2014 Şubat Anneleri

kıslaaar selam hepinize....doktora gittim gördüm kızımı herşeyi iyiymiş şükür...önce hareketsizdi sonra doktor git birşeyler ye dolaş gel dedi bu sefer de amuda kalkmıştı hanfendi:))) boyu kısa bence 10 cm kilosu 139 gr tosun boyuna göre:) artık bol bol süt içcem,danone yiceemmm,büyümix yicem yaa yoksa kısa kalcak kızım hiç yemiyom içmiyom çünkü:(

canım senin adına çok sevindim, umarım her şey böyle güzel olur hepimiz için, herkes ne güzel yavrusunun cinsiyetini öğrendi ben daha öğrenemedim inşallah biz de hayırlısı ile öğrenebiliriz

selam arkadaşlarım,p.tesi üçlü test ve şeker yüklemesi için kan vermiştim.o kadar stres yaptımki uykularım kaçtı,sizleri de çabuk çabuk okuyup çıkıyordum.kaç defa bir şeyler yazdım geri sildim .anne olmak çok zor ya.herşeyi endişe etmek çok kötü.rabbime şükür ki sonuç iyi çıkmış bugün öğrendim,hem yaş hem riskli durum olunca çok korkmuştum.şimdide ayrıntılı ultrasyonu kafaya taktım .dr.um hem ben hem araştırma has. bakacak dedi.bir olsa da kurtulsam.cicileri ve göbişi de ekleyecektim resim çektim ama sıkıntıdan yapmamıştım.birara onu da ekleyeyim.en büyük göbiş benim göbiş çünkü.

güzelim canını sıkmaa yolla sen fotoları:))) senin aslan gibi 2 oğlun var sapasağlam içini ferah tut bu da onlar kadar sağlıklı bir kız olacak inşallahh.....bana üçlü ve 4lü yapılmıcakmış sadece afp yapılcak yeter dedi....şeker yüklemesini de 20.hafta dedi sanki seninki erken değil mi?

canım senin adına çok sevindim, umarım her şey böyle güzel olur hepimiz için, herkes ne güzel yavrusunun cinsiyetini öğrendi ben daha öğrenemedim inşallah biz de hayırlısı ile öğrenebiliriz

inşallah öğrenirsin sen de canım...önce sağlığını duymak herşeyini alıyor zaten sonra kız mı demiş erkek mii önemli değil...zaten yıkılanları anlamıyorum....hani kızın ya da oğlun olsun istersin ama kız istiyordum erkek oldu mahvoldum yaa offf diyenleri anlayamıyorum....rabbim ne kadar merhametli biz kullarınaaa...

inşallah öğrenirsin sen de canım...önce sağlığını duymak herşeyini alıyor zaten sonra kız mı demiş erkek mii önemli değil...zaten yıkılanları anlamıyorum....hani kızın ya da oğlun olsun istersin ama kız istiyordum erkek oldu mahvoldum yaa offf diyenleri anlayamıyorum....rabbim ne kadar merhametli biz kullarınaaa...

aynen canım kız olsun yada erkek olsun diye birşeyim yok önce sağlıklı olsun eli ayağı sağlam olsun bana yeter gerisi fark etmiyor, şu an bendeki merak etrafımdaki herkesin bir tahmini var ama benim kafam o kadar karışık ki hiçbir tahmin yürütemiyorum ondan böyle merak içindeyim

güzelim canını sıkmaa yolla sen fotoları:))) senin aslan gibi 2 oğlun var sapasağlam içini ferah tut bu da onlar kadar sağlıklı bir kız olacak inşallahh.....bana üçlü ve 4lü yapılmıcakmış sadece afp yapılcak yeter dedi....şeker yüklemesini de 20.hafta dedi sanki seninki erken değil mi?
:nazar:tebrikler kızçen kesinleşmiş,şu isim işine de halletsek,herkes aklındakini yazsa bir fikir oluşur belki.
benim ilk iki hamilelik sorunlu olduğu için testler tekrarlanıyor,şeker yük. de o yüzden erken yapıldı.aklınızda olsun hızlı bir şekilde kilo artışı oluyorsa şeker ve ardından tansiyon problemleri başlıyor.henüz hiç kilo almadım şimdi daha bilinçliyim tabiki.artık ne bulursam yutmuyorum:)benim kız senin kızdan kısa üzülme canım sen.boyu babasına çeker dedim ama bana çekecek gibi.

Hadi ya olsun zaten bende hissetmiyorum :9:
Ama dişlerim çok ağrıyor bittim ben.

Doktora gittin mi kuzum dişler için :26::26::26:

selam arkadaşlarım,p.tesi üçlü test ve şeker yüklemesi için kan vermiştim.o kadar stres yaptımki uykularım kaçtı,sizleri de çabuk çabuk okuyup çıkıyordum.kaç defa bir şeyler yazdım geri sildim .anne olmak çok zor ya.herşeyi endişe etmek çok kötü.rabbime şükür ki sonuç iyi çıkmış bugün öğrendim,hem yaş hem riskli durum olunca çok korkmuştum.şimdide ayrıntılı ultrasyonu kafaya taktım .dr.um hem ben hem araştırma has. bakacak dedi.bir olsa da kurtulsam.cicileri ve göbişi de ekleyecektim resim çektim ama sıkıntıdan yapmamıştım.birara onu da ekleyeyim.en büyük göbiş benim göbiş çünkü.

Hadi gözün aydın olsun :nazar::nazar::nazar: Hadi ekle fotoları :16::16::16:

$210820131164.webp
ekledim sanırım aslında daha dar birşeyler giyseydim daha belli olurdu karpuz gibi olduğu.(göbek+bebek)

Geçmiş olsun kuşum ya diş ağrısı normalde zor birde hamilelikte hiç çekilmez :50::50::50:

Sağol hayatım valla berbat.Hep hamilelikten önce kontroke gitmememin cezasını çekiyorum :(

Eki Görüntüle 784349
ekledim sanırım aslında daha dar birşeyler giyseydim daha belli olurdu karpuz gibi olduğu.(göbek+bebek)

:17:arka taraf daha mı büyük ne?

maşallah san da göbişine de bebişine de tatlum ama çok çıkmamış yine göbişin sende ballısın valla :) benim göbek benden on adım önde.

bu resim pek olmamış dar giyip çekeyim o zaman gör,gerçi alıştım artık göbeğimle yaşamaya ve göbeğime bakıp hamile misin sorularına.

Ahh tatlim Guldurdun beni ;)) gobek 10 numara 5 yildiz aynisi bendede var onceden de gobekli biri olarak ama bu bebis gobegi belli . Cinsiyeti neydii balım. ...
bu bebiş kız:nazar::16:
sağol moralin için 2. dr.un kiloma takmıştı,bu dr.um hep moral veriyor.senin cinsiyet neydi ,2. bebek mi?

Ya kızlar biz şimdi 3 ya da 4 boyutlu ultrasona girip sabah jackimin yüklediği gibi bir video görüntüsü istiyoruz eşimle.Bu kontrolde doktora söylicez.Ama olursa yok derse istanbul avrupa yakasında var mı böyle anlayışlı uzun uzun bakıp cd ye görüntü aktarabileek doktor?

Eki Görüntüle 784349
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzelsinizzzz
Ya kızlar biz şimdi 3 ya da 4 boyutlu ultrasona girip sabah jackimin yüklediği gibi bir video görüntüsü istiyoruz eşimle.Bu kontrolde doktora söylicez.Ama olursa yok derse istanbul avrupa yakasında var mı böyle anlayışlı uzun uzun bakıp cd ye görüntü aktarabileek doktor?

geçmiş olsun kuzummmm dişin için
anacım benim doktordan yana şansım yok umarım sen bulursun :54:

Back
X