2014 Şubat Anneleri

zamanla sanırım.
bende bugün hüplettim ama yarına ne yaparım bilmiyorum psikolojim bugün iyi çok şükür inşallah kusmam da
ne zaman kan ilacını içsem kusuyorum bugün içmedim çok iyiyim.

bende eve kadın almak istiyorum yoksa mutfaktaki örtülerim kalıp olacaklar :1: uzun zamandır değiştirmiyorum tepeye in çık falan zor geliyor
bi ara birisini aldım tanıdıkta dip köşe harika temizledi 120 TL ye
şimdi alırsam aynı kişiyi o kadar çok yapmayacak 120 TL de bana çok geliyor tanıdık diye fiyatta söylemiyor bütçen nasıl uygunsa öyle ver diyor :(
benim ütüm çok oluyor ayda 1 gelse en az 15 gömlek ütüler pantalon falan saymıyorum

Yemek yediğim günleri özledim yaaaa.... temizlik mevzusunda süpürgeyi ve ütüleri kocam yapıyor sağolsun. kalanı ben viledayla alıveriyorum. örtü filan bulundurmadığımdan öyle bir sorunum yok şükür. :)

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım
temizlikçi kadınlar alınmış temizlikler yapılmış ohhhhh missssssssssssss
bende alıyorum kadın yılda 5-6 kez cama falan geliyor yani zaten benim evim çok yüksek hayatta silemem camları bizim burdada yarım güne 40 a geliyor tüm güne 80
duvarlarda siliniyor bizde bide yılda bi defa ona tüm gün alıyorum

bu arada o aldığüım mevlüt takımı çok güzel kızlar dantel kısmı güpür tıpkı gelinlik gibi :16::16:

canım günaydınnnnnn bebişinn güle güle kullansınnnnnnnnnnn yerim ben onuuuuuuuuuu

bak sen uyanığa...alacağın varsa da alma bi süre kuzum ,yaptır bir süre daha :1::1:

iyiyim cok şükür bugün lepicim....bulantı kusma devam ama :5:eskisi kadar değil ona şükrediyorum :31:

baya da büyüdü bebeğin aslında geçer yakında bulantıların inşallah
zorlamadan ye yemeğini de

Günaydın canım. Benim de aynı. Bi tanesi oluyordu sıka sıka oda apışarasından yırtıldı geçen gün, kaldım donsuz :1:
Sürekli elbise giyiyorum. Onlarda göğüs altından bollaşıyor ama onlar bile sıkmaya başladı.
Alışveriş zamanı geldi sanırım. :30:

Bizim ki de evlenmeden önce süpürge tutar cam silerim sadece diyordu. Cam silmeyi de eledi. Herkes görcek olmaz öyle diyor. :19:

haha demek zorlarken pırtlattın pantolonu:1:

benim kocam yeri siler süpürür
evin tozunu ben alırım mutfağı ben toplarım
camı ben silerdim artık silmiyom
benimkinda yüksek fobisi var azcık camları pislik götürüo yani
amaan canım saolsun napiyim
ayy ben bayılıom öyle temizlik yapan adama
helal olsun diom
görseler nolcak:)
bi defa pala bıyık bi amcayı silerken görmüştüm vay be demiştim

Günaydın güzeller Ayyyy memleket teyimya aksam kuzenlerle oturduk çok fena kuru yemiş yedim:( puuu bana:)

prolet eşinin üstüne bi bacı kıyafeti ayarla başına yazma falan taksın kimse tanımaz ozaman cam silerken :9::9::9::9: herkes kadın aldın sanır :60: :60:

İyi fikir ama benim herif hep kirli sakallı onu napcaz :D

baya da büyüdü bebeğin aslında geçer yakında bulantıların inşallah
zorlamadan ye yemeğini de

haha demek zorlarken pırtlattın pantolonu:1:

benim kocam yeri siler süpürür
evin tozunu ben alırım mutfağı ben toplarım
camı ben silerdim artık silmiyom
benimkinda yüksek fobisi var azcık camları pislik götürüo yani
amaan canım saolsun napiyim
ayy ben bayılıom öyle temizlik yapan adama
helal olsun diom
görseler nolcak:)
bi defa pala bıyık bi amcayı silerken görmüştüm vay be demiştim

Bizim ki de sadece süpürge tutup merdivenleri silerdi artık hepsine alışıyor mecburen.
Bakalım doğumdan sonra da gelir inşallah devamı :1:

Bizim ki de sadece süpürge tutup merdivenleri silerdi artık hepsine alışıyor mecburen.
amannnnnn hormonları bozuk kadınmı yok :9::9::9::9::9:

Günaydın güzeller Ayyyy memleket teyimya aksam kuzenlerle oturduk çok fena kuru yemiş yedim:( puuu bana:)

ne güzel kuru yemiş çok faydalı ki işte
spse o e bebekteki mevlüt takımını aldım geldi çok güzel çıktı hanü sende bakmıştın ya işte onlardan aldım diğer topiğe resmini koydum

Selamm annişlerr.bugun GYNO Ferro Sanol tablete başladıımm.bazen kasıklarım karnım geriliyor size oluyormu.özellikle gece uyurkenn kuzumm bir yerde toplanıyor sankii..acaba yatma pozisyonumdan rahatsız mı oluyordur :))

yapar yapar
benimki normalde de yapardı şimdide ypaıo
cam silmeme kızardı zaten
şimdi hepten yasak
sanırım sonunda ya annem gelecek yardım etcek temizliğime ya da yardımcı alcam da
hiç de alışık değilim yardımcıya falan hiç olmadı şimdiye kadar

karnın büyüdü demek, bacaklarının arasına ufak bi yastık al başını da yüksekte tut sağına yat iyi uykular:10:

aynen böyle yatmak gerek evet deneyimli anneler olarak size güzel bir öneri vermiş arkadaş ben oğluma gebeyken 3 yastık yatıyordum ikisi başımın altına biri bacak arasına yoksa uyuyamıyordum şimdidende biraz yükselttim yastığımı bacak arasına yine alıyorum yani

günaydın sunyy

Selamm annişlerr.bugun GYNO Ferro Sanol tablete başladıımm.bazen kasıklarım karnım geriliyor size oluyormu.özellikle gece uyurkenn kuzumm bir yerde toplanıyor sankii..acaba yatma pozisyonumdan rahatsız mı oluyordur :))

o gerilme ilçatan değil sanırım canım
yani o ilacı doktor bana verdi ama kabız yapıo diye arada içiom
ama bu hafta benimde karnımda gerilme var
bebek büyüdüğünden sanırım
daha küçük olduğundan bi yere toplanmaz heralde

niye gülelim kıss maşallah sana da bebekine de :) senin de ilk gebeliğin miydi canım ya. bir de kaç kiloyla hamile kaldın şu an ne kadarsın. uluorta söylemek istemiyom dersen mesaj da kabul ederim :)ama gayet iyi görünüyorsun :)

Bana komik geliyorda ondan be canım :) İlk gebeliğim evet tatlım ayrıca neden söylemeyeyim görünen köy klavuz istemiyor 87 ile hamile kaldım şu anda 89 oldum ama umurumda değil bebişim sağlıklı olsun da :16:

selam arkadaşlar malum üç erkekli ev olunca iş bitmiyor ,çok sık yazamıyorum,okuyup kaçıyorum,iyi haberler duymak güzel...

benim de göbek seninki kadar,birde herkes alışık olduğu için normal göbek sanıyorlar.akşam felaket zaten.bu haliyle bile henüz kimseye söylemedim.sanki bu hft larda daha mı hızlı büyüyor göbişler.

bbilim bacım maaşallah sana ,pipili görürsek aldıklarımızı nasıl maviş yapacağız.gerçi senin aldıklarının onda biri kadar bile değildir benim aldıklarım.senin şu nar çiçeği hastane çıkışına bayıldım kaç mağazaya sorduysam o renk yok.

Alışıklar evet çevredekiler ama artık normal göbek olmaktan çıktılar :1:

Maşallah göbüşüne de bebişine de canım :nazar:

karnın büyüdü demek, bacaklarının arasına ufak bi yastık al başını da yüksekte tut sağına yat iyi uykular:10:

Sağolasın canım valla cidden iyi hissetmiyorum kendimi uyuyamıyorum deneyeyim bari :44:

Günaydın bu arada kızlar bu günde bal tatdında bir gün olsun ağzımızın tadı hiç bozulmasın bebişlerimiz biz burdayız desinler inşallah :nazar: :16: :54::49: :emir_bebek:

geçmişi okuma huyum yokya görmedim prolet seninde göbişin büyümüş maşallah benim göbekte bu kadar olmuştur işte maşallah :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $hamilelik-evreleri-_n.webp
    $hamilelik-evreleri-_n.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Günaydınlar..
sabah sabah sinirim bozuldu yine.. :19:
üstte sorun yokta pantalonlarımın hiçbiri olmuyor olmuyor olmuyor :30:
kalçamdan geçecek bişey bulamıyorum işe gelirken ,sivilcelerimde cabası :14:

Bende alıcam kendime en azından pantalon. pantalonlarım çok sıkıyor artık birinin düğmesi kopup duruyor :9::9::9:

benim iki pantyolon var işte elimde kalan ayakteyken düğmeliom oturunca açıom
azıcık büyüse göbüş alcam işte ben de

ya ben de farkettim ki artık belim bacaklarım çok çabuk ağrıo
azıcık iş yapsam pilim bitio
bebekler sömürüo enerjimizi:)
dün ben de mahvoldum kocam noldu keyfin yok dio
bilmioki pestilim çıkmış gülecek dermanım yok:2:

bugünümüze şükür sen nasılsın frostucuğum

aha bi sivilce mağduru daha
bendeki kadar yoktur emin ol sivilcen
alnım yanalklarım omuz başlarım çenem
ergenliğime geri döndüm de nasıl geçircem bunları hiç bilmiyorum

Kızlar tam olarak yerinizi bilmiyorum ama sizin oralrda C&A ve LCW varsa mutlaka bakın derim. Benim kalçam değilde, karın kısmım çok erken sıktı, benimde tahammülüm yok karnıma azıcık baskıya bile geçen haftalarda bişeyler aldım bu mağazalardan iyi oldu. LCW'den elbise fiyatları 25-35, C&A'dan da biri siyah biri kot 2 pant kot hele süper şık gayet koyu renk ve fiyatı indirimde 40'tı,kumaş pantalonda 50 ya da 60 tı bu arada 2 mğazada da alışveriş tutarı üzerinden ekstra indirimler filan oldu iyiydi. Kızımda aldıklarım daha çok kışlıktı, bazılarını dağıtmıştım birilerine, bi iki şeyi de ben bi arkadaşımdan almıştım kendim çok birşey amamıştım ondan bu sefer biraz heves de ettim, bir de ay sonu düğün var bi hevesle de GeBe'den elbise aldım şıkça bişey, onu da internetten görmeden inşallah olur

amannnnnn hormonları bozuk kadınmı yok :9::9::9::9::9:

ne güzel kuru yemiş çok faydalı ki işte
spse o e bebekteki mevlüt takımını aldım geldi çok güzel çıktı hanü sende bakmıştın ya işte onlardan aldım diğer topiğe resmini koydum

Ahahahahaha. Çılgın. :60:

yapar yapar
benimki normalde de yapardı şimdide ypaıo
cam silmeme kızardı zaten
şimdi hepten yasak
sanırım sonunda ya annem gelecek yardım etcek temizliğime ya da yardımcı alcam da
hiç de alışık değilim yardımcıya falan hiç olmadı şimdiye kadar

Bende de olmadı hiç canım bende o yüzden anneme azar azar yaptırcam sanırım. Zaten yalvarıyor iş söyle yapayım diye. Kıyamıyorum ama yavaş yavaş yaparız beraber artık.

Back
X