Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben 12+3 te doktora gıttım kız gıbı gorunuyor ama degısebılır 4. ayda kesın konusulabılır dedı sız ne zaman ogrendınız ve ne zaman kesınletı kesınlestıgınde degıstı mı??
doktorumu değiştirmek istiorum ,
şişli hospitalium hastanesine gideyim dedim Ali torun'a oda izne gidiyor ne zaman döner belli değil
arkadaslar ben 12+3 te doktora gıttım kız gıbı gorunuyor ama degısebılır 4. ayda kesın konusulabılır dedı sız ne zaman ogrendınız ve ne zaman kesınletı kesınlestıgınde degıstı mı??
Hoşgeldin kız kaçak lauranakarnım çok fena kaşıniiiiii ama hala öğrenemedim pipi mi kuku mu eylül 2 de randevum saldım çayıra mevlam kayıra
![]()
hadi bakalım hayırlısı olsun saglıklı olsunlar yeter ama ınsan da cınsıyetı ogrenıp bırseyler almak ıstıyor cok tatlı seyler vaaaarrrrr
Anneme geldim iki kilo aldım iyimi:) aryik herkes anlıyor hamile oldugumu:)
eee rahatlık aldırır insana spsecim::)))) ben de dana gibi yiyorum ama kilo veriyorum anlamadım vallaa....2 hafta önce 59 kiloydum ama şimdi 57yim nasıl oluyor anlamıyorum yaaaa....kimse de anlamıyor hamile olduğumu hatta ben bile arada unutuyorum:)
ya napim önce kayınvaldemdeydim salı gecesi döndüm...dun de adanadan dayımlar geldi....haftaya da büyük dayımlar gelecek yüksek ihtimal bu aralar nadir girebilecem...annen sende mi hala? bu arada ne kadar nazlı doktorların var senin yaa bare şuna benziyor gibi laflar etseler:) benim de yarın kontrolüm var bakalım neler diyecek...bu arada az önce eşimle biraz kaçamak yapayım dedimoldu birşeyler ama korktum yaaa ve libidom düştü korkudan
((( hiç canım acımadı aslında birşey olmadı ama ne bilim yarın doktora sorcam artık ölçüm yapsın keseye değmezse birşey yapcam töbeeee:))))))))
sosyoloji kuzum,anket sonuçlarına göre listeyi güncellesenmi?cinsiyetler bayağı belli
ya napim önce kayınvaldemdeydim salı gecesi döndüm...dun de adanadan dayımlar geldi....haftaya da büyük dayımlar gelecek yüksek ihtimal bu aralar nadir girebilecem...annen sende mi hala? bu arada ne kadar nazlı doktorların var senin yaa bare şuna benziyor gibi laflar etseler:) benim de yarın kontrolüm var bakalım neler diyecek...bu arada az önce eşimle biraz kaçamak yapayım dedimoldu birşeyler ama korktum yaaa ve libidom düştü korkudan
((( hiç canım acımadı aslında birşey olmadı ama ne bilim yarın doktora sorcam artık ölçüm yapsın keseye değmezse birşey yapcam töbeeee:))))))))
Anneme geldim iki kilo aldım iyimi:) aryik herkes anlıyor hamile oldugumu:)
hımmm şanssız bir durum olmuş.... bu durumda başka doktora bak istersen güzelim....gerçkten moral veren ve ilgilenen doktor bulmak zor....ben biraz pimpirikli bir anne adayıyım her ne kadar çaktırmasam da doktorun ilgisi önemli benim için...yarın bir sürü sorum olacak ona:))
Ankete katılan arkadaşların bebişlerinin cinsiyetlerini de ekledim listeye, arz ederim![]()
Ankete katılan arkadaşların bebişlerinin cinsiyetlerini de ekledim listeye, arz ederim![]()
Bir cinsiyetim bile yok anlıyor musun hadi gülümse![]()
Maşallah içinde bebek değil kurt var sanki totonun üstünde oturamadın bir türlü
Annem bende yarın 11 de ototbüsü var gidiyor artık
Benim doktorlar mı nazlı ben mi çok gamsızım bir çözemedim ama tam 11 gün kaldı sabrediyorum zor da olsa
Bak ya yine dayanamamış adamında aklını alacaksın o da korkacak dokunamayacak sana garibim
Ama gerçi sende bu libido varken sen arkadan ikinciyide koyarsın ben sana deyim
Ben de annem geldi iki kilo verdim canım gitmem lazım sanırım benim de maşallah anlaşılsın artık :))
Şiddetle gülümsüyoruz o doktorlara..![]()
Evet canım gitmek lazım :) acaip belli valla
Daha ne istiyorsun bakalım ne güzel işte bn zaten tombikim![]()
Ahahaha.
Hoşgeldin canım. Aynı şeyi bende yaptım valla. Geçen gün o kadar sohbetini yaptık. Adamın üstüne üstüne gittim. Napıyon sen bakışları attı. Sonra bütün akşam etrafımda dolandı bişey yok dimi, bişey olmadı dimi diye. Şükür bişeycik olmadı.![]()
Maşallah içinde bebek değil kurt var sanki totonun üstünde oturamadın bir türlü
Annem bende yarın 11 de ototbüsü var gidiyor artık
Benim doktorlar mı nazlı ben mi çok gamsızım bir çözemedim ama tam 11 gün kaldı sabrediyorum zor da olsa
Bak ya yine dayanamamış adamında aklını alacaksın o da korkacak dokunamayacak sana garibim
Ama gerçi sende bu libido varken sen arkadan ikinciyide koyarsın ben sana deyim
Ben de annem geldi iki kilo verdim canım gitmem lazım sanırım benim de maşallah anlaşılsın artık :))
kesinlikle önemli ssk anlaşmalı hastanelerde doktorlar bile ilgilenmiyor ama tamamen özel olsa bak nasıl ilgileniyorlar cebe giren paraa mı bakıyorlar anlamıyorum