2014 Şubat Anneleri

canım izmirin soğuğu acayip oluyor:)) hiç sanıldığı gibi sıcak değil kışın kuru soğuk berbat :)

walla kızlar hakılısnız ben üniversiteyi ankarada okudum. izmirde ankaradakinden daha çok üşünüyor o kesin. inanılmaz nemli bi soğuğu var böle için titriyor. o sebeple bebek düşünmeye başlamadan önce ben doğalgazlı eve taşındım :D

şimdi doktordan geldim dünkü test troit hormonu testiymiş degerin normal degerler içinde ama biz gebelerde biraz daha yüksek olmasını istiyoruz dedi doktorum troitin az çalılıyo gözüküyo dedi troit ilacı verdi onu klullanıcam 1 ay sonra gene gidicem inşallah yükselir bu arada bi süre daha düşünüp bidahaki hafta cuma doktora gideyim özelde diye düşündüm şimdi gitsem küçük cinsiyetini öğrenemicem hem gitmişken cinsiyetini öğrenirim allah izin verirse ... bizde haberler böyle işte çok sıcak allah calışanlara kolaylık versin :50:

spse çook geçmiş olsun,umarım kolay atlatırsın,ben de aynı şeyi söyleyeceğim:bol su içmelisin.

superisi hayırlı olsun kızçemiz kesinleşmiş,darısı bekleyenlerin başına...

laurana bende bu kız niye bana sempatik geliyor diyordum ,tam bir malatyalıymışsın.bizim gelinde darendeli bu arada.sizin kız da malatyalı olacak nasılsa adanayı unut sen burasıda çok yakın uçakla iki saat.

Kzlar ya:(doktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi:(cok korktum uriner ultrason cekilecek:(dua edin lutfen

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim seni de bebişide her türlü hastalıkdan sıkıntıdan korusun inşallah :) nasıl oldun, doktora gittin mi.

kızlar merhaba size bişi sorcam sizin bu aralar sürekli akıntınız var mı su gibi ? acaba amniyon sıvısı olabilir mi die çok endişeleniyorum da

Kzlar ya:(doktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi:(cok korktum uriner ultrason cekilecek:(dua edin lutfen

canım çok geçmiş olsun ama bozma moralini bol bool su iç,bebeğe hiçbir zarar olmaz la havle çek.....inşallah sancılanmadan atlatırsın bu durumu ama atlatacaksın inanıyorum....arada bir bende böbrek acısı oluyor suyu fazlalaştırıyorum geçiyor....şimdi nasılsın peki??? ağrın sızın var mı???? bak mesela bende de siyatiğe benzer bir ağrı var sağ popom fena:((( rabbim yaşatmasın kimseye daha 6 ay var önümüzde çünkü:(((

şimdi doktordan geldim dünkü test troit hormonu testiymiş degerin normal degerler içinde ama biz gebelerde biraz daha yüksek olmasını istiyoruz dedi doktorum troitin az çalılıyo gözüküyo dedi troit ilacı verdi onu klullanıcam 1 ay sonra gene gidicem inşallah yükselir bu arada bi süre daha düşünüp bidahaki hafta cuma doktora gideyim özelde diye düşündüm şimdi gitsem küçük cinsiyetini öğrenemicem hem gitmişken cinsiyetini öğrenirim allah izin verirse ... bizde haberler böyle işte çok sıcak allah calışanlara kolaylık versin :50:

kıs sen nerelerdeydin bir kayboldun pir kayboldun mubarek:)))) ben de tiroit yaptırcam inşallah düşüktü benim tsh ama serbest t4 üm iyi diye vermediler ilaç bakalım şimdi ne alemde yoksa verecekler bana da ilaç....rabbim korusun bebeğimi yaaa umarım ilaç içmek için geç kalmamışımdır:(((((

hamişler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik kaçar kilo aldınız ben çok dikkat ediyorum ama ona rağmen aldım baya :(

Merhaba
Ben ıkılı test kontrolunde tartılmıştım en son yarım kilo vermişim bulantılardan az yıyordum tabi
Şimdi biraz daha ıyıyım ama almadım aynı kilodayım
Benim 2. Hamileliğim o nedenle tecrubeme gore soyleyeyim ilerleyen gunlerde zaten faxlasıyla alınıyor 15 kilo almıştım ben ama 54 kilo ile hamile kalmıştım çok da abartı olmamıstı. Ilk aylarda cok kilo almamak ıyı oluyor aslında sonra normal yesem de kilo almıştım herhalde herkeste oyle oluyordur.

Azimle şaapan duvarı delermiş misali 19073 ten bu sayfaya kadar üşenmeden teek teek okudum ya helal bana :46:

Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527

uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))

Senin göbeği görünce benim göbek dağ bayır gibi geldi ya kız ama yakındır bir aya kalmaz coşarsın sende :1: :nazar:

Eki Görüntüle 777796

merhaba teyzeler hepinize el sallıyorum :nazar:

Maşallah ne kadar güzel bir görüntü bu canım :nazar:

Geçmiş olsun canım korkma çok önemli bir şey olmaz umarım :16:

kızlar merhaba size bişi sorcam sizin bu aralar sürekli akıntınız var mı su gibi ? acaba amniyon sıvısı olabilir mi die çok endişeleniyorum da

Merhaba canım.Akıntım var oldukça çok ama amniyon sıvısı olacağını sanmıyorum açıkçası :16:

spse çook geçmiş olsun,umarım kolay atlatırsın,ben de aynı şeyi söyleyeceğim:bol su içmelisin.

superisi hayırlı olsun kızçemiz kesinleşmiş,darısı bekleyenlerin başına...

laurana bende bu kız niye bana sempatik geliyor diyordum ,tam bir malatyalıymışsın.bizim gelinde darendeli bu arada.sizin kız da malatyalı olacak nasılsa adanayı unut sen burasıda çok yakın uçakla iki saat.

:))) niye unutayım yaaa ben adanayı daha bir benimsiyorum ama:)) haa bu arada eğer babanın memleketi sayılıyorsa benim eşim kökten istanbullu yani benim kız istanbullu olacak:)))))))))) ben malatyalı sayılırsam ki nufus cüzdanına göre öyle eh tabiki malatyayı da olur bir yanı:)))

bazen oluyor canım ama hergün akıntım var ve koyu değil hafif cıvık...amniyon sıvısı mı diye ben de düşünmüyor değilim açıkçası....haftaya cuma randevu alcam doktordan soracam sıvı miktarı iyi mi diyee...haberdar ederim seni güzelim

slm kızlar hormon testi yaptırdım tsh 0.212 çıktı sonra t3 t4 testleride yaptılar onlar normal. usg yaptılar o da temiz cıktı ama tsh 0.212 sonucları doktora göstermedim acaba sorun yaratırmı böyle düşük olması ilac gerekirmi ???????

bazen oluyor canım ama hergün akıntım var ve koyu değil hafif cıvık...amniyon sıvısı mı diye ben de düşünmüyor değilim açıkçası....haftaya cuma randevu alcam doktordan soracam sıvı miktarı iyi mi diyee...haberdar ederim seni güzelim[/QUOTE]

ben sürekli ıslaklık hissedince acaba mı dedim ve çok endişelendim araştırmalarıma göre bizim haftalarımız su gelmesi için baya erkenmiş ve bu haftalarda olursa Allah korusun yaşayamıyormuş bebişler:(( çok korktum açıkçası benimde randevum cumartesi ama gitsem mi bilemedim:(((

merhaba kizlar nasi gidiyor? spse cim gecmis olsun canim, Allah korusun yavrunu ve seni, ins cumlemizi saglikla sihhatle bebislerimize kavustursun. kizlar bi sey sorucam, simdi benim dun boyle afedersiniz sari gibi turuncu gibi hardal sarisi gibi boyle bi akintim oldu, once biraz kokrtum ama normal mi acaba? sonucta kan yok, yani ins normaldir. bi de 12. haftadan sonar sirt ustu yatmayin diyolardi ya bazen oyle donuyorum, biraz da surekli yan yatmak da yorucu, ins bi zarari olmuyodur ya, siz hep yan mi yatiyosunuz?

Merhaba canım.Akıntım var oldukça çok ama amniyon sıvısı olacağını sanmıyorum açıkçası :16:[/COLOR][/QUOTE]

canım senin akıntında su gibi mi? ve sürekli ıslak mı çamaşırın?

bazen oluyor canım ama hergün akıntım var ve koyu değil hafif cıvık...amniyon sıvısı mı diye ben de düşünmüyor değilim açıkçası....haftaya cuma randevu alcam doktordan soracam sıvı miktarı iyi mi diyee...haberdar ederim seni güzelim

ben sürekli ıslaklık hissedince acaba mı dedim ve çok endişelendim araştırmalarıma göre bizim haftalarımız su gelmesi için baya erkenmiş ve bu haftalarda olursa Allah korusun yaşayamıyormuş bebişler:(( çok korktum açıkçası benimde randevum cumartesi ama gitsem mi bilemedim:((([/QUOTE]

canım bu haftalarda sıvı akıntı çok normal korkmayın. zaten şu an amniyon sıvısı 30-40 ml. falandır. yani her gün akıntı olarak çıksa 3-4 günde bitmesi lazım:) gebelikte kokusuz şeffaf-beyaz veya sarımsı akıntılar normal.bu kadar kafaya takmayın bişey olmaz.ama çok tedirgin olursanız tabi ki kontrolunuzde doktora danışın. bazen bana da oluyor ama hiç aklıma öyle bir şey gelmedi.

slm kızlar hormon testi yaptırdım tsh 0.212 çıktı sonra t3 t4 testleride yaptılar onlar normal. usg yaptılar o da temiz cıktı ama tsh 0.212 sonucları doktora göstermedim acaba sorun yaratırmı böyle düşük olması ilac gerekirmi ???????

canım aynı sorun bende de var....benim 8.haftada yaptılar tsh düşük çıktı yani 0,316 idi sonra t3 ve t4 e baktılar,onların normal olduğunu görünce kadın doğumcum bence ilaca gerek yok ama dahiliyeye görün dedi neyse gittim baktı t3 ve t4 normal olduğu için ilaç vermiyorum 16. haftada tekrarlıyacağız eğer bir sorun olursa ilaç veririz bu durumun gebeliğe bağlı olması çok yüksek dedi ve vermedi ilaç bende almadım haliyle ama çok dua ettim korkuyorum sonuçta:(((( bakalım haftaya yaptıracam sağlık ocağında tekrar ücretsiz nasılsa inşallah düzelmiştir ama düzelmediyse de ilacı var bunun....

Back
X