2014 Şubat Anneleri

hehe bırakamıom da kadını anacım:1:
artık iki hafta sonra mecbur diccek yoksam artık bilm,iom yaNİ:4:

biz kaldız ya adallyciğim
şubat ilk haftayız hala neyimiz olcak bilmiyoruz
şansıma doktorum haricinde gittiğimde demedi bana ne şansım var yaa
sen nezaman gitcen bidaha

Eylülün ilk haftası benim randevu be canım delirecem meraktan ama sakin görünmeye çalışıyorum
Ben de gittim başka doktora o da söylemedi aynı sende olduğu gibi
Bahtsızız doktor yönünden biz seninle
Sen ne zaman gideceksin?

Gece ateşim vardı biraz kızlar . Şuan iyiyim . Geceleri uyuyamıyırum ben :((

Geçmiş olsun canım acaba yattığın yerde rahat değilsin de sen mi farkında değilsin :44:
Ben de öyle oluyordum yer değiştirdim şimdi uyuyyorum çok şükür.
Bende de mide yanması başladı fena halde

Gece ateşim vardı biraz kızlar . Şuan iyiyim . Geceleri uyuyamıyırum ben :((

Canım o sorunlar sanırım hepimizin başında. Ben hergün zor uyuyodum sürekli uyanıyodum. Bide nefes almaktan zorlanıyom yaw. Ama dün bildiğin bebekler gibi uyudum :) nasıl mı hemen anlatayım. Gece yarısından sonra eşime dedim ev çok pis rahat edemiyorum kalk bi süpürüp silelim. Neyse o açtı makineyi başladı işe bende arkasından viladayla hallettik evi bi güzel. Sonra dedim bi duşa gireyim terledim. Bi güzel duşa girdim şampuan sabun falan. Bildiğin tamamen köpüklü haldeyim. Küt diye elektrikle su kesilmez mi. Bi bağırdım eşim koştu geldi. Heryerde gitmiş dedi. Allah dan burda sular çok kesiliyor diye şişelerde su koymuştum. Bizim zavallı onları ısıttı getirdi. Ben bu arada banyoda suçlu çocuklar gibi bekliyom :) artık iyi kötü sabundan arındım. Halimizede gülmekten bi hal olduk. Ondan sonra bi uyumuşum , deliksiz :) bebişle bana macera dolu bi gece oldu :) :) :)

kızlar ya çok ama çok kötüyüm lütfen sizden dua istiyorum dünden beri iki göğüs aramda bir ağrı var nefes alamıyorum ne olursunuz dua edin başkalarına yapılan dualar daha çabuk kabul olur diyorlar

Kızlar bide bu arada ben sağımı solumu karıştırır oldum. Dün yatarken eşime diyorum ki baksana ne güzel sol tarafıma yatmaya nasılda alıştım hiç zorlamıyo beni. Anam bi baktım ki sağ tarafıma dönük yatıyom :) :) :) bayağı güldük ona da. Kesin bebiş içerde annemin kafası gitmiş diye dalga geçiyodur :)

kızlar ya çok ama çok kötüyüm lütfen sizden dua istiyorum dünden beri iki göğüs aramda bir ağrı var nefes alamıyorum ne olursunuz dua edin başkalarına yapılan dualar daha çabuk kabul olur diyorlar

Canım Rabbim acil şifalar versin. Dik oturmaya dikkat et o da etkiler ama sen doktorunu arayıp bi sorsan keşke daha iyi olur.

kızceler nasılsınız ınsallh hersey yolundadr...yaa bsey dycem esınızle olan munasebetınızı devam ettrebılıyor musuz? ben daa fazla tutamıyorum da kocayı 19 gun oldu:))) belım agryodu en son kestım bnde:)):ssz::17:

Canım bebeğin seninle birlikte nefes almaya başlamıştır o yüzden nefes darlığı çekmişsindir korkma Allah acil şifalar versin ama anormal bir durum değildir sıkma canını derin derin nefes almaya çalış :16:

Kızlar bide bu arada ben sağımı solumu karıştırır oldum. Dün yatarken eşime diyorum ki baksana ne güzel sol tarafıma yatmaya nasılda alıştım hiç zorlamıyo beni. Anam bi baktım ki sağ tarafıma dönük yatıyom :) :) :) bayağı güldük ona da. Kesin bebiş içerde annemin kafası gitmiş diye dalga geçiyodur :)

Alemsin canım ya beni de güldürdün :1:

kızceler nasılsınız ınsallh hersey yolundadr...yaa bsey dycem esınızle olan munasebetınızı devam ettrebılıyor musuz? ben daa fazla tutamıyorum da kocayı 19 gun oldu:))) belım agryodu en son kestım bnde:)):ssz::17:

alla canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bir kez bile yapmadım ne bileyim doktor tamam demeden riske atacakmışım gibi geliyor ki zaten eşimde istemiyor yani istesede doktordan izin çıkmadan olmayacağını bildiği için belli etmiyor :50:

Son düzenleme:
Bebek mevlidi ne zaman yapılıyor ve neden yapılıyor :44::44::44: Doğumda dağıtıp birde mevlidde mi dağıtıyorlar şekerlerden :26::26::26:

canım bizde kırkı çıkınca bebek mevlidi yapılır hastaneye gelen sadece aile bireyleri olur mevlitte dagıtılır dagıtmak istediklerin ... bide kız olunca bizde 6 ay kınası diye bişi var anne kız bindallı giyip kına yakılıyo:21::32::12:

Arkadaşlarım haberler hiç iyi değil :( 2 gece kanamam oldu ve hastanedeydim :( plasentam rahime çok yakınmış çok yüksek düşük riskim var moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacım var :(((

Canım cok gecmıs olsun gecen gece benımde kanamam oldu.. malesef sıkıntımız aynı bana plesenta prevıa dendı, bebegımın esı rahımı kapatmıs kanama o yuzden olmus.. o yasadıgım korku benı mahvettı doktorum olll yatıs verdı doguma kadar boyle.. dualarımdasınn:16::16:

:50:rabbim yar ve yardımcınız olsun korusun sizi ve bebeklerinizi ablamında sürekli kanaması vardı ve hep yatmıştı büyük yegenimde korkmayın içinizi ferah tutmaya çalışın allah korusun bişi olmaz inşallah artık gördük çok baglandık bebeklerimize bende çok korkuyorum:43:

alla canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bir kez bile yapmadım ne bileyim doktor tamam demeden riske atacakmışım gibi geliyor ki zaten eşimde istemiyor yani istesede doktordan izin çıkmadan olmayacağını bildiği için belli etmiyor :50:[/QUOTE]

canım doktor bı skntı olmadıgını soledı ama offf :)))

Eylülün ilk haftası benim randevu be canım delirecem meraktan ama sakin görünmeye çalışıyorum
Sen ne zaman gideceksin?

Geçmiş olsun canım acaba yattığın yerde rahat değilsin de sen mi farkında değilsin :44:

Yok canım kendi yatağım gayet rahat yatıyodum önceden geceleri uyuyamıyorum anlamadım girti .

alla canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bir kez bile yapmadım ne bileyim doktor tamam demeden riske atacakmışım gibi geliyor ki zaten eşimde istemiyor yani istesede doktordan izin çıkmadan olmayacağını bildiği için belli etmiyor :50:

canım doktor bı skntı olmadıgını soledı ama offf :)))[/QUOTE]

madem doktor sorun olmayacak dedi zorlamadan devam edin canım ama eşine de pes doğrusu hamilesin sen ya olmayınca olmuyormuymuş:44:

Sen ne zaman gideceksin?

ben de senin gibi gidicem ya 28 i giderim ya da 2 eylül olcak sanırım
aynı zamanlarda gitcez sanırım valla herkesin doktor şıp diye söyledi bizimkiler bi nazlı bi nazlı:26:

geçmiş olsun canım
nefes darlığı hamilelikte olabiliomuş ama eğerki çok rahatsız ediosa doktora gidersin
panik atağın falan yok dimi

19 mu:ssz:
munasebet ne:ssz:
çocuk nası oluodu:ssz::26:valla unuttum gitti ya :24:

ben de senin gibi gidicem ya 28 i giderim ya da 2 eylül olcak sanırım
aynı zamanlarda gitcez sanırım valla herkesin doktor şıp diye söyledi bizimkiler bi nazlı bi nazlı:26:

geçmiş olsun canım
nefes darlığı hamilelikte olabiliomuş ama eğerki çok rahatsız ediosa doktora gidersin
panik atağın falan yok dimi

19 mu:ssz:
munasebet ne:ssz:
çocuk nası oluodu:ssz::26:valla unuttum gitti ya :24:

Aynı tarihler canım eylülün ilk haftası gel dedi ketum doktorum ağustos sonu ce eee yapabilirim ama :1:

Aynı tarihler canım eylülün ilk haftası gel dedi ketum doktorum ağustos sonu ce eee yapabilirim ama :1:

git valla ya bşi diyemez nasılsa:)
30 u tatil o kötü oldu 31 i doktor çalışmıo izinliymiş
29 u eşim yok
oyüzden ya 28 ya 2 si:) günlerde bile şanssızım hehe

Back
X