Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gruba bir beni alamadılar ölcem meraktan :)) Ama burada olmayı daha çok seviyorum.Hadi be ordan duyanda birşey sanacak beni abartma sende ki gamzelerin biri bende olsa bende kaçmazdım mesela düşün artıkbaht önemli tip bir yerde bitmeyeydi iyiydi :))
hatunlar az sonra karpuz peynir ekmek yicemmm:)))) aş eren varsa yollasın kocasını markete:)))) gelirmiyim bilemem kocişimlee film izleyebiliriz ehuehhh:)
Afiyet bal şeker olsun ayrıca faceteki kıyağını unutmayacağım![]()
dr.çocuğun gelişimi normal dedi fakat her tartıldığımda 53.2 geliyorum ya gram oynamıyor hayret bişey tartımı bozuk nedir ya
allah gönlündekini hayırlı eylesinIlk gittigim dr banada ole soylemisti tek sorjn kilon diye dedm bu vermis halim okadr oldu napiimmm bozuldu dahada gitmedim:) evet 2.bi kizim var.yarkn ogrencez ins gösterirse
kimse yokken ben de göbeğimi koyayım da görün ama akşam şişkinliği mevcut hatunlar:) şimdi çektim taze fotodur fabrikadan halka:))))) elimdeki de mause:)))))))))
niye kimse yokken ! fıstık gibi hatunsun.valla ben de üste baktım en çok bende olmayınca.benim göbek ve popo yarıştalar.
selam kızlar dün doktora gittim 3 lü test yaptırdım 2 li testte geç kaldım 10 gün sonra sonucu öğrenebileceğim.bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek %80 DEDİ.İLKİ KIZDI HAYIRLI GECELER.hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah.benim üçlü 4 günde çıktı ama bana bir ay gibi geldi.
kadın doğumcu eşde zor oluyor inanın
şikayetlerimin hiç birine aldırış etmiyor. şöyle ağız tadıyla bi naz bile yapılmuyor :=)
baş ağrım beni çok mutsuz ediyor yabulantıdan çektik 3 ay o bitti şimdide baş ağrısı
çok zor geçiriyorum günleri...
herkese sevgiler
slm kızlarrr.
malesef hiç gelmesini istemediğim gün geldi çattı...
Annem ve babam İstanbul'a dönüyorlar, 15gün nasıl geçti anlamadım
Evlendiğimden beri evim en kalabalık günlerini yaşadı ve tabikisi bende
evliliğimin başları anlaşmazlıkla dolu olduğu için çok yanlızdım
Bu sefer annem gelince herkesle kaynaştık, evime geldi herkes ve bende gittim
Eski günlerime döndüm, ama yine anne ve bbadan ayrılık vakti geldi
Her uğurlamadan sonra enaz 2saat ağlama krizine girer sabaha kadar uyumam
Bu sefer miniğim için ağlamak sıkılmak istemiyorum
Öğlen gidicekler, yemeğe çıkalım beni işe bırakın
Uğurlamayayım sizi akşam gelicekmişiniz gibi dedim
Ama kolumu kıpırdatasım gelmiyo
Bana dua edinaccık güçlü olayım bu sefer
Bebişim üzülsün istemiyorum...
kendinize iyi bakın....
ben nasıl içicem bu elevitle gynoferon mudur nedir o illeti
midem bulanmıyor diye içiyim bari dedim....alt üst oldum yine![]()
Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir...![]()
benşmki 1 ay evvel verdi krem arada sürüom da daha hergün alışamadımaynen lepicim yaa akşam en max hali bu haa bir de söylemesi ayıp wc durumlarımda olmadı bugünn:)))) sabaha dümdüz olmasa da hamile gibi hiiiç değil:) ne güzel çatlamicaz inşallahhh...ama doktorum sürmeye başla kremleri artık dediii....
T
Vay anasını sayın seyirciler hani 2 eylüle anlaşmıştık şanslı hatunsun vesselam![]()
selam kızlar dün doktora gittim 3 lü test yaptırdım 2 li testte geç kaldım 10 gün sonra sonucu öğrenebileceğim.bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek %80 DEDİ.İLKİ KIZDI HAYIRLI GECELER.
Tek gece kuşu benim sanırımm:)
günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
Günaydın anneler![]()
herkese günaydıııııınnnn... canlarım nasılsınız, kaç gündür işyerindeki yoğunluktan pertim çıktı, müdürümü işten çıkardılar ve tüm yük üzerime kaldı. bugün sabahtan baktım hazır birkaç dakika fırsat bulmuşken bir hatır sorayım dedim.
güzel haberlerinizi okuyorum her ne kadar her zaman yazamasam da. hepinizi öpüyoruuuummm....![]()
Günaydın şekerler babamiz ve ben cok heycanliyiz erkenden uyandik.cinsiyeti ogrenmeye gidicez.ins bebegim iyyidir tabi oncelikle.