kızlar selam hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve mesajlarınız için....
cuma önce medikale kadın doguma gittim
KIZIMI 
gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı
sonrası çok kötüydü ordan çıkıp kakülteye gittim ordaki doktorumdan endokrinolojiye kagıt aldım gittim randövü vericez 1 ay sonraya d,iyo acil diyorum almıyo sekreter sinir etti agladım doktoruma geri geldim ordaki kadın dogumcuma çok üzüldümü görünce 2 saat endokrinolojiye telefon etti açmıyolar en sonunda açtı hasta yakınım olur diyip rica etti gelsin beklesin alabilirsem alırım dedi gitttim saat 12den 5 e kadar bekledim pisliği........

içeri girdim dedim hiç bi şikayetim yokken bu ilaç beni maf etti dedim kullanmama ragmen yükseliyo dedim... ben seni bakmak için çagırmadım ilaçını yükselticem sadece dedi 25mg içiyodum aynı ilacı 50mg iç dedi ben bu kadarıbile beni yataktan kaldırmıyo dediysemde yüzüme bile bakmadı

çıktım ağladım durdum ....
sonra kemal paşaya anneme gittim bütün gece sızlanarak uyudum çok yorulmuştum midem alt üst dışarda hastanelerde pogaca ayran soguk su üşütmüşüm herelde gece deli gb üşüdüm sıtma ama nasıl donuyorum sandım bütün geceaglamışım...
ertesi gün ilacı 50 mg içtim düğün vardı oraya gittik geldik sabah 10da kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü hiçbişey yemedim gece başım agrıyo ateşim var ölüyorum sandım sabah ezanlarına kadar öğürme sonra istifra ettim ilk defa

(( içim dışıma cıktı sandım.... sonra sabahı ertesi gün hiç bişey yemedim eşimi aradım aslında bi hafta kalıcaktım geldi aldı beni dün akşam züneyde hanım doğum evine acilden gittim biz buna bişi yapamayız bölümümz değil ben acil doktoruyum sadece bebek canlımı diye bakabilirim dedi utrasyonla coucga baktı ....
kadın dogumcu bakmı ...uzmanı bakmıyo ben kime nereye gideyim bu nasıl bi düzendir ölsen elini uzatan yok yönlendiren yok çok yoruldum şu 10 - 15 gün ömrümü çürüttü 2buçuk kilo verdim hem yiyemiyorum hem kıpırdayamıyorum
bugün saglık ocagına gittim sevk istedim devlet hastanesine endokrinolojiye yarın 10a sevk verdi hayırlısı son kapım bu onuda çalıcam elimden geleni yapıyorum fazlasını hatta ......... rabbime emanetiz sonrasında tamamen teslimiyet yapacak bişeyim kalmadı çünkü artık