2014 Şubat Anneleri

bende pazartesi öğrencem cinsiyeti:)

hadi inşallah canım :16::16::16:

selam kızlar nasılsınız tatil bitti geldim doktora gittim az önce ordan geliyorum evet kız kesin kızım olacakmış :16::16::16::16::16: :124::124::124::124::124::124::124::124:

herşey yolundaymış şükürki
siz nasılsınız?

aman maşallah size artık prenses kesinleşti demek ne mutlu size :16::16::16:

Çok sıkılıyorum yaa Pazartesi olsa da görsem yavrumu :(

sen diyince fırladım koltuktan cumartesi doktora gidecektim bende :1: randevu aldım hemen:16:

selam kızlar nasılsınız tatil bitti geldim doktora gittim az önce ordan geliyorum evet kız kesin kızım olacakmış :16::16::16::16::16: :124::124::124::124::124::124::124::124:

siz nasılsınız?

senin aldıkllarında boşa gitmedi kızçene nasip oldu sağlılla büyüsün inşallah :nazar:

teyzesi sever onuuuuuuu :54:
sen nerelerdesin bakim
sağol balım tatildeydim geldim iş yerinde ufak işlerim var onları halledip geri eve gidcem p.tesi normalde iş başı
sen diyince fırladım koltuktan cumartesi doktora gidecektim bende :1: randevu aldım hemen:16:

senin aldıkllarında boşa gitmedi kızçene nasip oldu sağlılla büyüsün inşallah :nazar:
evet tatlım çok şükür özenip bezenip aldığım pembişleri giyecek inş. yawrum
sağlıkla doğsunlar inş.
hadi inşallah canım :16::16::16:

aman maşallah size artık prenses kesinleşti demek ne mutlu size :16::16::16:

sağol canım :54::54::54::54:

sağol balım tatildeydim geldim iş yerinde ufak işlerim var onları halledip geri eve gidcem p.tesi normalde iş başı

evet tatlım çok şükür özenip bezenip aldığım pembişleri giyecek inş. yawrum
sağlıkla doğsunlar inş.

sağol canım :54::54::54::54:

şimdi ihtiyacına göre alırsın :1:

Orası öyle canım ama mesela bende şunu beğendim şunu istiyorum bunu alacağım diyorum o hep tamam diyor daha çıkıp birşey almışlığımız yoktur ben aldım işte bir kaç parça :1::1::1:

bende almak istiyorum hem bana aldırmıyo hemde gidip birlikte almıyoruz..tam dayaklık babamız :1::1: beklicem artık napalım..

siz nasılsınız?

hadi gözünaydın canım desene allah senine gönlüne göre verdi giysin sağlıkla güzel cicilerini :16:

siz nasılsınız?

bbilimcannn gözün aydın canımmm....Allahım gönlüne göre verdi ne güzellll:16::16::16:

siz nasılsınız?

Çok güzel haber, gözünüz aydın ;) İlki erkekti değil mi? Harika olmuş, Allah tamamına erdirsin. Yavrulara sağlıklı uzun ömürler versin hep birlikteeee :49:

kızlarrrr merabalarrr uzun zaman oldu girmiyeli yaa,eşim evde dolaşıyoruz boyuna:)

bilim tebrikler canım rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin hadi bakalım kızlar çoğalıyor:)

benim kontrol de yarına nasipse görcem kızımı...tiroid testlerini tekrarladım şükür düzelmiş demek ki gebeliğe bağlı düşüşmüş rahatladım:)

keyifler nasıl hepinizin? bir de adally cinsiyet felan öğrendin mi şimdi 60 sayfa okuyamam:)

Hastanemi aradim doktorum cumartesi hep dolu saatleri.haftaya verim dedi.olmazzz 1 hafta daha bekliyemem dedim sekreterde guldu valla halime . Tamam o halde yardimci oliciiim dedi.ogleden sonra kismetse ogrenicez.kizima kiz kardes mi geliyor erkek mi.ona sorsan erkekmis adinida kerim koycakmis :)))

kızlar merhabaaa :16::16:
maşallah herkesler öğrenmiş cinsiyetlerii inş. sağlıkla gelir hepsi bebişlerimizin:16::16:

ben de gitcem bugün 16.30 da randevum bakalım görebilcek miyiz ne oldugunu naz yapmaz da bizi de meraktan çatlatmaz inş :52::52:

dr. geçen gittiğimde doğum için hastane düşünmeye başladın mı demişti.. doğum yaptırdığı bi kaç hastaneyi yazdı ... ama çoğunun sgk anlaşması yok.. cok pahalı oluyo.. bi tek akay var fiyatı uygun olan.. bilen var mı ankara akay hastanesi nasıldır? forumlarda genelde iyi yazılmış ama pek güncel bilgi bulamadım..:31: karar verip artık bütçemizi ayarlamak lazım :ssz:

arkadaslar ben 12+3 te doktora gıttım kız gıbı gorunuyor ama degısebılır 4. ayda kesın konusulabılır dedı sız ne zaman ogrendınız ve ne zaman kesınletı kesınlestıgınde degıstı mı??

kızlarrrr merabalarrr uzun zaman oldu girmiyeli yaa,eşim evde dolaşıyoruz boyuna:)

bilim tebrikler canım rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin hadi bakalım kızlar çoğalıyor:)

benim kontrol de yarına nasipse görcem kızımı...tiroid testlerini tekrarladım şükür düzelmiş demek ki gebeliğe bağlı düşüşmüş rahatladım:)

keyifler nasıl hepinizin? bir de adally cinsiyet felan öğrendin mi şimdi 60 sayfa okuyamam:)

hoşgeldin laurana,
ben de 7.hafta ve 12.haftalarda tiroidime baktırmıştım, gebeliğe bağlı olarak düşüktü benimki de ancak t3 ve t4 değerleri normaldi.bu sebeple sorun görülmemişti. cumartesi günü ben de kontrole gidiyorum, sence tekrar baktırayım mı tsh değerine?

Back
X