2014 Şubat Anneleri

benim de öyleydi ya travel ve falan diyordum ama okudukça çözdüm
blog takip ediyorum bol bol çok keyifli oluyor :37:

ben de burda siz konuştukça anlıyorum basto travel puset astronot falan:))

tam şuan burnuma hamur kızrtması kokusu geldi
ve gözümün önüne de görüntüsü
ulen bildiğin aş eriyom hee
dün de olmuştu karpuz kokmuştu haha

akşama kızart ye canın istemiş belli :1::1:

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür cinsiyeti öğrenenlerin gözüaydın hayırlı olsun inş ben daha dr gitmedim haftaya gidebilirim belki dr tahminde bulunur kızım için okula gittim az önce liste verdiler onları halledeceğim bir kaç güne çok sıcakkk hava :111:

attım bile mesajı sevgili kocama
azcık nazım geçsin aş ereyim yhu böyle rahat baba olunmaz:D
akşama hamur kızartcaz ben fırın hamuru seviom alırız eve geçmeden:D

ben de canım
merak etme daha çook vakit var :46:

yapsın tabi ya hem eskisi gibi değil ki istenilen herşey rahatlıkla bulunuyor

Vallahi kızlar. Benim evimde boş odam yok. Oturma odam çocuk odası olacak. Ama daha geçen sene aldım mobilyasını halısını perdesini o yüzden sadece park yatak almayı düşündüm. Birkaç sene sonra çocuk hangi odayı isterse onu alır herşeyini değiştirirz odanın demiştik ama.
Bizim burda bebek odasını kız annesi alıyor. Annem tutturdu gelen giden anası tek çocuğuna bişey almamış dicekler olur mu öyle şey diye. Ne yapacağımı şaşırdım..Muhtemelen ikea dan bi yatak bi dolap aldırcam 500 liraya halletcez.
Sizce başka bir yol var mı?

kızlar diğer bir konuda sordum ama oraya kimse bakmıyor herhalde.bebeklerimize internetten güvenilir alışveriş yapabileceğimiz siteler varmı nerelerden alıyorsunuz.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Vallahi kızlar. Benim evimde boş odam yok. Oturma odam çocuk odası olacak. Ama daha geçen sene aldım mobilyasını halısını perdesini o yüzden sadece park yatak almayı düşündüm. Birkaç sene sonra çocuk hangi odayı isterse onu alır herşeyini değiştirirz odanın demiştik ama.
Bizim burda bebek odasını kız annesi alıyor. Annem tutturdu gelen giden anası tek çocuğuna bişey almamış dicekler olur mu öyle şey diye. Ne yapacağımı şaşırdım..Muhtemelen ikea dan bi yatak bi dolap aldırcam 500 liraya halletcez.

Kaç odan var evde başka odan yok mu daha müsait :26::26::26: Bende küçük bir odam var orayı yapmayı düşünüyorum köşe takımı var çıkarılması gerek daha iki sene oldu alalı :31::31::31:

Kaç odan var evde başka odan yok mu daha müsait :26::26::26: Bende küçük bir odam var orayı yapmayı düşünüyorum köşe takımı var çıkarılması gerek daha iki sene oldu alalı :31::31::31:

Benim de orda köşe takımım var işte. Ve doğru düzgün kullanmadık o odayı. O yüzden oda almak istemiyorum. Eşimle de konuştuk. Zaten şuan oda alsak ta orda yatmıcak anlamı yok diyor. 3-4 sene sonra komple odayı değiştiririz diyoruz.

O oda dışında salon yatak odası mutfak :)

Son düzenleme:
Güzeller slm nasılsınız Ayy bisi dicem ya benim saclarim normalde simsiyah simdi acayip beyazladi kenfimi cok cirkin hissediyorum hep toplu sacim zsten ama bebegimi hiç riske atmak istemiyorum kenfimi cok cirkinledmis hissediyorum:(

mobilyaların kalsın gardolap ,beşik , falan alırsın canım sığmaz mı ?

kızlar diğer bir konuda sordum ama oraya kimse bakmıyor herhalde.bebeklerimize internetten güvenilir alışveriş yapabileceğimiz siteler varmı nerelerden alıyorsunuz.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

e bebek , unnado ,limango , mompery , butik bebe

mobilyaların kalsın gardolap ,beşik , falan alırsın canım sığmaz mı ?

e bebek , unnado ,limango , mompery , butik bebe

ÖYle yapıcaz artık bi beşik bi dolap kenara. Annemin de içi rahat etsin diye..Napalım.

Güzeller slm nasılsınız Ayy bisi dicem ya benim saclarim normalde simsiyah simdi acayip beyazladi kenfimi cok cirkin hissediyorum hep toplu sacim zsten ama bebegimi hiç riske atmak istemiyorum kenfimi cok cirkinledmis hissediyorum:(

Canım benim de kızıldı saçlarım geçen aylarda bakır yapmıştım öyle kaldı şimdi. Doktora sordum. Vücudunun dışında yaptığın şeyler saç kestirmek boyatmak v.s bebeğine zarar vermez ama saçını boyatırken açık bi alanda yapman lazım ki boya kokusu rahatsız etmesin demişti.
Yine de bende güvenemiyorum :s Papaz gibi geziyorum böyle :1:

ohh maşallah klavyeler zorlanmış yine biraz işim vardı benimde halada varda kolayladım :D

ben oğlumda 7.ayım gibiydi saçımı boyattım bitkisel boya ile kokusu yoktu kuföre sordum boya tamamen bitkisel değil ama içinde o kokuyu veren amonyak yok dedi hakkatan hiç kokmuyordu o kokuyu veren amonyakmış yani
bu defada 7.ayım gibi yine boyatmayı düşünüyorum şimdiden var beyazlar çıktı ama normaldede ben 6 ayda bir boyatırım 6 ay idare eder yani nisanda boyamıştım kasıma kadar idare eder ozman boyarım sanırım bakalım belkide kurban bayramına boyarım

Tam da akşama ne pişireyim diye düşünüyordum. Ve hatta kızlara bir sorayım demiştim. Ama şimdi aklıma düşürdün sen bu hamu işini. Tamam akşam yemeğini hallettik. Yanında da güzel biçay, domates falan :56: Anaaam çok acıktım yav.

Canım yerin yoksa mecbur idare ediceksin artık. Benimde ardiye ve ütü odası olarak kullandığım 1 oda var. Hemen yatak odasının yanında, orayı boşaltıp bebiş odası yapıcam. Ama oda takımı falan almayı düşünmüyorum. Çünki kendi evim değil. Birkaç sene içinde ev almayı planlıyoruz. O zamana bebiş de büyür, oda yaparız..:emir_bebek::emir_bebek:

Tam da akşama ne pişireyim diye düşünüyordum. Ve hatta kızlara bir sorayım demiştim. Ama şimdi aklıma düşürdün sen bu hamu işini. Tamam akşam yemeğini hallettik. Yanında da güzel biçay, domates falan :56: Anaaam çok acıktım yav.

Canım yerin yoksa mecbur idare ediceksin artık. Benimde ardiye ve ütü odası olarak kullandığım 1 oda var. Hemen yatak odasının yanında, orayı boşaltıp bebiş odası yapıcam. Ama oda takımı falan almayı düşünmüyorum. Çünki kendi evim değil. Birkaç sene içinde ev almayı planlıyoruz. O zamana bebiş de büyür, oda yaparız..:emir_bebek::emir_bebek:

Valla canım zaten o takımlar 5-6 bin TL. Geçen sene arkadaşım altı o fiyatlara.
Şuan ona bütçe ayıramam. Anneme de kıyamam. Araba almıştık evlenir evlenmez. Onun kredisini ödüyoruz hala. Annem elinden geleni alsın bende yatak odasına bi park yatak alırım. 3-4 sene idare eder. Sonra yavruma hangi odayı isterse gider onu alırız inşallah.
:16:

kızlar bende oda yapmayı düşünmüyorum beşik alıcam ama nasıl bi beşik tahta beşiklerden kullanan oldumu hiç kullanışı nasıl bide park yataklar var onlar nasıl kullanış olarak :26:

Back
X