2014 Şubat Anneleri

Ailede 5 kizin ustine tek ve en kucuk erkegini aldim. Olacagi buydu. Biz ogretmeniz bawka yerde. Onlar burali burada yasayan istiyordu. Tek ogullarini bana zor verdiler zaten.:)))
iste birtakim taktikler gelistirmem lazim

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama malesef iyi değilim oğlumun kalbinin sağ tarafı gelişmemiş çok zor bir süreç beni bekliyor amniyosentez yapılacak kromozomlarda bir problem varmı diye hamileliği sonlandırabilirmişiz ama tabiki bunu yapamam kıpır kıpır kuzum
Doğumum ankara yada istanbulda olmalı ve bebeğim direk ameliyata alınmalıymış zor bir ameliyatmış kurtulma şansı varmış ama tabiki Allahımın takdiri berbat durumdayım ama bir meleğim var 15 aylık onun için ayakta durmaya çalışıyorum milyonlarca şey geçiyo aklımdan her ayrıtıyı düşünüyorum ben oraya gittiğimde kızım rezil olur diye,ailemin yanımda olmasını çok isterim ama kızımı onlardan başka kimseye emanet edemem Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin...
canım benim sözün bittiği yerdeyim.rabbim sana güç versin
saol canım benim:54:mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum ben ama...iyice durulanmamış demek ki kuzum.:31:
geçmiş olsun jackommm.sadaka ver bebeğim birine
Kizlar ben size soylemeyi unuttum..
Doktorum; "sezeryan olacagin icin subati beklemeyiz ocak sonu gibi aliriz bebegi" dedi.
Simdi ben subat annesi degil miyim yani?:5:
sizlere alismistim.
Gerci sat'a göre subat annesiyim ve en azindan simdilik burada kalmak istiyoruum:17:
yevrım başında beri bende 26 ocakta nasipse sezeryana gireceğim ama şubat annesiyim.yerimiz burası :54:
Sela kzlar. Gün boyu hep oturuyorum.Alt karnımda agrı var ve karnım cok sert. Allah korusun, Bebeğime bi şey olmuş olabilir mi?:18::18::18: karnımı sıkıp kendimi öne çekemiyorum bile! Karnımda sancı hissediyorum. Ne olmuş olabilir sizce?
Bi de vajınada dısardan yanma var ve idrarım bulanık. Bunun sebebi enfeksiyon mudur acaba? Doktoruma da yeni gittim. Gittiğimde öyle bi şikayetim yoktu. Ne yapayım bilemedim???????:43::43::44::18:
kuzummm bol su iç.çok geçmiş olsun.nasıl oldun şimdi acaba

anneler göğüslerinizdeki son durum nedir? bende pek bı buyume yok daha dırı daa sert o kadr...normal mı kı:?
:25:

günaydınnnn milletttt
umoyu memleketine yolladım
kefaltımı yapicim birazdan
gazelcim benim memişlerde eskisi gibi sert değil

Ailede 5 kizin ustine tek ve en kucuk erkegini aldim. Olacagi buydu. Biz ogretmeniz bawka yerde. Onlar burali burada yasayan istiyordu. Tek ogullarini bana zor verdiler zaten.:)))
iste birtakim taktikler gelistirmem lazim

kuzum sen nerelisin eşin nereli

yok kuzum diildik bu arada cuma gunu gıtmedıler yarın gıdeceklermıs allah nasıp ederse ınsallah :D Allahım neler dusunuyorum kendımden utandım valla nerdeyswe kurban kesıcem ya aaa boyle de bunaltılmaz kı kardesım

:1::1::1::1::1: durum bilgisi ver yevrım :D

vallaha yapmam kiii
saolsun ben söylemeden yapar
zaten hayatta duramaz çok titiz benim yapmıcağımı bildiği için yapıyor
hatta yapma sen ben işten gelince yaparım dediğide çok oldu
:38:

Çakma Şubat Annesi senii :27::27:
kız olurmu öle şey hepimiz anayız sonuçta (anam analık damarım geldi :25:)
kal bizle :38:

telaş yapma canım gaz vardır üşütmüşsündür yada hareketsiz kaldığından dır
önemli bişey olacağını sanmam :kkk:

:51::51::51: aminn

Ay umarım öyledir!

ben de 4 aydır var sertleşme o durumda ayaktaysan uzan uzanıosan yan dön biraz ov sertleşen kısmı
ben de biraz erken başladı normalde son 3 ay olurmuş ama bunlar yalancı doğum kasılması rahim kendini hazırlıo
doktorun dedi bu. sancı yoksa kanama yoksa sertlik olup geçiosa endişe etme dedi ben de alıştım olunca ovuyorum seviyorum geçio:)
ağrı da hafif olabilir kasılmadan dolayı korkma:)

amin inşallah sağ salim gelsinlerde ocak şubat hiç farketmez

günaydın ayy kıskançlık mı yapıolar neden hayırlı olsun demek ağızlarına mı yapışıo
bukadar belli etmeselermiş bari sevmediklerini:)
valla sallama hatta yalandan nazlan iş yapamamazlık yap çok ağrım oluo de iş yapma yaptırmaya kalkarlarsa:)
onlar fenaysa sen de nabza göre şerbet ver hehe:D

Sertlik biraz da olsa geçti ama ağrım halen var. Ufak Sancı gibi galiba.
canım benim sözün bittiği yerdeyim.rabbim sana güç versin

geçmiş olsun jackommm.sadaka ver bebeğim birine

yevrım başında beri bende 26 ocakta nasipse sezeryana gireceğim ama şubat annesiyim.yerimiz burası :54:

kuzummm bol su iç.çok geçmiş olsun.nasıl oldun şimdi acaba

Teşekkürler huzunbazcım. 2,5 litre içiyorum günde. Bazen geçiyor. Demek ki daha fazla içmek lazım. Su an sertlik bitaz geçti ama ağrım var. Sanki karnım düşecekmiş gibi tutup yürüyorum. :43::43:Doktoru arayayım mı acaba?:44::44:

gunaydın kızlarrrrr gunaydınnn nasılsınız bakalım dun ılk defa saatlerce alısverıs merkezınde gezdım ınsallah bııs olmaz

off allahımmm nasıl bi gün böyleeee :5::5::5::5::5:

çok ağlıyorum ben yarım saat önce can dostum bi tanem canım köpeğim carlosu kaybettim sabahtan beri keyfi yoktu temizlik yapılıyordu masanın altında yatıyordu süpürülcek diye kaldırıcaktım kalkmadı ölmüştü kahroldum ne yapacağımı bilemiyorum ...

12 senedir dizimin dibinde şimdi yok

dayanamadım ya :14::14::14:

Başınız sağolsun canım:( allah sabır versin

Kizlar aranizda kabizlik sorunu yasayan var mi?
Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?
Incir olabilir ve sebze yemek çok etkiliyor + bol su

Kizlar ben size soylemeyi unuttum..
Doktorum; "sezeryan olacagin icin subati beklemeyiz ocak sonu gibi aliriz bebegi" dedi.
Simdi ben subat annesi degil miyim yani?:5:
sizlere alismistim.
Gerci sat'a göre subat annesiyim ve en azindan simdilik burada kalmak istiyoruum:17:
Kal otur gitme :) benimde doğum Mart başını bulabilir ama baktım oraya geçiş yapamadım :p
Ayrıca sen istersen yine Şubat ta yaparsın doğumu sonuçta sez. Diye vaktinden önce almaya gerek yok

Ay umarım öyledir!

Sertlik biraz da olsa geçti ama ağrım halen var. Ufak Sancı gibi galiba.

Teşekkürler huzunbazcım. 2,5 litre içiyorum günde. Bazen geçiyor. Demek ki daha fazla içmek lazım. Su an sertlik bitaz geçti ama ağrım var. Sanki karnım düşecekmiş gibi tutup yürüyorum. :43::43:Doktoru arayayım mı acaba?:44::44:
ben olsam arardım geğurcacı
topıkte haraketsız bır pazar gunu, herkes gezmelerde mı:1::1:

sanırım bayram telaşesi kuzum

günaydınnnn milletttt
umoyu memleketine yolladım
kefaltımı yapicim birazdan
gazelcim benim memişlerde eskisi gibi sert değil
Hajım kocişini memleketlere göndermeyecektiiinnn yapmayacaktıınnnnn :52:

gunaydın kızlarrrrr gunaydınnn nasılsınız bakalım dun ılk defa saatlerce alısverıs merkezınde gezdım ınsallah bııs olmaz
Bişey olmaz canom merak etme keyfine bak sen :16:

Bayram geldi böyle oldu :1:

odun olmadan aşk ateşi yanmıyor hajım arada romantikliğimde tutabilyor çaktırma ayrıca takvimdeki yazı bence gündüz görünmez olmalı :1:

sabah umoyla okuduk.dedim senmi yazdın bunlar ben uyurken :D şiddetle reddetti ama 32 dişide gözüktü :1:

Ben izmirlerde sürtüyommm :52::52::52:

kocacığım saolsun canım sıkkın diye hadi dedi gidelim annenlere cuma günü döneriz bi kaç gün kafan dağılır dedi :51:

tabi sabah babamla ağlaştık biraz çok özlemiş azcıkta carlostan laf açılınca çok üzüldü :ssz:

bu arada annemle babam duruyo duruyo karnıma bakıyo :27::27:

utanıyom :17::17:

Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun :16:

Back
X