2014 Şubat Anneleri

maşallah kızlar sadece 1,5 gün girmedim ama almış başınızı gitmişsiniz, geçmişi okumaya çalıştım ama çok sıcak ve bu saatte çok yorucu geldi bıraktım, umarım herkes iyidir,

:52::9:kahkaha attım biizm akrabamızın cocu yusuf ali cokta güzel kocaman kkirpikleri var cocun her gidişimizde dik dik bakıyorum gözleri ona ceksin diye:1: komşumda 7 aylık hamile yigit ali koycak ,,mert ali, duymuştuum kula hoş geliyolar:31:

bi,zim erkek olursa yasir mirza koyucam sanırım anaokulu ögretmeniyim ben her sene okula 250 cocuk oluyo 250yi gecikte yaz okulunda oluyo du 6 seneden kaç cocuk gördügümü hesap et bide bunalrın 2 ismi oldugunu:52: yani en degişik isim buydu ögrencimin adı pamuk gb cocuktu düğz duvara tırmanıyodu ama:37: onun bide kız kardeşi vardı onunda adı cok degişikti eger kızım olursada arayıp neydi diye sorucam annesine çünkü öyle degişiktiki ölsem aklıma gelmez şimdi:1:
Yasir Mirza'y bayyıldım çok güzel bir isim gerçekten ama Ali diyolar da başka bişey demiyolar Ali Yasir olabilir miki? :31:Yiğit ismi çok anlamsız geldi Mert'de öyle ben bir de anlamlı olsun istiyorum yeni yetme isimleri pek sevmiyorum :19:

Günaydın canlar :) geceleri bi oraya bi buraya dönmekten kaynaklı uykusuzum

Canım özel mesajını yeni gördüm sana özel mesaj gönderdim, okunanların arasında kalmış özür dilerim. Ancak facebook'ta mail adresinden seni bulamadım. özel mesajını bir kontrol edebilir misin?

Yasir Mirza'y bayyıldım çok güzel bir isim gerçekten ama Ali diyolar da başka bişey demiyolar Ali Yasir olabilir miki? :31:Yiğit ismi çok anlamsız geldi Mert'de öyle ben bir de anlamlı olsun istiyorum yeni yetme isimleri pek sevmiyorum :19:

bir arkadaşımda oğluna Ali adını koydu sonra 2.isim vermeye karar verdiler adı Ali Tuna oldu..kulağa hoş geliyo seslenildiği zaman..isim konusu gerçekten çok zormuş her kafadan bi ses çıkıyo onu koyma bunu koy falan diye..ama sen en azından kararını vermişsin adıyla yaşasın canım..

izin alsan kuzum aksama da misafirin var madem az dinlenmiş olursun...aksama da yorulcan sonucta:31:

inşallah yakında geçer canım
bazılarında biraz uzun sürebiliomuş
malesef

Geçmiş olsun canım. Bence de evine git 1-2 saat uyu dinlen. Akşama yüzüne bakılmaz yoksa.
Zaten görüyorlardır ne halde olduğunu. :5:
:

speedy bu halde bide misafirmi alıyorsun ya hemde yemeklimi :19::19::19::19:

Günaydın ;

dün erken çıktım izin aldım 12 de belim çok ağrıyordu :ssz: eve gidip direk yattım yemeklerim hazırdı zaten
4 te kalktım oda zorla öyle çok uykum vardı ki bıraksalar daha da uyurdum :7:
bugün daha iyiyim ama kollarım tutmuyor eklem yerlerim falan ağrıyor
ve yine kusmaya devam :43: 9 ay kusan bile tanıdım sanırım benim de böyle olacak:50:

Günaydın annişlerrr...iyisinizdir inşallahhhh:16::16:

Jack inşallah hayırlı haberler alırsın...

canım çok geçmiş olsunnnnnn dualarımız seninleee inşallah sonuçları temiz çıkarrrrrrrr

geçmiş olsun cnm hiç korkma allahın izniyle kötü çıkmayacak içini ferah tut sen üzülme sakın bak bebeğinde üzülür sonra..

canım geçmiş olsun hiç tedirgin olma sen.kitleler her zaman kötü huylu olmaz prolet de söylemiş:) gögüsten zaman zaman sıvı da gelebilir her sını meme kanseri olacak diye bir kural yok bir çok farklı sebebi olabiliyor. temkinli ve tedbirli olununca bir şey olmaz hiç korkma.

kızlar cok teşekkür ederim.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:16:

kizlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcak allah nasip ederse

gözün aydın tatlım.darısı bize....15 gün var daha bebeğimi görmeme yaaa:31:

Günaydın canlar :) geceleri bi oraya bi buraya dönmekten kaynaklı uykusuzum

al benden de o kadar canım:31:

Günaydın ;

dün erken çıktım izin aldım 12 de belim çok ağrıyordu :ssz: eve gidip direk yattım yemeklerim hazırdı zaten
4 te kalktım oda zorla öyle çok uykum vardı ki bıraksalar daha da uyurdum :7:
bugün daha iyiyim ama kollarım tutmuyor eklem yerlerim falan ağrıyor
ve yine kusmaya devam :43: 9 ay kusan bile tanıdım sanırım benim de böyle olacak:50:

seni düşününce ben yoruldum.o halde misafir ağırlamak.maşallah sana.inşallah geçer tez zamnda speedyim yaaa....benim bulantılar devam ama kusma aralıklı olmaya başladı.ama gün içinde içim kaynıyo bi garip oluyorum..

bir de bende ayakta kaldığımda karnıma bişi oturuyor nefessiz kalıyo gibi oluyrm.bu da cok sinir bozucu ya.yıgılıp kalacam eger öyle olduğunda hemen uzanmazsammm:31:

seni düşününce ben yoruldum.o halde misafir ağırlamak.maşallah sana.inşallah geçer tez zamnda speedyim yaaa....benim bulantılar devam ama kusma aralıklı olmaya başladı.ama gün içinde içim kaynıyo bi garip oluyorum..

bir de bende ayakta kaldığımda karnıma bişi oturuyor nefessiz kalıyo gibi oluyrm.bu da cok sinir bozucu ya.yıgılıp kalacam eger öyle olduğunda hemen uzanmazsammm:31:

dün çok zor geçti benim için 15 kişiydi evde sağolsun herkes kalktı yardım etti ama yine de köşe yastığı gibi oturamadıktan sonra yada yatamadıktan sonra yoruluyorum.

nefes darlığı bende de var merdiven çıkayım beden olarak yorulmuyorum ama nefes alamıyorum kendi nefes alışımdan rahatsız oluyorum
sebebini de bebeğin artık benimle nefes almaya başlayacak olmasına bağlıyorum bu hafta denemeler yapıyormuş bildiğim kadarıyla
benim nefes ikimize yetmiyor sanırım

dün çok zor geçti benim için 15 kişiydi evde sağolsun herkes kalktı yardım etti ama yine de köşe yastığı gibi oturamadıktan sonra yada yatamadıktan sonra yoruluyorum.

nefes darlığı bende de var merdiven çıkayım beden olarak yorulmuyorum ama nefes alamıyorum kendi nefes alışımdan rahatsız oluyorum
sebebini de bebeğin artık benimle nefes almaya başlayacak olmasına bağlıyorum bu hafta denemeler yapıyormuş bildiğim kadarıyla
benim nefes ikimize yetmiyor sanırım

Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla su 5 ayı da atlatsaydık canım :1:

Canım özel mesajını yeni gördüm sana özel mesaj gönderdim, okunanların arasında kalmış özür dilerim. Ancak facebook'ta mail adresinden seni bulamadım. özel mesajını bir kontrol edebilir misin?

Gördüm canım mesajın için teşekkürler.Özür dilemene gerek yok :16:
Facebookta adresim açıktı aramalara ama demek ki bir sorun oluştu.Aman boşver canım :54::54:

Benim babamın ve eşimin babsının adı o yüzden Ali olsun dedik ben hiçbir isim beğenemiyorum sanırım Yusuf olcek :9:
Eğer öyle olursa eşmin adı:Mehmet
Babamın adı:Mehmet Ali
Kb adı :Ali demekki içler dışlar çarpımından eheuehu :9: :9: :9: Mehmet Ali oluyor :9: :9: :32: :32: :32:

benim bebeğimde erkek olursa desene isimleri aynı olacak ikiside Mehmet Ali.adaş olacaklar:)))

Merhaba bayanlar araniza yeni katildim.ben de subat annesiyim bilgilerimi tabloya ekletmek istiyorum ama ozel msj atamadim ne yapmam lazim???genelde yazayim mi bilemedim.:?

Merhaba bayanlar araniza yeni katildim.ben de subat annesiyim bilgilerimi tabloya ekletmek istiyorum ama ozel msj atamadim ne yapmam lazim???genelde yazayim mi bilemedim.:?

hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar:canım benim de özelden mesaj hakkım yoktu genelden yazdım sosyoloji görünce tabloya ekliyor yazışma çok oluyor bazen fark edilmiyor alıntı yapıp yaz istersen

Sonuna kadar haklısın canım. Bizim de kolu komşu arabadan sadece kafamı gördükleri halde. Sizin gelinde bi değişiklik var hamile mi yoksa diye soruyorlarmış yengeme. Yengem de herkese kesin söyler diye söylememiştik. Yooo olsa haberim olurdu demiş :) Bi süre bulaşmazlar ama yakında öğrenecekler mecbur. Göbek çıktı iyice :1:.

İnsanlarda sürekli bir beklenti var. O yüzden ne zaman görseler soruyorlar ki bi şey varsa geç öğrenmesinler. :37::47:

Son düzenleme:
hosgeldin canim, evet oyle insanlar var cnm ya, sen bosver takma kafana, zaten yakinda gobegin de cikar herkes ogrenir, biz de soylemek istemiyoruz, bi arkadasi da mesela daha yeni ogrenmisler burda, 6 aylikmis, o zamana kadar cok da belli olmamis demek ki masallah. benim simdiden belli oluyor da bol giyiniyorum. takma sen insanlari ins guzel seyler dusun :)

Teşekkür ederim. Kafama takmayayım diyorum da ben hep böyle şeyleri kafama takarım zaten. Şimdi kendimi hiiç engelleyemiyorum. Sinirleniyorum gereksiz yere. Bir de eşimin halası bi yerlerden duymuş, hiç kimseye söylemediğimiz halde. Biz söylememişiz diye beni tebrik bile etmedi ya. Kayınvalideme bile bir şey dememiş. Ayıp yani. Ben böyle şeylere önem veririm. Gerekeni yaparım ve gereken de bana yapılsın isterim. Ama insanlar ince düşünemiyorlar böyle. Bebek var mı diye sorsa zaten yok demeyeceğim, evet var diyeceğim. Görüşmedik bile bu süre içinde. Çünkü ben hep yattım 1,5 ay. Bana nasılsın diyenlere de, ayy. Nasıl olayım hamileyim, sırtım ağırıyor işte mi diyeceğim. Yok artık. :50::27: asla öyle bir şey yapmam. :45:Sormadan da hamileyim diye atlayanlara ifrit olurum.:35:

Back
X