2014 Şubat Anneleri

kızlar yine sinirlerim bozuldu

SGKmın kendi ücretimde yatırılması işine yok demiş patron sağolsun çok düşünceli yine
diğer aradaki farkı elden verme işi için de yan çiziyorlar hele ozaman gelsin bakarız gibi kelimeler kullanıyorlar
ben napayım şimdi bunları ha napayım ölürmüsün öldürürmüsün :47::47::47:

Çok sinir bir durum ya.Sanırım ben sgk ya şikayet etmekle tehdit ederdim...

Bu arada geçenlerde bir arkadaş 15 tatilde apor alıp doğum iznimi kullanmıcam demişti sgkya sordum doğum izin süremizin içine girdiğimizde istirahat raporu geçersiz oluyormuş maalesef :31::31::31::31:

Son düzenleme:
Çok sinir bir durum ya.Sanırım ben sgk ya şikayet etmekle tehdit ederdim...

Bu arada geçenlerde bir arkadaş 15 tatilde apor alıp doğum iznimi kullanmıcam demişti geçenlerde sgkya sordum doğum iznimiz başladığında istirahat raporu geçersiz oluyormuş maalesef :31::31::31::31:

kornikim birde burda o kadar emeğim var 9.senem burda benim ama hiç değerimiz yok malesef o çok ağrına gidiyor insanın bazılarına yaptıkları şeyi sana yapmamalı çok koyuyor insana

hayır memnun değilsen çıkarırsın demi yada doğum izininden sonra gelme dersin bana
ama memnunsanda işçinin hakkı olan şeyi istediğinde vermemek ne demek basbayağı eşşek yerine koymak insanı

offfffffff şuanda gemileri yakabilirim o derece sinirliyim

oh sefan olsun hatun:)

benim kv. ler de cumadan geleceklermiş, ben de arife günü gelirler zannediodum.gerçi üst katta kendi evlerinde kalırlar ama yine yemek kahvaltı bizde olur. cuma da iş günü, yemek filan nasıl yetişcek bilmiyorum. bu durumda temizliğe de bu haftasonu girişmek lazım. annem gelicek bakalım yardıma.duruma göre bir bakıp olmazsa önümüzdeki haftaiçi ben de bir temizlikçi ayarlayacam.annem gelir başında durur artık.
arife günü yarım gün çalışma da var, hakkımızda hayırlısı artık

saol kuzum...valla günlük temizlik gibi olsa anneme derdim ama kıyamıyorum ona da....zaten kendi evi var.anneannemin evi hemen yan tarafında o da var.2 evin yemek temizliği anneme bakıo...ben nasıl diyim canım anama,gel benim evimi de temizle diye....geldi mi yaptırırsam sadece bi yemek yaptırıyorum o kadar:16::16:

kv de de dedi,annene söyle bende gelim yapalım,temizlikci cagırma diye....valla kıyamam anneme dedim....zaten 2 evin yükü üstünde.8 ay oldu evleneli ilk kez temizliğe birini alıyorum,çok değil dedim....:34:

eşim de sagolsun...bebek olunca zor olucak senin için.bi kadın bul anlaş ayda 2 kez gelsin dedi:16:

kızlar yine sinirlerim bozuldu

SGKmın kendi ücretimde yatırılması işine yok demiş patron sağolsun çok düşünceli yine
diğer aradaki farkı elden verme işi için de yan çiziyorlar hele ozaman gelsin bakarız gibi kelimeler kullanıyorlar
ben napayım şimdi bunları ha napayım ölürmüsün öldürürmüsün :47::47::47:

ayy gel de şikayet etmeeee:47::47::47:

saol kuzum...valla günlük temizlik gibi olsa anneme derdim ama kıyamıyorum ona da....zaten kendi evi var.anneannemin evi hemen yan tarafında o da var.2 evin yemek temizliği anneme bakıo...ben nasıl diyim canım anama,gel benim evimi de temizle diye....geldi mi yaptırırsam sadece bi yemek yaptırıyorum o kadar:16::16:

kv de de dedi,annene söyle bende gelim yapalım,temizlikci cagırma diye....valla kıyamam anneme dedim....zaten 2 evin yükü üstünde.8 ay oldu evleneli ilk kez temizliğe birini alıyorum,çok değil dedim....:34:

eşim de sagolsun...bebek olunca zor olucak senin için.bi kadın bul anlaş ayda 2 kez gelsin dedi:16:

ayy gel de şikayet etmeeee:47::47::47:

şimdi patron beni çağırdı elden verelim aradaki farkı dedi hak kaybına uğrama dedi

çok sinirlenmiştim oysaki gidip dövesim vardı ay dövemedimde neye vursam acaba :41::41::41::41::41::41:

Son düzenleme:
Hanımlarrrrrrrrrrrrr :1::1::1::1:

2 haftadır giremedim foruma bilgisayarım bozuldu işten ayrıldım 4 güdür rhatım geziyorum geçmişi okuyamadım ben yokken neler oldu bizi bana özetleyebilirmi :26:

şimdi patron beni çağırdı elden verelim aradaki farkı dedi hak kaybına uğrama dedi

çok sinirlenmiştim oysaki gidip dövesim vardı ay dövemedimde neye vursam acaba :41::41::41::41::41::41:

SAKİN ol canım ya :20:

bugün hepimiz negatifiz sanırım bende sabahtan beri sürekli saçma sapan işlerle uğraşıyorum.

akşam gelecek misafirinde eşi çalışacakmış gelmeyecekler bende eşimin eski iş arkadaşlarını çağırdım o kadar plan program yaptım bari onlar çıkar 4 saat kaldı bitsin sorunsuzca gidelim eve :41:

yok ben bi daha konuşcam ve sonra çirkinleşecem sanırım illa gidip şikeyet ederimmi demem gerek anlamıyorum ki
geçenlerde başka bir şehirdeki çalışanımız böyle yaptı ve istediğini aldı bendemi öyle yapayım dicem ya
çok ağrıma gidiyor yaptıkları çok
2000 tlye yakın bir para ediyor tatlım az değil benim için şirket için az bir para ama benim için çok bir para
çok sinirliyim çok :14::14::14::14:

ayıp yaptıkları sen iyi konuş o şekilde, sonuçta dediğin gibi bu senin hakkın olan..Valla benim sinirler tepede zaten, kafa göz girişecek moda geliyorum, ondan sakinleş diyorum tatlım yoksa normali üzerine gidip uğraşmak lazım tabi..
Dün eşimle sabah işe giderken, bi arabaya vurduk kavşakta, karşı taraf haksızdı benim arabadan inip bi çatışım var benim normalde sinirli kocam efendi kaldı, beni susutrdu filan.
Ben bi uyusam ne güzel olacak..İşe servisle gidip geliyorum, diyeceksiniz gidiş gelişlerde uyu..İşte o zamn da çok uyuyamıorm..ya telefonla oynuyorum, ya radyo madyo trafikte sıkılmaktan uyuyamıorm..Bu akşam bi deniycem ama belki kendime geliriim.

$1385753_582359555145438_1117302909_n.webp

annelik :23:

ayıp yaptıkları sen iyi konuş o şekilde, sonuçta dediğin gibi bu senin hakkın olan..Valla benim sinirler tepede zaten, kafa göz girişecek moda geliyorum, ondan sakinleş diyorum tatlım yoksa normali üzerine gidip uğraşmak lazım tabi..
Dün eşimle sabah işe giderken, bi arabaya vurduk kavşakta, karşı taraf haksızdı benim arabadan inip bi çatışım var benim normalde sinirli kocam efendi kaldı, beni susutrdu filan.
Ben bi uyusam ne güzel olacak..İşe servisle gidip geliyorum, diyeceksiniz gidiş gelişlerde uyu..İşte o zamn da çok uyuyamıorm..ya telefonla oynuyorum, ya radyo madyo trafikte sıkılmaktan uyuyamıorm..Bu akşam bi deniycem ama belki kendime geliriim.
sinir hepimizde var desene :47:

iyi hadi gözün aydın ;) elden verince ne fark edior peki? vergi mergi işleri mi
2000 tlye yakın yapıyor canım

SAKİN ol canım ya :20:

bugün hepimiz negatifiz sanırım bende sabahtan beri sürekli saçma sapan işlerle uğraşıyorum.

akşam gelecek misafirinde eşi çalışacakmış gelmeyecekler bende eşimin eski iş arkadaşlarını çağırdım o kadar plan program yaptım bari onlar çıkar 4 saat kaldı bitsin sorunsuzca gidelim eve :41:
sendeki bu misafir ağırlama haline hayranım zaten 6.senemiz bitti ben 2 gün üst üste misafir ağırlamam valla henüz
hemde gebesin maşallah diyimde nazarım değmesin

sakin ol bbilimim....neyseki farkı veriyolar,buna da şükür....:31:
sakinledim zaten canım daha iyiyim şimdi
Hanımlarrrrrrrrrrrrr :1::1::1::1:

2 haftadır giremedim foruma bilgisayarım bozuldu işten ayrıldım 4 güdür rhatım geziyorum geçmişi okuyamadım ben yokken neler oldu bizi bana özetleyebilirmi :26:
canım özet geçemem ama hoşgeldin ne mutlu sanaki evdesin iş stresin yok

sendeki bu misafir ağırlama haline hayranım zaten 6.senemiz bitti ben 2 gün üst üste misafir ağırlamam valla henüz
hemde gebesin maşallah diyimde nazarım değmesin

misafir anneme de çok gelirdi sanırım ondan dolayı evlenmeden önceden beri alışkınım bugün 3.gün enerjim yetiyor ya yada bilmiyorum gece bana bişeyler oluyor anlamış değilim :1: şarja mı takılıyorum ne :nazar::nazar:
yemeğim de yok üstelik gidince hazırlıcam artık Allah ne verdiyse hep beraber yeriz.

misafir anneme de çok gelirdi sanırım ondan dolayı evlenmeden önceden beri alışkınım bugün 3.gün enerjim yetiyor ya yada bilmiyorum gece bana bişeyler oluyor anlamış değilim :1: şarja mı takılıyorum ne :nazar::nazar:
yemeğim de yok üstelik gidince hazırlıcam artık Allah ne verdiyse hep beraber yeriz.

vallahi bravo tatlım sana
ben yapamam senin bu yaptıklarını :nazar:

kızlarrr bunlar bebişimin cicileri,burdan sibel yüce adlı bir arkadaş satıyordu kendi kızınınkileri ve çok uygun fiyata aldım ondan,çok teşekkür ediyorum burdan kendisine çünkü hepsi mis gibi kokuyorlar ve tertemiz kullanılmışlar sanki hiç kullanılmamış gibi desem yeridir,bonkörlük te yapıp fazladan yün hırka,şapka ve mendil de eklemiş çok teşekkür ediyoruz sana :)))

$Snapshot_20131004.webp$Snapshot_20131004 (2).webp$Snapshot_20131004_1.webp$Snapshot_20131004_2.webp$Snapshot_20131004_3.webp

kızlarrr bunlar bebişimin cicileri,burdan sibel yüce adlı bir arkadaş satıyordu kendi kızınınkileri ve çok uygun fiyata aldım ondan,çok teşekkür ediyorum burdan kendisine çünkü hepsi mis gibi kokuyorlar ve tertemiz kullanılmışlar sanki hiç kullanılmamış gibi desem yeridir,bonkörlük te yapıp fazladan yün hırka,şapka ve mendil de eklemiş çok teşekkür ediyoruz sana :)))

Eki Görüntüle 822854 Eki Görüntüle 822853 Eki Görüntüle 822855 Eki Görüntüle 822856 Eki Görüntüle 822857

ay hepsi çok güzelmiş gelmişler hemen de :34::34:
bebek kaç kez giyebilir ki zaten :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 822854 Eki Görüntüle 822853 Eki Görüntüle 822855 Eki Görüntüle 822856 Eki Görüntüle 822857

güle güle giysin larana
ne kadar verdin hepsine ?

benden de maşallah zamanında hepimizin muhtemelen annesine çok misafir geliyordu, hem de yatılı eskiden öyleydi adetler :1:
benim zaten eve gidişim 8 i bulduğundan o saatten sonra da posam çıktığından, benim için zor bazı şeyler :27:
baktımda canım sen mimarmışsın, sizin iş titizlik ve sabır gerektiyor, bu özelliklerin senin özel yaşantına da etkisi var mutlaka. Böylece karakter analizini de yaptım uheuhe :42:

güle güle kullan cnm, evet çok iyi kullanmış biravo...aman hiç bebek ne kadar giyer dmeyin, benim kızdan kalanların çoğunda vitamin lekesi var. ben 8 ayllıkken bakıcıya bırakmıştım o da döküp saçtırıyordu sanırım üstüne, benden sonra onda herşeyi lekeliydi yavrumun aneyyyy

Back
X