kızlar cuma günü dr gittim bebek iyi ben 1 ay içinde 2.5 kilo almışım ama bebek 670 gr çok küçük geliyor bana sizce zayıfmı ya.23 hafta 2 günlüktü.
Nee maşallah kucukmu biz ne yapalim o zaman daha kimsenin bebegi o kadar buyuk degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cuma günü dr gittim bebek iyi ben 1 ay içinde 2.5 kilo almışım ama bebek 670 gr çok küçük geliyor bana sizce zayıfmı ya.23 hafta 2 günlüktü.
merhaba hanimlar,
simdi bu bebegin hareketleri ile ilgili olarak, siz boyle surekli hissediyo musunuz bi seyler? ben cok ayird edemiyorum hala galiba.
cumartesi aksam film izlerken oturuyodum iste, doying doying diye bi seyler oldu icerde bi kac defa, simdiye kadar hissettgm en guclu hareket buydu, ama digerleri daha cok pit pit gibi oluyor, bi de meselea gun icerisinden hep ayni saatlerde mi oluyor?
doying doying lerden bi daha hissetmek istiyorum onlar cok guzeldi, en azindan bebek oldugu kesindi yani.![]()
canım dediğin gibi bu doing doingler çok güzel oluyor gerçektenama kendi adıma ben de onları sürekli olarak hissetmiyorum. bebeğin pozisyonuyla mı ilgili bilmiyorum ama birkaç gün üst üste mesela daha güçlü tekmeler hissediyorum. dışarıdan biri elini koyduğunda da çok rahat fark edilebiliyor. bayağı zıplatıyor. bazı günler dışarıdan hissetmesi biraz zor olan, nasıl bir şey olabileceğini bilenlerin hissedebileceği tekmeler oluyor (eşim tam ayırt edemiyor mesela, miden mi guruldadı deyip duruyor
) bazı günler dışarıya hiç yansımayan pıt pıtlar hissediyorum. bazen de sadece içeride hareket ettiğini hissediyorum, dönüyor o zamanlarda diye tahmin ediyorum. ama dediğim gibi herhalde pozisyonunu göre değişiyor benim ne hissettiğim. çünkü hıh sonunda kuvvetlendi tekmeler derken bir iki gün sonra pıt pıta dönebiliyor.
zaman olarak da yine dönemsel değişiklikler oldu, bir ara sadece öğlenleri ofiste çalışırken hissediyordum. ama sonra sabahlara döndü beni uykumdan uyandırıyordu. ama daha çok daha az hareketli olduğum zamanlarda o hareketleniyor. akşamları yattığım zaman da biraz konuşuyoruz kızımla o arada da mesela tekmeliyor.![]()
Günaydın kizlar
Aayyy aynısı bendede var normslde hic sivilcem olmazdı bi değişik aynı tarifin gibi alnim bayram agzi
ay canim uzun uzun da yazmissin saolasin. ben biraz kiloluyum ondan daha zor hissediyorum galiba
ins doing doing ler artar onlari cok sevdim :) haftasonu ogleden sonra 4 gibi bi de aksam 9 gibi hareket ediyordu,
bakalim saatleri ayni mi kalcak degiscek mi, bi de dedgn gibi sakin sakin oturmam gerek galiba.
neyse saglikli olsunlar da sakin olsunlar cok tepik atmasalar da sorun degil, ama arada sirada atsinlar tabi![]()
kötü bişeyler olsa da ben de görüşmesem keşkeeltimi sevmezdim bu aralar onu sever oldum onun dışındakıler tırt yaa :)
slm kızlar.ben de yakın bir zamana kadar mart annesi olacağımı düşünüken hesapların değişmesi sonucu şubat annesi olacağımı öğrendim.ben öğretmenim ve tahmini doğum tarihi 26 şubat görünüyo.aranızda benim gibi öğretmen olan varsa doğum iznini nasıl yapıcaksınız?.arada şubat tatili var.öncesinde mi izne ayrılacaksınız yoksa tatil dönüşü mü?
kizlar ben beyzanur ismini begeniyorum kizimiz icin, ne dersiniz?