2014 Şubat Anneleri

Malesef değişiyor canım ama üç tane doktora gittim üçü de söylemesi bende inat ettim iki hafta sonra esas doktorumda randevum var sabredicem :) sabretmeyi öğretiyor bu hamilelik bize valla yoksa bir ara muhabbeti varsı eve ultrason makinesi almayı düşünmüştük :9:

benim randevuya daha 3 hafta var walla ben dayanamıcam pazartesi gün başka doktora gidiyorum kesin kararlıyım umarım gösterir bebeğim kendisini:) bugün hello baby ye gittik biraz fikir edinelim diye. eşim de ee boşuna mı geldik bari bişey alalım dedi. işte daha erken almayalım falan dedim ama ikna edemedim baba çok hevesli:) cinsiyet belli olmadığı için krem rengi bir hastane çıkışı aldık çok şirin ama bittim:) gidip gidip bakıyorum ne kadar minik diyee :)

Arkadaşlarım haberler hiç iyi değil :( 2 gece kanamam oldu ve hastanedeydim :( plasentam rahime çok yakınmış çok yüksek düşük riskim var moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacım var :(((

kızlar dün sabah acildeydim kasıklarımda şiddetli bir ağrı oldu iki büklüm yürüyordum resmen enfeksiyon kapmışım bol su içmem lazımmış mide bulantılarımdan suyun bile tadı berbat geliyor allah o ağrıyı birdaha yaşatmasın daha bu sabah geçti çok şükür... sizlerde günde 3 lt su için kızlar Allah korusun.

Gecen gece bende agriyla uyandim gaz sancisimik derken cok siddetli bi agriydi iki bukljm gecmesini bekledim 1saatten fazla cektim ha gecer ha gecer hafifledi uyuya kalmisim sen yazinca dusundumde benimde iltihap gibi akintim var 2 gundur sanirim benimde enfeksiyondandi agri bol su iciyorum atiyorum sukur gecmis olsun cnm

Arkadaşlarım haberler hiç iyi değil :( 2 gece kanamam oldu ve hastanedeydim :( plasentam rahime çok yakınmış çok yüksek düşük riskim var moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacım var :(((

canım çok geçmiş olsun ama moralini bozma sakın bazı gebeliklerde böyle oluyor. plasenta rahim ağzına yakın yere yerleşirse kanama oluyor. dinlenmen ve kendini yormaman şart:) benim çok yakın bir arkadaşım yaşamış plasenta aşağıda olduğu için her ay adet dönemlerinde kanaması olmuş ama kendini yormazsan ve üzmesen atlatırsın. arkadaşımın sağlıklı 10 yaşında bir oğlu var:)

çok geçmiş olsun canım benim kızımdayken kanamam olmuştu tam 3 ay yatmıştım ilaçlarım yanımdaydı sadece wc için kalkıyodum inşallah sende o dönemi atlatıp bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın :emir_bebek:

Canım cok gecmıs olsun gecen gece benımde kanamam oldu.. malesef sıkıntımız aynı bana plesenta prevıa dendı, bebegımın esı rahımı kapatmıs kanama o yuzden olmus.. o yasadıgım korku benı mahvettı doktorum olll yatıs verdı doguma kadar boyle.. dualarımdasınn:16::16:

Canım cok gecmıs olsun gecen gece benımde kanamam oldu.. malesef sıkıntımız aynı bana plesenta prevıa dendı, bebegımın esı rahımı kapatmıs kanama o yuzden olmus.. o yasadıgım korku benı mahvettı doktorum olll yatıs verdı doguma kadar boyle.. dualarımdasınn:16::16:

aynen cnm benim de plesenta previa :( umarım ikimizinki de tekrarlamaz :( nasıl geçecek 5 ay bilmem :(( insan yüzünü görmeden kıyamıyo düşecek falan diye bi de görsek... :((

Gecen gece bende agriyla uyandim gaz sancisimik derken cok siddetli bi agriydi iki bukljm gecmesini bekledim 1saatten fazla cektim ha gecer ha gecer hafifledi uyuya kalmisim sen yazinca dusundumde benimde iltihap gibi akintim var 2 gundur sanirim benimde enfeksiyondandi agri bol su iciyorum atiyorum sukur gecmis olsun cnm

evet canım bende gaz sancısı diye düşündüm ilk ama şiddetlenince dr. gittik. dr. bol bol su iç geçer dedi şimdilik ağrı durdu sağ ol canım sanada geçmiş olsun

canım ya çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yaşamzsın senin için dua edecem canım

allah acil şifalar versin canım üzülme.bazen drlar abartabiliyor..tedavi ve istirahatle atlatırsın inşallah..iyi şeyler düşünki iyi şeyler olsun canım kötü bi beklenti olmasın sakın şu an senin moralin psikolojinde bu süreçte çok önemli..pozitif düşünnnn:nazar::nazar:

Kızlar ben bildiğiniz hamile oldum :)) akşamları oturup kalkarken zorlanıyorum karnım büyümüş hemen :)) sanarsın 4 5 aylık .. Yavaş hareket ediyorum sanki şiştim :} 171 boyum var 62 kiloyum . Noluyo anlamadım .

anammmmmm çok şükür sende öğrendin kuzum.kronik deli de öğrense bir an önce

Ben yarın öğrencem inşallah...Doktor pazartesi gel kesin söylerim demişti bakalım inşallah öğrenirim :31::31:

Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim atlatırsın riskli dönemi :34::34::34:

Allah yardımcın olsun cnaım inşallah kanaman geçer de biraz olsun rahatlarsın
artık 5a y kendine dikkat edersin Allahın izniyle sağ salim alırsın bebeğini kucağına

Günaydın kızlar sabah kuşları belli oluyor:) bu bebek beni uykusuz yaptı yahu.erkenden zıplıyorum ayağa:) nasılsınız bakalım pazar pazar:)

kroniiik:1:
naber kuşum ya yarın demek öğrencen hee:)) ay hadi bakalım seninkinin cinsiyeti neymiş:31:

Günaydın kızlar sabah kuşları belli oluyor:) bu bebek beni uykusuz yaptı yahu.erkenden zıplıyorum ayağa:) nasılsınız bakalım pazar pazar:)

hehe evet bir sen bir ben bir de kronik:1:
iyiyiz pazar pazar
kocam uyuyo ben de takılıom öyle
şimdi rahatsız etcem onu:27:
sizler napıosunuz bakalım nasıl gidio

Back
X