2014 Şubat Anneleri

hangi doktora kırmızı et tüketmiyorum desem nohut ye mercimek ye eş değer diyip duruyor
bide hamileikte yedim yiyorum da hala gram yükselme olmadı bu ay gittiğimde yine baktııcam kanıma

balık tavuk çok severim
sebzenin de delisiyim diyebilirim haşlama sebze ver her gün yerim :1:

illa odasında yatak olmak zorunda mı ? ayaklı sepet yada park yatak alırsın o oda da uyur bazen
evin durumuna bağlı canım hangisi sığar ise ben nedense park yatapa ısınamadım ondan sepet aldım
canım sürekli yemediğin için o yani hayatın boyunca hiç tüketmediğin için ayrıca etteki besin değeri olarka protein değeri mermiceğe falan eşit ama asla kan yapma olayı değil, nohutun kan yaptğını hiç duydunmu mesela
yani hayatın boyunca eti çok çok az tükettiğin için şuan hafatda bir tüketmenin kansızlığına bbir faydası olmaz tabiki

Son düzenleme:
canım sürekli yemediğin için o yani hayatın boyunca hiç tüketmediğin için ayrıca etteki besin değeri olarka protein değeri mermiceğe falan eşit ama asla kan yapma olayı değil
yani hayatın boyunca eti çok çok az tükettiğin için şuan hafatda bir tüketmenin kansızlığına bbir faydası olmaz tabiki

yemesem de bişey olmuyormuş 6 ayda olmadığına göre :1:
doğum yapayım bir daha hiç ağzıma sürmem herhalde :45::32:

hangi doktora kırmızı et tüketmiyorum desem nohut ye mercimek ye eş değer diyip duruyor
bide hamileikte yedim yiyorum da hala gram yükselme olmadı bu ay gittiğimde yine baktııcam kanıma

balık tavuk çok severim
sebzenin de delisiyim diyebilirim haşlama sebze ver her gün yerim :1:

illa odasında yatak olmak zorunda mı ? ayaklı sepet yada park yatak alırsın o oda da uyur bazen
evin durumuna bağlı canım hangisi sığar ise ben nedense park yatapa ısınamadım ondan sepet aldım

odasında olmasına gerek yokmu diyorsun:26:beşik var işte mobilya ama onu yatak odasına alırsak sap gbi kalır dolap falan diye düşünmüştümm:23::23:oyüzden de park yatak sepet vs birşey baknıyorudm...

odasında olmasına gerek yokmu diyorsun:26:beşik var işte mobilya ama onu yatak odasına alırsak sap gbi kalır dolap falan diye düşünmüştümm:23::23:oyüzden de park yatak sepet vs birşey baknıyorudm...

beşik yatak odasına sığacak mı ? eğer sığar ise odayı doldurmak için 2.beşiğe gerek yok demek istemiştim.
ama benim gibi sepet aklımda kalacapına alayım diyorsan al tabi tek avantajı hangi odadaysan oraya gezdirebilirsin

yemesem de bişey olmuyormuş 6 ayda olmadığına göre :1:
doğum yapayım bir daha hiç ağzıma sürmem herhalde :45::32:
yeme canım tabiki tercih senin damak zevki dediğim gibi
ama allah yaratırken herşeyin bir faydasını yaratmış bence abartmayarak herşeyden tüketilmesi gerek bu benim düşüncem

beşik yatak odasına sığacak mı ? eğer sığar ise odayı doldurmak için 2.beşiğe gerek yok demek istemiştim.
ama benim gibi sepet aklımda kalacapına alayım diyorsan al tabi tek avantajı hangi odadaysan oraya gezdirebilirsin

sığacağını düşünüyoruz çünkü yatak odam büyük....evet sırf bebeğin odası boş kalmasın diye,beşiği o odaya koyup yatak odasına birşey baktım ....bir gelsin de beşik bakalım nasıl olur...

sığacağını düşünüyoruz çünkü yatak odam büyük....evet sırf bebeğin odası boş kalmasın diye,beşiği o odaya koyup yatak odasına birşey baktım ....bir gelsin de beşik bakalım nasıl olur...

aynen odası gelsin bakalım duruma göre karar verirsin.

olmadı dediğim gibi orayı harika bir oyun odası gibi düzenleyebilirsin :34:

Jack Forst nerelerde bileniniz var mı?? Dün onun da doktor kontrolü, doppler i vardı. Sesi çıkmadı..

cnm geçmiş olsun mu diyim, inşallah sonraki testin iyi çıkar, pekiii sen çok şekerli tatlı yiyor muydun? genetik yatkınlık vs. var mı? ya da kendinde belirti hissediyor muydun? çok acıkma, ani sinir parlama filan..
ben de henüz olmadım, benden ileri bir arkadaşım da çıktı şeker hamielikte dr. diyet vermiş, onda hiç belirti yokmuş ama çıkmış işte..

Sağol canım, yok ya herhangi bir belirti falan yok. Eskiden daha çok tatlı yerdim. Hamileliğimin başından beri 3-5 defa tatlı yemişimdir o kadar.. Ama sadece şeker değil, hamurişi, ekmek , hazır gıdalar, pilav da yükseltiyormuş.. Gerçi ben hamurişi dışındakileri çok az tüketirim de..

Evet ya 191 epey yüksekmiş. Dün pek ciddiye almamıştım ama bugün araştırınca tırstım biraz. Gerçi testten önceki akşam kocaman 2 dilim elmalı pastayı mideye indirmiştim.:52:

Bu arada kızlar ben reflü için sabahları aç karnına dut pekmezi yiyordum, pekmez içenler dikkat, şekeri tetikleyebiliyormuş, diyetisyen söyledi. Aklınızda olsun sizin de..

canım bende yükleme testi yaptırdım yüksek çıktı diyete başladım 3 gündür..75 lik mi yaptırdın sen açlık,1.saat ve 2 saat değerlerin falan kaç..ben şeker ölçme aleti aldım sürekli ölçüyorum..çok sıkıntılı bir döneme girdik canım allah yardımcımız olsun..inşallah insüline gerek kalmadan diyetle düzene girer değerlerin..

Son düzenleme:
kızlarr size bir soru daha:34:uyku tulumu almayı düşünüyormusunuz yada aldınızmı ben şu ikisi arasında kararsz kaldım nette gezinirken gördüm ..size sorayım dedim...biri hem pike gibi,biri bayağı tulum...hangisi daha iyi olurkii:31:
$images.webp$KUNDAK-BEBE-BATTANIYE-VELBUA__55238017_0.webp

sağdaki daha kullanışlı olur ben benzerini aldım. soldaki için biraz daha büyümesi lazım :34:

ufakları yokmudur ki...hani kollarını falan hareket ettirmesi açısından tulummu acaba diye düşündüm aslında...tabi küçüğü varsa...ve çok kalın değilse...
pike gibi olan daha iyi olur tabi bu durumda:34:

ufakları yokmudur ki...hani kollarını falan hareket ettirmesi açısından tulummu acaba diye düşündüm aslında...tabi küçüğü varsa...ve çok kalın değilse...
pike gibi olan daha iyi olur tabi bu durumda:34:

hiç bilmiyorum ama yenidoğan için yoktur diye düşünüyorum

Doktoruma kalsa herşey normal en iyi doktor diye onu seçtim ama 49 kilo ile hamile kaldım şuana kadar 3 kilo almışım göbeğim ise hiç yok gidiyorum sıkıntı varmı diye normal diyor anlamadım sizlerle paylaşmak istedim ama görüyorum ki hissetmeyen yanlız nen değilmişim :)
canım sen yine iyiymişsin ben bugün 21+1 deyiz ve 1700gr aldım
veee bugün sonunda doktorumuza gidebildik
21+1 deyiz 446 gr minnoş, boyunu söylemedi sanırım
veeeee artık kesinleşti kızım oluyor inşallah
hadi bugün ayrıntılıya girelim dedi, şaşırdım
ayrıca bir ücret ödemedim ultrasona gönderdi 15 dk falan sürmüştür , tüm organlarımız ve yapısı sağlam çok şükür
ama karnımdaki yağ dokuları yüzünden ve minnak hanım hep arkası dönük olduğu için kalbine bakılamadı
bayram dönüşü iyice büyümeden tekrar bakalım dedi
bu ayı tedirgin geçirdim, hiç kilo almıyorum, gelişmiycek diye korktum dedim
ama doktor sağolsun kızın seni seviyo annesi, kendine yarayanları alıyor, sen kilo almıyorsun bu senin için çok iyi dedi
çünkü zaten kiloluyum, fazla alırsan seni zorlar dedi
neyse bu ayıda böyle atlattık çok şükür
darısı sağsalim kucaklarımıza alacağımız gülerin başına
kızımla beraber şimdiden hepinizin bayramını kutluyoruz, kendinize iyi bakın
buakşam 6da yolcuyuz, pek giremem oralarda heralde
haftaya görüşürüüüzzzz :49::49::49:

benim koyduğum resimdeki ince dimi....kalınına bakmıştım ama ozman cinsiyetimiz belli değildi almamıştım kaldı gtti bidaha..o farklıydı biraz...

peluş da almıştık buarada...senin topiğine koymuştum sanırım....hepsi kalın iyi olurmuki,yoksa resimdeki inceyse onu da otarz mı almalı:31:

kalını varsa bir daha gerek olmaz sanırım.

ben ev tipi anakucağına oturtucam battaniye ile oda soğuktan korur zaten her şekilde araba ile gidip geleceğiz

Back
X