2014 Şubat Anneleri

kuzum beyaz primalar normalde 26-29 tl arası marketlerde.ıslak mendilleri 3,25-3,5 arası.nette daha ucuza bulunca alıyorum

yok be çiçemm benim ketum doktor beni eylülde çağırdı bende başka doktora gittim iki hafta önce bana %80 erkek dedi.yarında başka bir doktora gideceğim bakalım ne diyecek.anketi bile dolduramadım yaaa :27:

üff beni de tee 9 eylüllde çağırdı. hayır anlamıyorum ki olabilecek en özel hastaneye en iyi imkanlara sahip yere gidiyorum 4d ultrason yok mu sanki basbaya var baksa görücek neden bekletiyor anlamadım. neyse ya yarın ola hayrola.hakkımızda hayırlısı olsun.premium care in yenidoğan olanını alıyosun demi:)

üff beni de tee 9 eylüllde çağırdı. hayır anlamıyorum ki olabilecek en özel hastaneye en iyi imkanlara sahip yere gidiyorum 4d ultrason yok mu sanki basbaya var baksa görücek neden bekletiyor anlamadım. neyse ya yarın ola hayrola.hakkımızda hayırlısı olsun.premium care in yenidoğan olanını alıyosun demi:)

aynen yaaa.geçen burda dediğim giibi.tıp fak kısa olsa sınava girip okucam yaaa :52:
bezzlerin iki tane 2-5 kg sini aldım.4 tane de 3-6 kg sini

hanımlar size bi soru sorucam gögsunun ucu olmayan arkadaşlar varmı yada tanadınız biri benim bi gögsümün ucu cıkıp geri giriyo hemen bi tane alet aldım ucunu cıkarsın diye beni bilgilendirirseniz sevinirim napmam lazım ki

walla siz prima diyene kadar ben hep huggies almayı düşünüyordum ama bildiğimden değil kızlar. biraz araştıralım bakalım olmazsa yarınsını prima yarısını huggies alırız hak geçmesin :D
:) hak geçmesin .manyuksun :54:
hanımlar size bi soru sorucam gögsunun ucu olmayan arkadaşlar varmı yada tanadınız biri benim bi gögsümün ucu cıkıp geri giriyo hemen bi tane alet aldım ucunu cıkarsın diye beni bilgilendirirseniz sevinirim napmam lazım ki

benimde pek var sayılmaz kuzum.düşünüyorum ne yapsam diye.o alet nasıl bişi tatlım.kaç lira

canım hiç bildiğim bir konu değil maalesef ama şu anda fazla elleşme istersen tehlikeli bişey olmasın sonra? doğumdan sonra çıkarırsın ucunu :) bence zaten göğüsler sütle dolup gerildikçe ucu da çıkar son zamanlarda korkma:) doktora sordun mu hiç?

:) hak geçmesin .manyuksun :54:

benimde pek var sayılmaz kuzum.düşünüyorum ne yapsam diye.o alet nasıl bişi tatlım.kaç lira

manyukum tabi azcık güldüreyim dedim sizii :) ya benim uçla ilgili sorunum yok da bugün sabahtan beri sol göğsüm sızlıyor süt mü üretiliyor nedir? Göğsü sızlayan var mı benim gibi?

manyukum tabi azcık güldüreyim dedim sizii :) ya benim uçla ilgili sorunum yok da bugün sabahtan beri sol göğsüm sızlıyor süt mü üretiliyor nedir? Göğsü sızlayan var mı benim gibi?

çok sızlamıştı ama şeytan kulağına bu aralar iyi
senin bebiş çok erken mi oynamıştı kuzum

çok sızlamıştı ama şeytan kulağına bu aralar iyi
senin bebiş çok erken mi oynamıştı kuzum

ya böyle seyirmeler oluyordu arka arkaya fakat bu hafta hiç yok mesela o bebek değildi bence. ama gaz falan da değildi rahim büyüyordu ya ona bağlamaya başladım ondan oluyordu herhalde. bebek olsa bu hafta da devam ederdi durcak hali yok:)

çıkmıyor canim ya sonra ablaminda aynıydı yeni dogum yapti emzirmedi bic mama veriyo şimdi

valla cnm ben 2 çocuk emzirdim hala göğüs ucum yok. Onlar emerken az buçuk çıkıp sonra geri gidiyor. Emmeye de negatif bir etkisi olmadı bu durumun. Çocuk bi şekilde yakalayıveriyor. :-) Göğsünüzle ilgili bir şey yapmak istiyorsanız son 1 ay yağlayın kremleyin falan çatlamasın diye.

Son düzenleme:
kızlar bez almaya başladınızmı?ben prima premium care biriktirmeye başladım

Canım bence çok alma. Çünkü çocuğun gelişimine göre değişiyor. Mesela benim 2 çocuğumda da sütüm çok yaradı hemen kilo aldılar. 1 paket yenidoğan 1 paket 2, 1 paket 3 numara kullanıp hemen 4 e geçiş yaptık. Hatta onu bile fazla kullanmadık. Ya çocuğun tombik olursa ne yapacaksın?

walla siz prima diyene kadar ben hep huggies almayı düşünüyordum ama bildiğimden değil kızlar. biraz araştıralım bakalım olmazsa yarınsını prima yarısını huggies alırız hak geçmesin :D

tecrübeli bir anne olarak konuşayım, benim kızımın poposu çok hassastı, hala da öyle, bebek hangi beze alışıyorssa ondan istiyor, ben kızıma doğduğundan beri prima kullanmak zorunda kaldım, siziler gibi önceden prima stoklamıştım, ona devam etmek zorunda kaldım,değiştirdiğim zaman anında rahatsız oluyordu, pişik yapıyordu, bez markası değiştiremiyordum, çevremde konuştuğum anneler de bana katılıyorlardı, kimi molfiksle başlamıştı, onla devam etmek zorunda kaldı, kimi huggies le devam etmek zorunda kaldı, o nedenle stok yapmak istiyorsanız başladığınız bezle devam edin derim.

bu arada ben huggiesi hiç beğenemedim, çok kalın ve hantal hantal, hart hurt ediyor sanki bez, biz ped kullanırken nasıl yumuşak ve rahatsız etmemesini istersek sanırım bebişlerimiz de aynısını ister. molfiks fena değil, ama bence en iyisi prima. primanın premiumunu da ben hiç beğenmedim, hem koku yapıyor hem de sanki ıslak bırakıyor, bir de bebğin cildinde pamuksu şeyler bırakıyor.

Back
X