2014 Şubat Anneleri

canım sen sağlıklı ve gerekli miktarda besleniyorsan bence sorun yoktur dert etme zaten ilerleyen aylarda çokça alınıyor kilo :) bebeğinin gelişimi normalse sorun yoktur diye düşünüyorum :)

dr.çocuğun gelişimi normal dedi fakat her tartıldığımda 53.2 geliyorum ya gram oynamıyor hayret bişey tartımı bozuk nedir ya

slm kızlarrr.
malesef hiç gelmesini istemediğim gün geldi çattı...
Annem ve babam İstanbul'a dönüyorlar, 15gün nasıl geçti anlamadım
Evlendiğimden beri evim en kalabalık günlerini yaşadı ve tabikisi bende
evliliğimin başları anlaşmazlıkla dolu olduğu için çok yanlızdım
Bu sefer annem gelince herkesle kaynaştık, evime geldi herkes ve bende gittim
Eski günlerime döndüm, ama yine anne ve bbadan ayrılık vakti geldi
Her uğurlamadan sonra enaz 2saat ağlama krizine girer sabaha kadar uyumam
Bu sefer miniğim için ağlamak sıkılmak istemiyorum
Öğlen gidicekler, yemeğe çıkalım beni işe bırakın
Uğurlamayayım sizi akşam gelicekmişiniz gibi dedim
Ama kolumu kıpırdatasım gelmiyo :(
Bana dua edinaccık güçlü olayım bu sefer
Bebişim üzülsün istemiyorum...
kendinize iyi bakın....

slm kızlarrr.
malesef hiç gelmesini istemediğim gün geldi çattı...
Annem ve babam İstanbul'a dönüyorlar, 15gün nasıl geçti anlamadım
Evlendiğimden beri evim en kalabalık günlerini yaşadı ve tabikisi bende
evliliğimin başları anlaşmazlıkla dolu olduğu için çok yanlızdım
Bu sefer annem gelince herkesle kaynaştık, evime geldi herkes ve bende gittim
Eski günlerime döndüm, ama yine anne ve bbadan ayrılık vakti geldi
Her uğurlamadan sonra enaz 2saat ağlama krizine girer sabaha kadar uyumam
Bu sefer miniğim için ağlamak sıkılmak istemiyorum
Öğlen gidicekler, yemeğe çıkalım beni işe bırakın
Uğurlamayayım sizi akşam gelicekmişiniz gibi dedim
Ama kolumu kıpırdatasım gelmiyo :(
Bana dua edinaccık güçlü olayım bu sefer
Bebişim üzülsün istemiyorum...
kendinize iyi bakın....

Canım bardağın dolu tarafından bakmaya çalış. Annen baban iyiler hayattalar. Nereye giderlerse gitsinler yanındalar. Sürekli telefonla görüşebilirsin. Bi ihtiyacın olsa yine atlar gelirler. Üzme kendini. İyi güzel şeyler düşün :16::16::16::16:

ben nasıl içicem bu elevitle gynoferon mudur nedir o illeti:5:

midem bulanmıyor diye içiyim bari dedim....alt üst oldum yine:5:

Dün ağrım var die başka bir doktora gitmistim magnezyum ve elevit verdi kenfi doktorum hiçbir şey vermemisti icsemmi icmesem mi kilo falan yapiyorsa istemiyorum

istanbulda olan arkadaşlar hangi dr. gidiyorsunuz ben değiştirmeyi düşünüyorum:(( şişli memorial a giden var mı? orda FİGEN hanım varmış hakkında çok olumlu şeyler okudum fikri olanlar bana yardımcı olun lütfeennn

Kızlar kahverengi akıntım var. Dün akşam da olmuştu. Ama şimdiki daha fazla ne yapıcamı bilemiyorum hafif belimde de ağrı var. Korkuyorum birşey olmaz inşallah dua edin nolur.

Kızlar kahverengi akıntım var. Dün akşam da olmuştu. Ama şimdiki daha fazla ne yapıcamı bilemiyorum hafif belimde de ağrı var. Korkuyorum birşey olmaz inşallah dua edin nolur.

geçmiş olsun canım,
ben ilk aylarda doktoruma bu konuyu sorduğumda "tabi ki hemen bana geliceksin" demişti. kontrole gitmelisin diye düşünüyorum, umarım ciddi bir şey değildir, dualarım seninle,

Allah saglik versin inşallah. Korkma dinlen hicbirsey yapma ama oncelikle doktoruna gi5 istersen pregestan verir onlemini alırsın. Bu arada kac haftaliksin

Back
X