2014 Şubat Anneleri

Offfff bende. Bu saate kadar nefes almadan çalıştım. Belim sırtım boynum çok feci ağrıyor.
Akşama da çok yakın bir arkadeşımın kına gecesi var. Eve gidip apar topar hazırlanıp oraya gidicem. E başımda çatlıyor ağrıdan o sesi nasıl çekicem bilmem :35::35::35:

Benimde yeni bitti sayılır işlerim. Baş ağrın için parol al derim ben daha da şiddetlenir yoksa akşam :31::31::31: Akşamları hiç bir yere gitmek istemiyorum istediğim tek şey uzanmak :31::31::31: Allahtan düğün filan yok bu sene.Geçen sene 11 düğün vardı :30::30::30:

Son düzenleme:
Benimde yeni bitti sayılır işlerim. Baş ağrın için parol al derim ben daha da şiddetlenir yoksa akşam :31::31::31: Akşamları hiç bir yere gitmek istemiyorum istediğim tek şey uzanmak :31::31::31: Allahtan düğün filan yok bu sene.Geçen sene 11 düğün vardı :30::30::30:

benim de bu son inşallahhhhhhh. Geçen haftadan beri yoruldum valla :5:

baş ağrısı çken arkadaşlar,başınıza buz torbası koyup uzanmayı deneyin derim :34: banada doktorum önermişti bende işe yarıyo da paylaşayım istedim :54:

Son düzenleme:
kızlar ya bana dün dr. magnezyum ve vitamin verdi..previt positive ve magnesium positive diye.. internetten fiyatlarına baktım vitamin 58 tl 90tablet.. magnezyum da 37 tl 90 tablet.. sizce normal mi bu fiyatlar yoksa daha ucuz vitaminler de var mı aynı içeriğe sahip olan? size ne verdi dr.unuz?

kızlar ya bana dün dr. magnezyum ve vitamin verdi..previt positive ve magnesium positive diye.. internetten fiyatlarına baktım vitamin 58 tl 90tablet.. magnezyum da 37 tl 90 tablet.. sizce normal mi bu fiyatlar yoksa daha ucuz vitaminler de var mı aynı içeriğe sahip olan? size ne verdi dr.unuz?

Benim tup bebek dr um tablet degil suda eriyen toz verdi.ayrica gebeler icin gerekli olan magnezyum sitrat icerenmis ona göre secersiniz.benim kullandigim Magnesium Diasporal 20 toz iceriyor 20 tl.

bana önce elevit vermişti canım, o ishal yapınca decavit verdi, her ikisi de 7-8 lira civarı.içinde magnezyum ve demir dahil tüm vitamin ve mineraller var.

Doktora gittik ikili test sonucunuz temiz çıkmış . Toxoplazma içinde avidite testi yapılıcak sonucu salı günü alıcağım inşallah bişey yoktur dua edin kızlar bana

slm kızlar, izindeyim ama bir türlü girmeye fırsatım olmuyor, bu gün eşimle dağ bayır gezdik çok güzel bir gün geçirdik, umarım sizin de günüz böyle güzel keyifli geçmiştir ve geçmeye devam eder

kıslaaar selam hepinize....doktora gittim gördüm kızımı herşeyi iyiymiş şükür...önce hareketsizdi sonra doktor git birşeyler ye dolaş gel dedi bu sefer de amuda kalkmıştı hanfendi:))) boyu kısa bence 10 cm kilosu 139 gr tosun boyuna göre:) artık bol bol süt içcem,danone yiceemmm,büyümix yicem yaa yoksa kısa kalcak kızım hiç yemiyom içmiyom çünkü:(

slm kızlar, izindeyim ama bir türlü girmeye fırsatım olmuyor, bu gün eşimle dağ bayır gezdik çok güzel bir gün geçirdik, umarım sizin de günüz böyle güzel keyifli geçmiştir ve geçmeye devam eder

ohhh maşallah ben de bugün bir o yana bir buyana saçmaladım durdum ve şimdi gözlerimden uyku akıyorrr....

selam arkadaşlarım,p.tesi üçlü test ve şeker yüklemesi için kan vermiştim.o kadar stres yaptımki uykularım kaçtı,sizleri de çabuk çabuk okuyup çıkıyordum.kaç defa bir şeyler yazdım geri sildim .anne olmak çok zor ya.herşeyi endişe etmek çok kötü.rabbime şükür ki sonuç iyi çıkmış bugün öğrendim,hem yaş hem riskli durum olunca çok korkmuştum.şimdide ayrıntılı ultrasyonu kafaya taktım .dr.um hem ben hem araştırma has. bakacak dedi.bir olsa da kurtulsam.cicileri ve göbişi de ekleyecektim resim çektim ama sıkıntıdan yapmamıştım.birara onu da ekleyeyim.en büyük göbiş benim göbiş çünkü.

Back
X