2014 Şubat Anneleri

hehe kızla konuşuodu he:1: bide uyua kalıo çılgın kocan var:9:
kız ben 1 buçuk aydır görmemiş olcam nerdeyse arada gittiğim doktor kendi baktı bana göstermedi iyi dedi fotosunu bile vermemişti
sen aslında memnundun doktorundan ama başı kalabalık diye araıosun dimi?
bu aklındakine gitmicen mi haftasonu

aynen bide neler diyor az kaldı kızım annenden kurtarıcam seni , sabret doğ bak sana ben bakarım ,
sen uslu dur anneni sinirlendirme bak sonra bana sarıyor :D
dedim çocuğumu bana karşı doldurma

dr seviyorum ama çok yoğun işte diğer doktorda izne çıkmış ne şanslıyım artık haftaya falan giderim :26:

Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir... :14:

yaa çok mu uzakki böyle:25: sen gidersin belki
ben bile bi iki hafta görmesem özlüom
şuara yol zorluo diye gidip gelemiom mesela:25:
neyse sağlıkla gitsin canları sağolsun napalım uzak muzak katlanırız

Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir... :14:

Adallycan Allah kavuştursun kuzum...ben annemle aynı sehirdeyim ama uzağız yine de....cok özlüyorum....gece de rüyamda gördüm zaten sarılmış aglasıyorduk:5:

ben izlemedim ama aklımda olsun biz haftasonları full film izleriz genelde
bu aralar uyuduğum için eşim de sinir oluyor izlemiyoruz.

böyle filmler olaylar beni de duygulandırıyor :ssz:

bizimki kızı ile konuşuyordu dün gece zavallım öyle uyumuş kalmış bende uyumuşum :1: bi kalktım karnıma sarılmış öyle uyuyor :9:
çocuğum tehlike altında :2::2:

bizde çok izleriz tatlım hoşuma gidenleri söylerm sana bundan snra:34:

aynen bide neler diyor az kaldı kızım annenden kurtarıcam seni , sabret doğ bak sana ben bakarım ,
sen uslu dur anneni sinirlendirme bak sonra bana sarıyor :D
dedim çocuğumu bana karşı doldurma

dr seviyorum ama çok yoğun işte diğer doktorda izne çıkmış ne şanslıyım artık haftaya falan giderim :26:

haha valla iki ağlasın spediidi bebiş ağlıo gel bak demezse ben de neyim:1:
atıp tutuo:ssz::1:

haha valla iki ağlasın spediidi bebiş ağlıo gel bak demezse ben de neyim:1:
atıp tutuo:ssz::1:

biz yatakta eşimle çok konuşuruz nedense yatağa yatınca çenemiz düşüyor :9:
geçen gece de , bak benim yanım daha geniş beşiği buraya koyalım sende rahat edersin dedi
olur bana uyar sen bakarsın diyorum :17:

ilk 1-2 ay belki bakmaz ama sonra atıcam kucağına bakacak :9: bide eşim yenidoğan bebeği çok sevemez kendi bebeğine napcak bakalım :16:

geçen gece de , bak benim yanım daha geniş beşiği buraya koyalım sende rahat edersin dedi

ilk 1-2 ay belki bakmaz ama sonra atıcam kucağına bakacak :9: bide eşim yenidoğan bebeği çok sevemez kendi bebeğine napcak bakalım :16:

emzirme işini de yapacaksan olur deseydin kuzummm:1::1::1:

valla benimkide 1 2 ay tutamıyabilir ben bile korkuyorum su gibi oluo bebek
ay o günler gelse:31:
neyse önce göbeğim çıkmalı :1:

emzirme işini de yapacaksan olur deseydin kuzummm:1::1::1:

hah bi film vardı adam emziriodu çocuk da yabancılık çekmesin diye meme yapmışlar
onu takıp ordan veriodu sütü
öyle yapar sipidininki de:1:

Son düzenleme:

hah bi film vardı adam emziriodu çocuk da yabancılık çekmesin diye meme yapışlar

ben tutarım gibi geliyor hele bi teyzemin ki doğsun üzerinde idman yapıcam :1:
valla gelsin artık kucağıma alıp koklamak istiyorum bebeğimi :49::49::49:

kızıma yeni ciciler aldık :9:

Ege nefis bi isim :) ya gerçi ben anaokulu öğretmeniyim ve sakin erkek çocuk pek görmedim yani ismi ne olursa olsun erkekler biraz zor oluyor:) ama yine de daha sakin olabilecek isimler vardır herhalde. ben erkek için tuna ismini severim ama etkisi nasıldır bilemem. biz erkekse inanç düşünüyoruz ama aslında bana kalsa kıvanç koyarım belkim yakışıklı olur:D

kızlar size en sakin erkek ismi "Selim" ne kadar tanıdımsa hepsi sakin uslu tiplerdi.

Kızlar çok kafama takıldı bişey sorucam size toxoplazma ıgm pozitif çıkmış ne anlama geliyor ??
Endişeye mahal yok, şu anda aktif olarak vücudunda olduğunu anlatıyor ama doktorun isteyeceği tahlilleri bekle ve içini ferah tut canım.

Hayırdır? Neden ki. Çiğ et falan mı yedin? Üstelik öyle olsa bile bunu bebeğine zarar vermek için yapmadın. Bence bir anlık şokla söylemiştir. Takılma ve üzme kendini lütfen..
Sadece çiğ et değil maalesef, iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden de kapma ihtimali var, benim negatif çıktığı için evin dışında salata dahil hiçbir sebzeyi filan yeme tamamen yasaklanmıştı.

selam kızlar çok mutsuzum o kadar iyiydim şu ilacı içtiğimden beri tsh nin 3bucuk oldugunu öğrendigimden beri resmen hastayım:(((((((((((((( dün testi tekrarlatmıştım ya yükselmiş:14:4*72 olmuş sanki bitin dünya başıma yıkıldı bişey olmasın bebeğime çok korkuyorum :14: hemen fakültedeki doktorumu aradım sıcak basması ,uyku hali,halsizlik,iştahsızlık var bi haftadır dedim degerimde yükselmiş dedim oda endokloji uzmanına gitmemi söyledi yüksek tsh bebekte zeka geriligi yaapr ilacının dozunu arttırırlar dedi:14:bende ilacı içmeden hiç bi şikayetim yoktu dedim moralim çok bozuk:14: yarın özele gidicem ordanda fakülteye endoklojiye sevk alıcam inşallah yarın görünebilirim onada ya hafta sonu girerse araya:14:darmadagın oldum resmen............

eşime çok kırgınım hatta içim paramparça ben böyleyken... internetten araba aldı antalyada araba bu gece 12de otobüse binicek ben yarın doktorlarda olucam bebegim için o araba derdinde buda canımı sıkıyo......çok üzgünüm ağlaya ağlaya halsiz düştüm

duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin:14::14::14:

benimde 3*449du dün test yaptırdım bugün aldım 4*72 olmuş korkuyorum biride desin geçer işlaçla herkez zeka geriligine neden olur yükselirse bebek alınır düşer diyolar boğazım düğüm düğüm gördüm bikere canı canım olmuş kaybedemem:14:

içini ferah tut canım benim, muhakkak bir çözüm bulunacaktır.

ben cinsiyetini öğrenicem diye hep bu günü bekledim şuan umrumda bile değil:((( amin canım aminnnnnnnnnnnn hepimizinkini korusun rabbim
ama böyle umurumda değil deme canım yaaa.... Rabbim korusun....

haftasonu da zor yarın ehliyet sınavı var görümcemle gidicem ama pazar günü geç kalkabilirim ( şimdiden onun hayalini kuruyorum )
hemde ne zor oluyor dün 2 de yattım 7 de kalktım :44::43:

bu yorgunluktan nedir çekimiz çilemiz yaaaaa.... :25:

Allah kavuştursun canım benim, hep hüzün yaparım ben böyle zamanlarda.:43:

üşenmedim akşamdan bu yana tüm yazdıklarınızı okudum, günlerdir işlerin yoğunluğundan pek bakamıyordum kızlar. Özledim buradaki sohbeti yaaaaa.....:21:

:34: emzirme işi olmasa zaten kızımı bana göstermez :23:

eşim çok istiyordu kız Allah gönlüne göre verdi şimdi de napacağını şaşırdı yavrum

Allah ayırmasın ama bende babama çok düşkünüm inşallah kızım da öyle olur

İnşallah canım:16:

hah bi film vardı adam emziriodu çocuk da yabancılık çekmesin diye meme yapmışlar

:60::60::60:

hayatım sarmısak ve soğan çok iyi olur ama mide bulantıları yüzünden hiçbirimiz doğru dürüst yiyemedik ki... ben geçenlerde farkettim evde yemek pişirecek ne soğan ne de sarmısak kalmış:) artık bundan sonra yiyeceğiz bunları...ilaç kullanamadığımız için antiseptik olarak soğan ve sarmısak çok mantıklı aslında

ben hiç sarımsak yiyemiyorum eskiden beri eşim ona kızıyor :S

Back
X