2014 Şubat Anneleri

Kızlar kahverengi akıntım var. Dün akşam da olmuştu. Ama şimdiki daha fazla ne yapıcamı bilemiyorum hafif belimde de ağrı var. Korkuyorum birşey olmaz inşallah dua edin nolur.

Canım bende de vardı geçen ay. Acile gittim. Doktor progestan vermişti. 2-3 gün sürdü üstelik. Tam adet dönemime denk geliyordu ben ona bağladım..

Offf bende nerden gördüysem biri Kuma meselesi diye bi konu açmış. Oku oku içim karardı. Valla zor nefes alıyorum :5:

slm kızlar.nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım:) benimde doktor kontrolum vardı bugün gittim geldim bebeğimde problem yok allaha şükür ama eşi aşağıdaymış biraz internetten baktım 5 6 aydan sonra düzelebiliyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?

kızlar doktordayım telden yazıyorum prensesim olucak tsh icin endokrinolojide bekliyorum simdi bebeğım çok iyiydi 130gr olmus renklide gördüm 15+4gb gelisimi önde gidiyo dedi çok sükür okuyamiyorum telden mesajlrı dua ettiniz icin saolun

kızlar doktordayım telden yazıyorum prensesim olucak tsh icin endokrinolojide bekliyorum simdi bebeğım çok iyiydi 130gr olmus renklide gördüm 15+4gb gelisimi önde gidiyo dedi çok sükür okuyamiyorum telden mesajlrı dua ettiniz icin saolun

Çok şükür iyi olmanıza sevindim haksever.Doktorun ilacınıda değiştirir sorun zamanla halolur inşallah değerin düşer :16::16::16: Cinsiyet için bir şey dedi mi doktor :52::52::52::52:

Offf bende nerden gördüysem biri Kuma meselesi diye bi konu açmış. Oku oku içim karardı. Valla zor nefes alıyorum :5:
Ayni sekilde bunaldim konuda Allah sabir versin konu sahibine odada sakin sakin oturuyodum balkona attim kendimi Allahtan hava bugun cok ferah

harika canım prensesler çoğalıyor

Ayni sekilde bunaldim konuda Allah sabir versin konu sahibine odada sakin sakin oturuyodum balkona attim kendimi Allahtan hava bugun cok ferah

Valla ben çalışıyorum birde kaçacak yer yok. İçim daraldı. Nerden iliştiyse gözüme.
Allah düşmanımın başına vermesin.

slm herkese

1 haftadır aşırı baş ağrısı çekiyorum minoset parol fln hiç geçirmedi napcamı şaşırdım
sizde de oluyo mu

Selam canım bende de bikaç saat önce başladı. İlaç kullanmamaya çalışıyorum ama bakalım dayanabilecek miyim?

slm prolet88 ciğim

geçmilş olsun sanada

seninde hep oluyor mu ilk defa mı oldu ..benim eşim kadın doğumcu iç diyor bende içiyorum ama geçirmiyor hiç ühüüü

slm prolet88 ciğim

geçmilş olsun sanada

seninde hep oluyor mu ilk defa mı oldu ..benim eşim kadın doğumcu iç diyor bende içiyorum ama geçirmiyor hiç ühüüü

merhaba hoşgeldin,

eşin konusunda şanslısın walla bizim kocalar anlamıyor bu konulardan senin eşin ne güzel uzmanmış:)
baş ağrısı 12. haftadan sonra 1-2 kez oldu birtanesi çok şiddetliydi ama doğal yollardan geçirmeyi başardım. sen de kısa sürede atlatırsın inşallah.

Valla ben çalışıyorum birde kaçacak yer yok. İçim daraldı. Nerden iliştiyse gözüme.
Allah düşmanımın başına vermesin.

Selam canım bende de bikaç saat önce başladı. İlaç kullanmamaya çalışıyorum ama bakalım dayanabilecek miyim?

Konuyu bende okudum ama pek inandırıcı gelmedi bana nedense :26::26::26:

kadın doğumcu eşde zor oluyor inanın

şikayetlerimin hiç birine aldırış etmiyor. şöyle ağız tadıyla bi naz bile yapılmuyor :=)

baş ağrım beni çok mutsuz ediyor ya :( bulantıdan çektik 3 ay o bitti şimdide baş ağrısı

çok zor geçiriyorum günleri...

herkese sevgiler

slm prolet88 ciğim

geçmilş olsun sanada

Yok canım ilk defa yaşıyorum ben. Dayanamazsam bende içicem artık napayım.

Konuyu bende okudum ama pek inandırıcı gelmedi bana nedense :26::26::26:

Valla doğru yalan bilemem ama ben peşin peşin üzüldüm kız için :5:

kadın doğumcu eşde zor oluyor inanın

şikayetlerimin hiç birine aldırış etmiyor. şöyle ağız tadıyla bi naz bile yapılmuyor :=)

baş ağrım beni çok mutsuz ediyor ya :( bulantıdan çektik 3 ay o bitti şimdide baş ağrısı

çok zor geçiriyorum günleri...

herkese sevgiler

Benimde çok sık ağrıyor başım maalesef :31::31::31:

Yok canım ilk defa yaşıyorum ben. Dayanamazsam bende içicem artık napayım.

İnşallah gerçek değildir.

Back
X