Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 şubata kalacağını bile sanmıyorum
37. haftadan sonra bekle dur
aman daha 21 hafta var kavuşmamıza![]()
böyle düşününce epey uzun geliyorzaman
Heeee anladım canım. Cumartesi bakıcam bakalım ne yazacak kağıtta.
Aslında hafta sonu acile gittim ya kanama yüzünden. O kadar net ti ki kağıda bastığı görüntü kalemle çizilmiş gibi.
Sırt üstü yatmış sıpam dikmiş kolları bacakları havaya :) Ama vermedi doktor. Bu bizde kalıyor dedi.![]()
oğlumda bende böyle sanıyordum sonra sterse girdim
sende böyle sanma canım son günler çok kötü olunuyor sonra
ben 39+3 de doğurdum üstelik çok geç bile değildi yinede 39+0 dan sorna bu çocuk doğmayacak ne yapayım ben diye ağlıyordum
o işler öyle senin sandığın gibi olmuyor yani
benim oğlumda hep önden gidiyordu üstelik doktor iri bu bebek deyip durdu 1 hafta önden gidiyordu bende hep erken doğar diye bekliyordum 37 gibi ama doğmadı sıpa 39+3 de kendiliğinden geldi sonra 3600 gr doğdu![]()
canommm o değerlerim kaç inan bilmiyorum.genelde sonuçlara dr bakıyo ,onda kalıyo sonuçlar.elimde bir şey yok ki
o zamn ben biraz daha içmeyim.su bulantılarım tam olarak geçsin öle içim(tabi geçerse)![]()
tatlım daha önce hiç tam kan baktırmadımnı? öncesinde falan kan değerin kaçtı belki anımsarsın yinede
evet ya biraz daha içme ben oğlumda 5.ayımda başlamıştım sanırım bişicik olmadı
Siz miniklere alın cicileri ben kendime :)
Bu ve önümüzdeki hafta sonu 7 gece kına düğün nişan v.s var.
Habire kıyafet bakar oldum. Ne hamile elbiseleri oluyo ne normaller. arasını bulamıyorum ama bunu aldım gitti. Olduğu kadar.Eki Görüntüle 777776
selam kızlar nasılsınız . ben dün doktora gittim ense kalınlığının ölçülmesi gerekiyormuş ama önce asistan denedi pozisyonu uygun değil dedi. sonra dedim bi çikolata yiyeyimde hareketlensin yavrum. sonrada hoca ultrasona soktu beni ama ne yaptıysa oda ölçemedi. döndü arkasını hiçbirşey göstermedi. anlıcanız ne cinsiyetini gösterdi nede ense kalınlığını ölçtürdü. aranızda benim gibi ense kalınlığını ölçtüremiyen varmı. bide doktorum dediki bebeğim 5 gün büyük görünüyormuş. arkadaşlar benim bebeğim tüp bebekle oldu. onun için çok tedirginim yardım edin lütfen
bizim de eylülde 3 tane var göbeğim çok büyümezse evdekilerden giymeti düşünüyorum.
Elbise de çok şık uzun süre seni idare eder
Valla bende evdekileri giyicem genel olarak ama 7 tane içine sığabildiğim elbisem yok maalesef. Hepsi küçük geliyo.
O yüzden bir iki bişey alıcam mecburen![]()
Siz miniklere alın cicileri ben kendime :)
Bu ve önümüzdeki hafta sonu 7 gece kına düğün nişan v.s var.
Habire kıyafet bakar oldum. Ne hamile elbiseleri oluyo ne normaller. arasını bulamıyorum ama bunu aldım gitti. Olduğu kadar.Eki Görüntüle 777776
Olabiliyor canım böyle şeyler. 1 hafta önden veya geriden gidebiliyor bebekler. Hiç endişelenme.![]()
bende doğum tarihimi değiştirdim doktorun söylediği gibi yaptım 02-02-14
bence iki 3 güne o kadar takılmayın derim ben çokta önemli değil sonra 2 şubata geldiğinde halen doğurmamış olursun aboooooo niye doğurmadım diye endişeye kapılırsın tatlım oysaki daha günün dolmamış bile olur
yani adet tarihi daha geçerli bence çünkü usgde + / - 3-4 gün oynayabiliyor ölçümler
banada 12+0 da gittiğimde 12+5 sin dedi ama ben umursamadım tarihim aynı duruyor ve yinede 6 şubat düşünüyorum doğum tarihini sonradan sterse girmemek adına
Ya sizin saçınızı başınızı yolucam ha !!!!!Anacım yazdıkça yazmışsınız. Oku oku bitmedi. Pek çok sayfayı da atlayarak gittiğim halde.
Umarım herkesler iyidir.
Benimki de muhtemel doğum tarihi olarak 30 mart dedi ama ben yine de takvimi değiştirmedim. Nasılsa daha değişir diye düşündüm..
Oyyy daha o kadar çok var ki... Geçsin artık şu günler çabucak.Ohhh doğum iznimizi de alıp azıcık evde oturmanın keyfini sürelim yav. Gerçi dönüp dolaşıp geleceğim yer yine iş...
![]()
7 si de aynı kişi mi ki ?
birine giydiğini diğerine de giyersin öyle idare edicez artık
5 ayrı kişinin canım7 gecemio nasıl düğün kıs nerelerisiniz siz öyle ?
kızlarrr ikili test yaptıranlar bebişlerin ense kalınlığı neydi benımdi 2.5 henüz kan tahlili sonucunu almadımmmm 1 hafta sonrayaaa ??
maşallah millette biz evlenme hevesiHepsi aynı arkadaş grubuna ait canım. 2 haftada 4 düğün 1 nişan var. Kına geceleri falan 9 ediyor ama 2 tanesi çakışıyor. :)
Sonuç bu.
5 ayrı kişinin canım![]()
kızlarrr ikili test yaptıranlar bebişlerin ense kalınlığı neydi benımdi 2.5 henüz kan tahlili sonucunu almadımmmm 1 hafta sonrayaaa ??
ya kızlar bi haftayı geçti ben ne kan ilacımı içiyorum ne de elevit i
elevit pis kokuyo , gynoferon da içtikten 15-20 dk sonra cıkarıyorumkendimi kötü hissediyorum ama içmediğim için.sabahtan beri şimdi içcem açken içim meyve yemeden içim derken bu saat oldu.ve biliyorum ki bugün de içmicem.bahane üstüne bahane
![]()