2014 Şubat Anneleri

Canlar günaydın. Nasılsınız bakalım?

Geçmişi okuyamayanlar için tekrar yazıyorum. C.tesi doktora gittik. Herşey yolunda çok şükür.
Bebişimizin kukusunu gördük :1: Kukunun şerefine hatıra elbisesi aldık. Aşağıda resimlerini gönderiyorum. :nazar::nazar::nazar:
hehe hayırlı olsun :))
ay benim de aklımda böyle bişi var öğrendiğim gün bişi alıyim diyorum bakalım naip
güle güle giydir bebeğine canım

Eki Görüntüle 781060 Eki Görüntüle 781061

Naptın adamcağıza :9::9::9: Bende iyiyim bugün doktora gidicem cinsiyet için.Cinsiyet söyleyene kadar kalkmıcam yattığım yerden:27::27::27:

aaannnm çok kıskanıom ya
benim de çalıştığım yerde doktor var
yani 10 dk yürüme mesafewsinde:)
gitsemmi acep ya
2 hafta evvvel gitmiştim buna şimdi gitcem der mi :52:
çatlicim siz öğrendikçe ah ulen doktorlar diom:ssz:

canım tekrar geçmiş olsun. ama bebeğinin hareketlerini hissediyor olman çok güzel. bende hiç bişi yok . artık hareketerini hissetmek istiyorum yaaa :( gerçi ağrıda zor tabi şaka bir yana
2 3 hafta sonra azıcık hissedersin
daha erken bak biz bile acaba mı dioz 2 hafta daha var bence benim de net hissetmeme:32:

Dün teyzemlerle beşik bakmaya demirkapıya gittik.
çok güzel şeyler var yalnız daha önce hiç beşik bakmadığım için kafam iyice allak bullak oldu hangisi iyidir araştırmak lazım.

biz bebek odası yapacağımız için odada ayrı beşik yatak odasında sepet düşünüyorum

beşiği büyüyen beşik mi alayım yoksa mini beşik mi ?

yatak odasına sepet mi yoksa park yatak mı ? karrasız kaldım ( park yatak minik olmalı tabi kocaman istemem)

fiyatları ise büyüyen beşik 2500*3500 TL arasında

okadar fiyat verceğine normal beşik al
büyüynce de normal yatak al
hem değişiklik olur hem de memnun kalıp kalmicağını bilmediğin şeye 3000 lira vermemiş olursun
beşikler nekadar peki nekadar süre kullanılabilio

aaannnm çok kıskanıom ya
gitsemmi acep ya

Valla canım bu iş sadece doktoruna bağlı. Benim bu doktora ilk gidişim. Bebeğin yüzünü görmeden direk bacak arasına baktı :1:
Sonra bize de gösterdi. Bakın eşittir "=" gibi bişey var burda bu kız demek dedi.
Kuzenimin eşi de hamile. O 5,5 aylıkken öğrendi mesela. Bizimkinin de yüzü bize dönüktü başta. Doktor sallaya sallaya döndürdü. :1:

okadar fiyat verceğine normal beşik al
büyüynce de normal yatak al
hem değişiklik olur hem de memnun kalıp kalmicağını bilmediğin şeye 3000 lira vermemiş olursun
beşikler nekadar peki nekadar süre kullanılabilio

büyüyen beşik ile 3000 TL olan ( 10 yaşına kadar yatar ) büyüdüğün de genç yatağı oluyor
normal mini beşik ile 2500 TL olsun 4 yaşına kadar falan ancak yeter

Naptın adamcağıza :9::9::9: Bende iyiyim bugün doktora gidicem cinsiyet için.Cinsiyet söyleyene kadar kalkmıcam yattığım yerden:27::27::27:

sorma ya gündüz tartsmıstık....sonra baktım gülüyo falan hiçbişey yokmuş gibi(her zamnki hali):27:
saat 11 buçuk yataktayız,tam uykuya dalacak....canım çiğköfte istedi :27: sabah işe gider gitmez söyle ye dedi....benim değil ki kızının canı istiyo dedim.sonra döndüm totomu yatcaktım,dayanamayacagını biliyorum ama,hadi kalk dedi :1: giderken diyo ki sen kordonlarını bağlat en yisi bi tane yeter bize dedi.kırk yasına gelince hiç çekemem dedi :37:daha 32 yasında kırk yasında mı düsünüyon ikinciyi dedim....:27:neyse gittik aldık eve geldim yedim.saat 12:30 ohhhhh canıma degsinnnn:35::35::35:

Çok sağol canım. Korka korka gitmiştim kanamalarım yüzünden herşey normalmiş çok şükür. Hatta 13+2 olması gerekirken 13+6 çıktı :1:
Bi arkadaşımla gittik o da hamile onun da kız. Sizin kıza kanka geliyo dedi doktor ona. Deymeyin keyfimize.
Allah'ım nazarlardan saklasın. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım başka hiç bişey istemem :16:

Darısı öğrenemeyenlerin başına :16::16::16::16::16:

Amin canım Amin....kesinleşseydi bi rahatlıcaktım....maşallah seninki de önde gdiyo...:34:

Elbiseyi babamız beğendi canım.. Erkek erkek diyen adam kızına elbise alır oldu :24::64:
Cumartesi akşam üzeri yazdım canım. Gözden kaçmıştır. :1:

zaten hep öyleler....benimki de erkek erkek diyodu.dr pipi göremiyorum dedikten sonra kız iyidir ya....nazlı olur söyl olur böyle olur demeye başladı...her gün kızım napıyo diyo simdi daha kesin olmasada kızım diye seviyo artık :1:

büyüyen beşik ile 3000 TL olan ( 10 yaşına kadar yatar ) büyüdüğün de genç yatağı oluyor
ne pahalı şeyler bunlar:26:
ozaman fark etmio tabi ama sen iyice araştırsın zaten bunu
henüz yeni bakmaya başlamışsın netleşir kafanda yakında

Valla canım bu iş sadece doktoruna bağlı. Benim bu doktora ilk gidişim. Bebeğin yüzünü görmeden direk bacak arasına baktı :1:
Sonra bize de gösterdi. Bakın eşittir "=" gibi bişey var burda bu kız demek dedi.
Kuzenimin eşi de hamile. O 5,5 aylıkken öğrendi mesela. Bizimkinin de yüzü bize dönüktü başta. Doktor sallaya sallaya döndürdü. :1:

hehe benimki de baktı ama bana demedi net olarak bidahaki gelişinde dicem dedi:)
sonra ben 13 buçuk haftalıkken çalışığım yerdeki doktora gittim şimdi olmaz dedi
şimdi bidaha gitcem dermiki ah ah analık yüzsüz etti beni iyice:1:

kızlar günayddın:)

günaydın kuzularrrrrr

günaydın kronikimm

bazıları kelebek uçuşması gibi tarif edio
bazıları balık kayıyıomuş gibi hissediomuş
galba bebek bu:1:
herkes farklı tarif edio çünkü tam bi adı yok sadece gaz hareketi olmadığını biliyorum
daha önce olmayan bişise bebektir diyorum ben bi iki haftaya daha fazla hissederiz senle aynı haftadayız zaten
lepicimm senin bebişle kronickin bebişini bende çk merak ediyorum kızmı erkekmi diye.bende bugün başka bir doktora gideceğim.cinsiyet için.adam bişi söylemesse tekme tokat girmeyi düşünüyorum:9:
Canlar günaydın. Nasılsınız bakalım?

Geçmişi okuyamayanlar için tekrar yazıyorum. C.tesi doktora gittik. Herşey yolunda çok şükür.
Bebişimizin kukusunu gördük :1: Kukunun şerefine hatıra elbisesi aldık. Aşağıda resimlerini gönderiyorum. :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 781060 Eki Görüntüle 781061
ayyy maşallahhhh güle güle giysinnnn
speddycim göbüşünü sevsinlerrr
jackimmm günaydın kuzummm

Son düzenleme:

hehe benimki de baktı ama bana demedi net olarak bidahaki gelişinde dicem dedi:)
sonra ben 13 buçuk haftalıkken çalışığım yerdeki doktora gittim şimdi olmaz dedi
şimdi bidaha gitcem dermiki ah ah analık yüzsüz etti beni iyice:1:

Bence o geçen sefer görmüştür canım da kendine yanılma payı bırakmıştır. Söyleyebilir :1:

Elbiseyi babamız beğendi canım.. Erkek erkek diyen adam kızına elbise alır oldu :24::64:
Cumartesi akşam üzeri yazdım canım. Gözden kaçmıştır. :1:

aaannnm çok kıskanıom ya
gitsemmi acep ya

2 3 hafta sonra azıcık hissedersin
daha erken bak biz bile acaba mı dioz 2 hafta daha var bence benim de net hissetmeme:32:

Lepi git sende de cinsiyet söyleyene kadar kalkmıcam burdan :9::9::9:

Spidi bizde büyüyen beşik düşünüyorduk ama vazgeçtik.Sebebi ise büyüyen beşiklere uygun yatak olmaması(büyüdüğü zaman) yatağı ya özel yaptırman gerek ya da küçük yatak alıp kenarlarında boşluk bırakman gerek o yüzden vazgeçtik.Biz normal beşik ve dolap alıp beşiği yatak odasına koymayı planlıyoruz zaten 6 aydan daha fazla odamızda tutmamızı eşim istemiyor.Hatırladığım kadarıyla senin yatak odan genişti.Yatağının ayak ucu kısmına koyabilirsin. Bende yatak odasından tuvalet aynası mı deniyor aynalı parçayı çıkarıp beşiği koycam sanırım :31::31::31:

günaydın kuzularrrrrr

lepicimm senin bebişi bende çk merak ediyorum kızmı erkekmi diye.bende bugün başka bir doktora gideceğim.cinsiyet için.adam bişi söylemesse tekme tokat gşrmeyi düşünüyorum:9:

ayyy maşallahhhh güle güle giysinnnn
speddycim göbüşünü sevsinlerrr
jackimmm günaydın kuzummm
haha dimi bi dağıtası gelio insanın
beim bebeğimi benden mi saklıon diyip girişcez sonunda
ağır tahrik vardı deriz hakim amcaya da:1:
du kendimi gaza getiriom heran fırlayıp gidebilirim:1:
Bence o geçen sefer görmüştür canım da kendine yanılma payı bırakmıştır. Söyleyebilir :1:

bencede gördü üstten baktı çünkü ama ben popoyşa başı bile ayıramadığımdan kukumu pipimi bilemedim tabi:1:
Allahım sağlıklısını versin hiç önemli değilde valla sabırsızlığım fenadır benim mecbur kalınca insan dayanıyormuş

canım çok sevindim, bebişinin ilk elbisesi de çok tatlı güle güle giydirin,
biz de önümüzdeki cumartesi gideceğiz bakalım, gösterirse öğreneceğiz inşallah

sorma ya gündüz tartsmıstık....sonra baktım gülüyo falan hiçbişey yokmuş gibi(her zamnki hali):27:
saat 11 buçuk yataktayız,tam uykuya dalacak....canım çiğköfte istedi :27: sabah işe gider gitmez söyle ye dedi....benim değil ki kızının canı istiyo dedim.sonra döndüm totomu yatcaktım,dayanamayacagını biliyorum ama,hadi kalk dedi :1: giderken diyo ki sen kordonlarını bağlat en yisi bi tane yeter bize dedi.kırk yasına gelince hiç çekemem dedi :37:daha 32 yasında kırk yasında mı düsünüyon ikinciyi dedim....:27:neyse gittik aldık eve geldim yedim.saat 12:30 ohhhhh canıma degsinnnn:35::35::35:

:9::9::9: Bende geçen gün eşime bi meyve arattım istanbulu aradı tırım tırım :52::52::52: Yazık adamlara ya bu arada bende çok severim çiğ köfte.Sende çok seviyorsun sanırım :56::56::56:

günaydın kuzularrrrrr

lepicimm senin bebişle kronickin bebişini bende çk merak ediyorum kızmı erkekmi diye.bende bugün başka bir doktora gideceğim.cinsiyet için.adam bişi söylemesse tekme tokat girmeyi düşünüyorum:9:

Bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyip cinnet geçiren anne adayı doktoru dövdü şok şok şok :52::52::52: Yarınki manşet haberleri :30::30::30:

$561877_413519558774334_241280591_n.webp

kızlar konuyla çok kel alaka ama paylaşıyim dedim yaa
fikri tuttum ben yapcam evde bunu
ne akıllar var ya:1:

haha dimi bi dağıtası gelio insanın
beim bebeğimi benden mi saklıon diyip girişcez sonunda
ağır tahrik vardı deriz hakim amcaya da:1:
du kendimi gaza getiriom heran fırlayıp gidebilirim:1:

bencede gördü üstten baktı çünkü ama ben popoyşa başı bile ayıramadığımdan kukumu pipimi bilemedim tabi:1:
Allahım sağlıklısını versin hiç önemli değilde valla sabırsızlığım fenadır benim mecbur kalınca insan dayanıyormuş

Ben senden önce öğrencem bi kerem :35::35::35:

Ben senden önce öğrencem bi kerem :35::35::35:

şi,mdi çıkıom kızım çok gaz oldum
önce öğrencem falan:))verdin gazı hehe
öğrenmeden gelirsem bilmiom ama nolurum
fena bozulurum haha

hadin çıktım gidiom yarım saat 40 dk dönerim hehe

Son düzenleme:
Back
X