2014 Şubat Anneleri

evet tatlım.youtube a 17 haftalık bebek görüntüsü yaz,ilk çıkan video...kıpır kıpır bi oynuyo kiii....nasıl hissedemiyoruz diye sastım kaldım :1:

saatte 40 a kadar hareket yapabilirlermiş:)
ama şuan için biz sadece çok sertlerini hissedermişiz
tabi 16. haftada hissetmek zor ama bi kaç haftaya bu gerçekten bebek diyeceğimiz hareketler gelcek
eminim ozaman daha az endişemiz olcak habire doktor yüzü gözlemicez:)

yok ne çiğ eti. hiç dikkat etmiyomuşum kendime . bide sarımsak yemiyorum ben çok dirençsizmişim ondan yarın doktora gidicem inşallah yoktur bişi allahım korusun bebeğimi..

hayatım sarmısak ve soğan çok iyi olur ama mide bulantıları yüzünden hiçbirimiz doğru dürüst yiyemedik ki... ben geçenlerde farkettim evde yemek pişirecek ne soğan ne de sarmısak kalmış:) artık bundan sonra yiyeceğiz bunları...ilaç kullanamadığımız için antiseptik olarak soğan ve sarmısak çok mantıklı aslında

iyiyiz bacım :51:
senden naber :21:

ediolar kız kesin
bugün hareketini de doğru düzgün hissetmiom dedim içimden
göbüşte büyümuo adam gibi diyip iç geçirdim ki
şöyle tam bebeğin olabileceği yerden bi minik hareket oldu:)
2 haftadır var bu hareket zaten ben bebek diyorum böylece mutlu oluyorum:46:

iyilik benden de bacım..iş yerinde sürünüyoz işte...hakkaten sosyolojinin dediği gibi aksam olsa da uyusak ya:52:

evet tatlım.youtube a 17 haftalık bebek görüntüsü yaz,ilk çıkan video...kıpır kıpır bi oynuyo kiii....nasıl hissedemiyoruz diye sastım kaldım :1:

Kız Allah seni ne yapmasın.. Ben de ilk başta senin bebişin görüntüleri sandım :52:
Evet canım aynen böyle kıpırdıyorlar. Salı günü kontrole gittiğimde doktor böyle 4 boyutlu olarak da gösterip cd ye attı. Ne biçim tekmeler atıyor bir görsen.. Ben de şaşırdım. Ya bu kadar hareketliyse ve tekmeler atıyorsa ben nasıl hissetmiyorum ki...
Ama onlar henüz bizim hissedeceğimiz kadar güçlü tekmeler değilmiş. Daha çok itme şeklindeymiş. Bir de dr daha önceden tecrübeli anneler hareketleri daha çabuk farkederler demişti :46:

saatte 40 a kadar hareket yapabilirlermiş:)
ama şuan için biz sadece çok sertlerini hissedermişiz
tabi 16. haftada hissetmek zor ama bi kaç haftaya bu gerçekten bebek diyeceğimiz hareketler gelcek
eminim ozaman daha az endişemiz olcak habire doktor yüzü gözlemicez:)

inşallah lepim inşallahhh....3 eylülü iple çekiyom :31:

Kız Allah seni ne yapmasın.. Ben de ilk başta senin bebişin görüntüleri sandım :52:
Evet canım aynen böyle kıpırdıyorlar. Salı günü kontrole gittiğimde doktor böyle 4 boyutlu olarak da gösterip cd ye attı. Ne biçim tekmeler atıyor bir görsen.. Ben de şaşırdım. Ya bu kadar hareketliyse ve tekmeler atıyorsa ben nasıl hissetmiyorum ki...
Ama onlar henüz bizim hissedeceğimiz kadar güçlü tekmeler değilmiş. Daha çok itme şeklindeymiş. Bir de dr daha önceden tecrübeli anneler hareketleri daha çabuk farkederler demişti :46:

ikinciye tecrübeleriniriz artık bacım....ama ne tatlılar dimi yaaaaa...doğsalar da mıncıklasakkk:52::52::52:

arkadaşlar geçmiş sayfalarda testlerinizle ilgili kaygılarınızı okudum, biriniz toksoplazma diğeriniz de tsh değerleriyle ilgili iyi sonuçlar alırsınız inşallah, kendinizi üzmemeye çalışın, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

ben de hiç bi sey göremiom, işyerinden girdiğimiz için herhalde

Ha ha bacım sen hamileliğin boyunca bu adamdan uzak dur.:52: Mümkünse göz göze gelmemeye çalış. Mazallah bakarsın falan bebişin huyundan suyundan falan kapar. Töbe töbe :52: Allahım, yarttıklarını takip et :52:

Ahahaha yok yok adını andırmıyorum bile evde :1: Zaten söyledim Orhan gözüme gözükmesin diye..Manyak psikopat. Güldürürken öldürür adamı o. :1: :1: :1:

Heee ofiste youtube açılmıyo bizim ondanmış. Telefondan izliyim barim :16:

evet canım ama üzülme.kızlar daha gec hissediliyomuş,aslı var galiba dimi....:26:

bi arkadaşımın komsusu var benden bi hafta önde.oglu olacakmış.bi ay önceden hissediyorum diyodu kadın:53:

az kaldı ama bizde hissedicez......o zaman da yavaş ol annem diye uyarırız artık:6::6::6::9::9::9:

genelde öyle derler kız çocuğu geç gösterir ve geç hareket edermiş erkekte 11. hafta da bile hisseden var.

büyüsün artıkta bizde görelim hissedelim :6:

anam:53:
hastaneden aradılar 2 eylüle alıodum randevuyu
bi sorayım dedim 31 inde çalışıo mu diye
ivit dediler:52:
31 ağustosa aldım:52:
ayyhh super super
bi aksilik olmazsa 31 inde toktor teyzedeyiz:32:

anam:53:
hastaneden aradılar 2 eylüle alıodum randevuyu
bi sorayım dedim 31 inde çalışıo mu diye
ivit dediler:52:
31 ağustosa aldım:52:
ayyhh super super
bi aksilik olmazsa 31 inde toktor teyzedeyiz:32:

bir kaç gün bile öne alınması harika oluyor :1:
bende hala doktor bulamadım :1: normalde kendi doktorum 3Eylülde çağırdı
ama ben 4 lü testimi de yaptırdım eylül ortasına gitsem bile olur sanırım
hayırlısıyla bir doktor bulsam harika olacak :17:

genelde öyle derler kız çocuğu geç gösterir ve geç hareket edermiş erkekte 11. hafta da bile hisseden var.

büyüsün artıkta bizde görelim hissedelim :6:

ayy evet yaaa.....tez canlıyım ben hemen dogsun istiyorummm:27:

bu arada dün bi film izledik eşimle.İCEMAN duymuşsunuzdur belki....konu anlatmayım izlersniz diye.adam adından da anlaşıldığı üzere buz adam bildiğin buz....seri katil zaten(gerçek bi olaymış bu arada)ama çocuğu olunca gece karısından önce kalkıp sütünü ısıtıp veriyo falan....:16:benimki yılış yılış tabi.bende mi böyle olcam falan:27:

bende kocama dedim yatarken.iceman seni görse iceman liğinden utanır..benden daha alası varmış diye dedim:52::52::52:

verdiği cevap...tabi bi tarfların büyüyo ondan böle konusuyosun dimi....sabır ya Rabbi dedi :52::52:

bir kaç gün bile öne alınması harika oluyor :1:
bende hala doktor bulamadım :1: normalde kendi doktorum 3Eylülde çağırdı
ama ben 4 lü testimi de yaptırdım eylül ortasına gitsem bile olur sanırım
hayırlısıyla bir doktor bulsam harika olacak :17:

eken terhis olan askerler kadar sevindim valla:1:
senin sonuçlarını soylemen yeter bencede
ben de bu doktora gidiom iyi doktor
ama üni hastanesi biraz pahalı özel sigortama rağmen
doğum için bi hastane daha bakayım diyorum nolur nolmaz

ayy evet yaaa.....tez canlıyım ben hemen dogsun istiyorummm:27:

bu arada dün bi film izledik eşimle.İCEMAN duymuşsunuzdur belki....konu anlatmayım izlersniz diye.adam adından da anlaşıldığı üzere buz adam bildiğin buz....seri katil zaten(gerçek bi olaymış bu arada)ama çocuğu olunca gece karısından önce kalkıp sütünü ısıtıp veriyo falan....:16:benimki yılış yılış tabi.bende mi böyle olcam falan:27:

bende kocama dedim yatarken.iceman seni görse iceman liğinden utanır..benden daha alası varmış diye dedim:52::52::52:

verdiği cevap...tabi bi tarfların büyüyo ondan böle konusuyosun dimi....sabır ya Rabbi dedi :52::52:

ben izlemedim ama aklımda olsun biz haftasonları full film izleriz genelde
bu aralar uyuduğum için eşim de sinir oluyor izlemiyoruz.

böyle filmler olaylar beni de duygulandırıyor :ssz:

bizimki kızı ile konuşuyordu dün gece zavallım öyle uyumuş kalmış bende uyumuşum :1: bi kalktım karnıma sarılmış öyle uyuyor :9:
çocuğum tehlike altında :2::2:

eken terhis olan askerler kadar sevindim valla:1:
senin sonuçlarını soylemen yeter bencede
ben de bu doktora gidiom iyi doktor
ama üni hastanesi biraz pahalı özel sigortama rağmen
doğum için bi hastane daha bakayım diyorum nolur nolmaz

oh ne güzel valla daha önce göreceksin :49::49:
sonucu göstericem de güvendiğim doktora gitsem daha bir güzel olacak :16:
hala araştırıyoruz bakalım :emir_bebek:

Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir... :14:

Lepi sen adally ve huzunbazdan önce öğrencen :52::52::52::52:
haha bak öyle düşünmemiştim:1:
ama şimdi du belli olmaz sonra arıyorlar doktor ameliyata gircek randevunuzu kaydıralım diye
Allahım öyle olmaz inşallah:2:
öğrenirsem ayıp polmasın diye 2 sine kadar beklerim ozaman :33:

ben izlemedim ama aklımda olsun biz haftasonları full film izleriz genelde
bu aralar uyuduğum için eşim de sinir oluyor izlemiyoruz.

böyle filmler olaylar beni de duygulandırıyor :ssz:

bizimki kızı ile konuşuyordu dün gece zavallım öyle uyumuş kalmış bende uyumuşum :1: bi kalktım karnıma sarılmış öyle uyuyor :9:
çocuğum tehlike altında :2::2:

oh ne güzel valla daha önce göreceksin :49::49:
sonucu göstericem de güvendiğim doktora gitsem daha bir güzel olacak :16:
hala araştırıyoruz bakalım :emir_bebek:

hehe kızla konuşuodu he:1: bide uyua kalıo çılgın kocan var:9:
kız ben 1 buçuk aydır görmemiş olcam nerdeyse arada gittiğim doktor kendi baktı bana göstermedi iyi dedi fotosunu bile vermemişti
sen aslında memnundun doktorundan ama başı kalabalık diye araıosun dimi?
bu aklındakine gitmicen mi haftasonu

Back
X