2014 Şubat Anneleri

:emir_bebek: oğlum olursa kesinleşti gb... isim analizide güzel:) ve arapça ebcet hesabıda 8-8 çıktı aklı ve fikrinin aşit olması iyiymiş... zaten bitek atatürkün ve peygamber efendimizin ebcet hesabında 10-10 çıkıyomuş aklı ve fikri...

yasir ...kolaylaştıran , yardım eden,ilk şehit sahabenin ismi...peygamberimizle hicret etmiş muhacir sahabelerdendir
mirza... türklerin kuzey boylarında liderlere beylere takılan unvan,ulu ve yüce kişi anlamına gelir... bu ünvan haketmeden alınamaz,hükümdan soyundan gelen,beyoğlu demektir,,bir anlamıda yıldız kümesidir

:32::12:kız olursada zeynebe uygun bi isim daha bulucam :)

zeynep.... çok değerli mücevher,peygamber efendimizin kızı.... arapçada babasının süsü anlamında kullanılan isim

Isim analizini nasil yapiyorsun yardimci olabilir misin??

Zeynep benim ismim kızlar ve ismimi çok seviyorum :52:
Yanımda herhangi ikinci bir ismim yok ama olsaydı eda olsun isterdim :16:

benimde bunlar çok hoşuma gidiyo ama en azından 1 yaşına kadar yatabilsin istiyorum sanırım oda yapamıcam evimde çocuk odası yok çünkü :50: o yüzden bir yaşına kadar beşik sonrasında oda yapıcam allah izin verirse:31:

böyle tahta beşik çok istiyorum ama çok yatamazlar bunlar küçük oluyo sanırım belki büyükleride vardır bunun fiyatı ne kadar canım

bunun yatağı biraz inceymiş extra yatak yaptırıp yükseltmeyi düşünüyorum ilk 6 ay yüksek yatakta sonra da alçak yatakta yatarsa bence 1 yaşına kadar yatar gibi geliyor

Cok guzel.Ben de bu besikten alicam yani bizim de ananesi alacak:))ama beyaz rengini. 6 ay burda yanimda yatirip sonra odasina geciticem insallah

ananeler bizden hevesli :D beyazını ben hiç görmedim özel mi yaptıracaksın

ayy çok güzel birşey bu nerde satılıyor acaba bende bu şekilde birşey düşünüyorum evim ve yerim çok küçük belirli bir süre beni idare eder diye düşünüyorum

bebefix , hellobaby sitelerinde var ama biz annemin oradan mağazadan alıcaz

içinde sağlıkla yatır kızını canım bende aynı bunun gibi bişey alıcam ablam kullandı çok kullanışlı gerçekten..
amin canım çok sağol

bunun yatağı biraz inceymiş extra yatak yaptırıp yükseltmeyi düşünüyorum ilk 6 ay yüksek yatakta sonra da alçak yatakta yatarsa bence 1 yaşına kadar yatar gibi geliyor

ananeler bizden hevesli :D beyazını ben hiç görmedim özel mi yaptıracaksın

bebefix , hellobaby sitelerinde var ama biz annemin oradan mağazadan alıcaz

amin canım çok sağol

Yoo var ben baya gordum her rengi var eskitme rengi bambu rengi beyaz rengi hatta bak link yolliyim
Beyaz Brillant Ahşap Beşik

hastane çıkışı baktınız mı hiç ?

krem mi
pembe yada mavi falan mı düşünüyorsunuz ?

harika modeller var ya :1:

biz cumartesi günü hello baby ye gittik dedim bari biraz piyasa araştırması yapalım :) eşim baktı çok şirin şeyler var dayanamadı bari gelmişken bişey alalım dedi. almayalım daha erken cinsiyetini de bilmiyoruz dedim olsun alalım bişey dedi. girişte hastane çıkışları vardı meğer onları beğenmiş bunlar çok tatlı alalım diye tutturdu:) cinsiyet bilmediğimiz için hem kıza hem erkeğe uygun krem rengi aldık çok sevimli bir şey:) bebitof marka ve 49.90 tl idi 10 parça takım :)

:emir_bebek: oğlum olursa kesinleşti gb... isim analizide güzel:) ve arapça ebcet hesabıda 8-8 çıktı aklı ve fikrinin aşit olması iyiymiş... zaten bitek atatürkün ve peygamber efendimizin ebcet hesabında 10-10 çıkıyomuş aklı ve fikri...

yasir ...kolaylaştıran , yardım eden,ilk şehit sahabenin ismi...peygamberimizle hicret etmiş muhacir sahabelerdendir
mirza... türklerin kuzey boylarında liderlere beylere takılan unvan,ulu ve yüce kişi anlamına gelir... bu ünvan haketmeden alınamaz,hükümdan soyundan gelen,beyoğlu demektir,,bir anlamıda yıldız kümesidir

:32::12:kız olursada zeynebe uygun bi isim daha bulucam :)

zeynep.... çok değerli mücevher,peygamber efendimizin kızı.... arapçada babasının süsü anlamında kullanılan isim

İsminiz hayırlı olsun canım. Yasir isminde öğrencim, Mirza isminde arkadaşın oğlu var. İkisi de akıllı, zeki, uslu çocuklar. Seninki de öyle olur inşallah.

ben hep 9 11 arası gittim doktora
bi kere hareket etmedi hep eller hava uyuyo
bende bozuluom tabi
bukez acaba 3 4 gibimi gitssem diyorum
yoksa çikolata falan eğer uyuyosa hiç etki etmio
bi kere biraz rahatsız olunca kafasını oynatmıştı çekilin der gibi okadar:)

kronik tek değilsin bacım benimkide tembel uykucu miskin :1:

Ay canım benimki de en son öyleydi..erken gitmiştim ben de .. Resmen çekmiş bacakları karnına uyuyodu:)) 2li test için de önce sabah gitmiştim aynen böyleydi sadece ellerini oynatıyodu. Öğleden sonra tekrar gittiğimde amuda bile kalktı:)) akşam üstü git bidahakine birde gitmeden önce çikolata ye işe yarıyor diyorlar, ben deöyle yapıcam;)

Kızlarr geçmişin sadece bir kısmını okuyabildim:)
Ben de çok kitap okuyorum şimdiden bebek çocuk gelişimiyle ilgili ama çocuğumu tamamen kitaplardaki gibi yetiştirmeyi düşünmüyorum, biraz annemler gibi de yetiştiricem..
Çünkü kitaplara birebir uyan arkadaşlarım bebekleri ne uyudu ne yemek yedi, aileleri çok zorlandı.. Ama bakıyosun belki cahil diyebileceğiniz insanların çocuklarının davranışları çok daha düzgün olabiliyor..
Orta yolu bulmak azım..tv ye takılmayın siz istesenizde istemesenizde seyredecek.. Önemli olan süreyi ve seyredeceklerini kontrol etmek.. Benim yiğenlerim kısa süreli bebek programlarını seyrediyorlardı..konuşmayı da okumayı da çok daha hızlı öğrendiler.. Tabi tercih meselesi..

Ay canım benimki de en son öyleydi..erken gitmiştim ben de .. Resmen çekmiş bacakları karnına uyuyodu:)) 2li test için de önce sabah gitmiştim aynen böyleydi sadece ellerini oynatıyodu. Öğleden sonra tekrar gittiğimde amuda bile kalktı:)) akşam üstü git bidahakine birde gitmeden önce çikolata ye işe yarıyor diyorlar, ben deöyle yapıcam;)

merhaba kızlar cuma gunu ıkılı test ıcın gıdecegım bende.merak ettıgım nokta acaba normal her zaman gırdıgımız ultrasona mı koyuyorlar ıkılı tesstte de yoksa daha farklı daha net olan bı makınaya mı ?
hareketlerı bu kadar net gordugunuze gore amuda kalktı falan dıyorsunu ya merak ettım nasıl o adar net anlasıldıgını :)))

sigara içsem midem bulanmıyor ama öyle aman amanda istemiyor arada çok beynime vuruyor çünkü öncedende içiyordum ama ozmanda bile içmiyorum sadece wcye gideceğim vakit oanda içiyorsam içiyorum oda endüşük nikotinli veyarıda atıyorum hemen. çorba içiyorum hatta ve hatta diyetisyene bile gidiyorum sabahları kayısı öğlen salata çorba arada süt peribiyotik yoğurt geceleri peribiyotik toz meyva bol su vs vs ama yinede tık yok yinede 9 günü buluyor :(

canım sen sigara ile tuvalte gitmeye çalışcağına git magnezyum al iç
en azından zararı yok
ben de jabızlık çekiyorum
doktor ilaç yerine magnezyumu günde üç alabilirsin çok sıkıntı yaşarsan dedi
ki hakkaten işe yarıyor
bırak sigarayı bebeğine yazık

merhaba kızlar cuma gunu ıkılı test ıcın gıdecegım bende.merak ettıgım nokta acaba normal her zaman gırdıgımız ultrasona mı koyuyorlar ıkılı tesstte de yoksa daha farklı daha net olan bı makınaya mı ?
hareketlerı bu kadar net gordugunuze gore amuda kalktı falan dıyorsunu ya merak ettım nasıl o adar net anlasıldıgını :)))

ben görmedim o hareketleri ama görülebilir:)

ultrason da aynı ultrason boyunu ölçer gibi ensesini ölçüo okadar

Merhaba anneler.bende nasib olursa şubatta dogum yapicam.normalde dogum tarihi mart başı ama ikiz olduklari icin erken dogar dedi dr.sizlerden ogrenicegimiz cok sey olucak.insallah Rabbim evlatlatlarimizi saglikli sihhatli kucagimiza almak nasib eder.sizler dr kontrolleriniz haricinde saglik ocagindaki ebe nin takibiyle her ay kan sayimi icin tahlil veriyormusunuz?

Isim analizini nasil yapiyorsun yardimci olabilir misin??

nete yazıyorum isim analizi diye çıkıyo hem anlamıda çıkıyo ismin... ebcet hesabını kendim yapmadım ama hocaya yaptırdım çünkü koyacagın isimin harflerini arapça yazıyolar öyle bakıyolar ...

İsminiz hayırlı olsun canım. Yasir isminde öğrencim, Mirza isminde arkadaşın oğlu var. İkisi de akıllı, zeki, uslu çocuklar. Seninki de öyle olur inşallah.

:31:erkek olursa işimiz kolay olucak sanki:)) bakalım cumayı iple çekiyorum:29:

Back
X