken de bi o kadar para harcarsın değmez....kotu de değildi yani kuzum.kraftın en iyi yatağı falan...oda yapmayacağım için geniş bi yatak alcam...araba falan gayet güzel...bir de ben cok pahalı seyler almak istemiyorum yazık oluyo....kimle konuşursam hep aynı seyler duyuyorum....

Ben odası için para harcamayacağım dedesi ne gerekiyorsa alacakmış ben liste yapacakmışım görücez bakalım..
Kraft iyidir bende öyle duymuştum eğer böyle bir imkanın varsa değerlendireceksin tabi ki hayatım.
Dikkatli alışveriş yapmak şart yoksa çoğu kenarda köşede depo bekleyecek...

biz de aynı senin gibi düşünüyoruz canım, hatta bazı arkadaşlar çok az kullandıkları ya da hediye gelen hiç kullanmadıkları seyleri vermek istiyorlar. anakucağı vs. gibi...bebek arabasını da akrabalardan birine kitlemek istiyoruz :)
canım teyzoşumla kuzenim de bebek yorganını filan yaptırmışlar memlekette, haftaya buraya geliyorlar, gelirken de getirecekler... ama anneannesiyle babaannesi daha bir sey örmedi kuzuma :( bilmiyorum belki de gizli gizli örüyorlardır sürpriz olacaktır...

selam kızlar nasılsınız kuyruk sokumu ağrısı hala devam ediyor bende yaklaşık 3 hafta oldu sizler nasılsınız bakalım

canım bende de oldu kuyruk sokumunda ağrı ve hala da zaman zaman oluyor... doktora sormadım henüz ancak 1 haftadır hamile yogasına gidiyorum ve oradaki hoca doğum çatısı oluştuğu için omurgamız ve kemiklerimizin esnediğini bu sebeple hamilelikte bu tip ağrıların normal olduğunu söyledi. vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş. aylardır çalışmayan kaslarımı esnetip çalıştırmaya başladım ben de. çok faydasını gördüğümü söylemeliyim.

biz de aynı senin gibi düşünüyoruz canım, hatta bazı arkadaşlar çok az kullandıkları ya da hediye gelen hiç kullanmadıkları seyleri vermek istiyorlar. anakucağı vs. gibi...bebek arabasını da akrabalardan birine kitlemek istiyoruz :)
canım teyzoşumla kuzenim de bebek yorganını filan yaptırmışlar memlekette, haftaya buraya geliyorlar, gelirken de getirecekler... ama anneannesiyle babaannesi daha bir sey örmedi kuzuma :( bilmiyorum belki de gizli gizli örüyorlardır sürpriz olacaktır...

keşke bize de veren olsa öyle temiz :1: aslında eşimin patronu yatak var ve araba var demiş.onları alıp kv nin evine götürcez bizim eve yenisini alcaz.kv bakcak benim bebişe.orda da yatakta yatsın yerini bilsin diye böyle düşündük. ama eve yenisi gerek :16:

kv yün yorgan falan yapmış ta ben sevmem o yorganları :1: english home da gördüm ben uyku seti cok hoşuma gtti.ordan alabilirim onu belki de.bu eşyaları alacağımız yerde de var ama nasıl bakmadım hiç:31:

Ben odası için para harcamayacağım dedesi ne gerekiyorsa alacakmış ben liste yapacakmışım görücez bakalım..
Kraft iyidir bende öyle duymuştum eğer böyle bir imkanın varsa değerlendireceksin tabi ki hayatım.
Dikkatli alışveriş yapmak şart yoksa çoğu kenarda köşede depo bekleyecek...

aynen kuzum:34:

kızlar biz aşısverisi toptan yapacaz galiba.....burda bi mağaza var her markadan kıyafet eşya beşik cart curt satıyo....bir bebeğin tüm eşyaları aklınıza ne geliyorsa yatak araba kıyafet biberon hastane cıkısı ana kucağı falan fistan....giriyosun hepsini seçip begeniyosun....tahmini bir şey sorduk....mesela park yatağını Kraft arabası ana kucağı falan da öyle....kıyafetler falan.pesin alımda indirim yapıyo ve hepsine en fazla 1500 dedi :53: taksitli alırsanız da yaparız dedi indirimi....öyle düşünüyoruz biz de..:16:

sen neredeydin kızçem unuttum istanbuldamısın
iyiymiş dediklerin :)

buarada çok şükür Allahıma bugün artık belli oluo hamilelğin dedi bi arkadaşım da sevindim :27:

Yavru kuşlar,

Doktor bana bi çatlak kremi yazdı. Bella B markası. Sordum eczaneye. Elinde yokmuş 80-90 liradan aşağı değildir dedi. Eczacı da tanıdık. Ben badem yağı kullanmayı planlıyorum dedim. En güzeli bunlara boşuna para verme dedi. Bunu alcan 90 lira verdim diye azar azar sürceksin dedi. Al badem yağını bol keseden sür çatlamazsın dedi :)
Sonra bi arkadaşıma sordum. Onun doktoru da aynı kremi önermiş almış ve kullanmış. Hiçbir işe yaramadı dedi. Sonrasında bebe yağı kullandım o iyi geldi dedi.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Yavru kuşlar,

Doktor bana bi çatlak kremi yazdı. Bella B markası. Sordum eczaneye. Elinde yokmuş 80-90 liradan aşağı değildir dedi. Eczacı da tanıdık. Ben badem yağı kullanmayı planlıyorum dedim. En güzeli bunlara boşuna para verme dedi. Bunu alcan 90 lira verdim diye azar azar sürceksin dedi. Al badem yağını bol keseden sür çatlamazsın dedi :)
Sonra bi arkadaşıma sordum. Onun doktoru da aynı kremi önermiş almış ve kullanmış. Hiçbir işe yaramadı dedi. Sonrasında bebe yağı kullandım o iyi geldi dedi.

badem yağı tüylenme yapabilir bebek yağı kullan bence

bende bebeak acı badem sütü ile bebek yağı kullanıyorum :54:

Yavru kuşlar,

bende bebek yagı kullanıyorum su an için.bi dahaki gidişimde soracam dr a canım.ama muhtemelen o kremlerden birini söyleyecek.en iyisi bu yağlar aslında.çağla şikel de argan yagı kullanmış öyle söylemişti bi programda:31:

badem yağı tüylenme yapabilir bebek yağı kullan bence

bende bebeak acı badem sütü ile bebek yağı kullanıyorum :54:

Bi yakınım bana bi karışım önermişti yağlardan. badem dışında 2 yağ daha vardı onlar sayesinde tüylenme olmuyormuş ama unuttum. arayıp öğreneyim paylaşırım yine sizinle :)

Bende bulantı değil canım ama Reflü ve gastridimden dolayı yanma vardı 3 ay. Şuan çok iyiyim şükür.
Sadece çok şiddetli bel ağrılarım oluyor.
Valla mahalleden kadının biri mesaj atmış. Bu yeni numaram öptüm v.s diye. O zamandan beri urganın ucunu sıkı tutuyorum.
Bizim herifler ne olursa olsun erkekler sonuçta. Biri yanaşınca bas git demek kolay değil onlar için.

Ayy çok zor, kimibilir görünce nası olmuşsundur. Valla bende benzerlerini ilk hamilieğimde yaşamış kocasını o zamanda çok ihmal etmiş biri olarak...Daha çok dikkat edeceğim demiştim ama gel gör ki yine bende bi numara yok, inşallah ilerleyen günlerde açılırım. Hiç birşey yapılamıyorsa, diyaloğu yine de ilgi alakayı sıkı tutmak lazım, ama işte işin içine sağlık girdi mi insan kendinden başkasını gözü görmüyor.
Birde karısının hamile olduğunu bilen ona göre tatktik değiştren "...kadınlar" var, öylelerinin başına 1000 beteri gelir inşallah diyorum...
Neyse ben kocama güvenmeye devam edeyim başka çare yok, Allahtan ümit kesilmez canlanıcam inşallah :27:

Yavru kuşlar,

ben şuan için bebek yağı kullanıyorum ama doktorum herkesin bildiği kremlerden önerdi bende nette uygun fiyatlı buldum aldım 2 tane hatta biraz önce elime ulaştı..badem yağının kıllanma yaptığını söylüyo herkes..bütün çözümleri uygulucaz artık inşallah çatlamayız :24:

kızlar benimde lazer ile yok ettiğim kıllarım yeniden geldi :14:

ya lazeri hamileiklerden sonr yaptırın diolar hep bu nedenlerden
inşallah dökülür deidkleri tüylerdendir onlar
benim bi kolum:27: ve göbeğim tüy tarlası böyle üflüyom saç gibi bi oyana bi buyana oynuolar:9:
saçlarım çoğalsaydı memnun kalırdım da göbekteki tüyden pek hoşnut olmadım

Back
X