2014 Şubat Anneleri

günaydın canlar:3::3::3:
2 gün önce aşı olmuştum hala kolum ağrıyo ama çok şükür ki ateeş falan yapmadı.. sol koluma yaptırmıştım ama ssola yattığımı hesaba kkatmamışım artık dün kolum acısa da soluma yattım valla :9: dün bimden bebek battaniyesi aldım örme battaniye bi bakın isterseniz hem de 16 tl ydi. ben krem rengi aldım ama pembe ve mavi de vardı :26:

kocamda almıs mavıısnı canım krem dahamı ıyı olurdukı acaba:)

hadi yaa ben lise öğretmeniyim devlet kabul etmese de :))) ücretli fakirim anlayacağın :)))) okul öncesi hayatta yapamazdım yaa maşallah dayananlara...

he yaaa okul açalım iyi fikir matematik ve ingilizce benden :))))

anammm sen naparsın asıl be yaaa???

spseeee sen de mi kalktın anammmm yerim senii,kahvaltı hazırlıyorum ben de bir yandan kocacımı kaldırcam çay demlenince :)

ooooo ayşem sen buralardasın:)

kocamda almıs mavıısnı canım krem dahamı ıyı olurdukı acaba:)

valla canım bana doktor 12. haftada erkeğe benziyo dedi 19. haftada başka doktor %90 kız dedi 21. haftada ayrıntılıda radyoloji doktoru %99 kız dedi sonra 12. haftada erkek diyen doktora gittim 3 gün önce cinsiyetine ne dediler ayrıntılıda dedi ben de %99 kız dediler dedim.. ben de öyle diyorum dedi :31: işin garibi benim bebiş bacaklarını hep kapatıyo bi arada da kordon vardı zaten ondan emin olamıyolar.. ben de kız istiyodum zaten çok seviniyorum ama çevremdeki herkes hala erkek olacağını iddia ediyo kocam da dahil.. yok fal baktıranlar yok tipime bakanlar herkes erkek demi diyo ben de o yüzden krem rengi aldım ne olur ne olmaz diye.. sizce değişir mi cinsiyet hiç bişey alamıyıyorum hala :5:

Gunaydinlar herkese ben de bugun hergun oldugu gibi erkenden kalktim kadin geldi ben ciktim evden bogazim kotuydu kbb doktoruna gittim antibiyotik ve gargara verdi 5 gun kullanicam gecer ins kenfi doktoruma da sordum kullanabilirsin yazilan ilaclari dedi
çok geçmiş olsun güzelim dikkat et biraz kendineeeee yaaa

güzel haftasonları güzel anneler:emir_bebek:

sabah sabah beşiki eşim ekek almaya gitmişken
kendim kurmaya çalışıyim derken parmaüğımı uff yaptım:)
kocam da kahvaltı sonrası kurdu:D
bence cici oldu iş götürür bi beşik oldu hafif de oldu kimse yokken kolay taşırım odadan odaya:)
içine de annem yatak yapınca ohh keyifle yatsın bebeğim inşallah:))

anammm foto yükle de görek :) ben normal beşiğin yanı sıra öyle odadan odaya taşıyacağım bir beşik te istiyorum bakcaz yarın eşimle,malum benim bebeğin odası ayrı olacak odamda beşik kurdurmayacam :)

günaydın canlar:3::3::3:
2 gün önce aşı olmuştum hala kolum ağrıyo ama çok şükür ki ateeş falan yapmadı.. sol koluma yaptırmıştım ama ssola yattığımı hesaba kkatmamışım artık dün kolum acısa da soluma yattım valla :9: dün bimden bebek battaniyesi aldım örme battaniye bi bakın isterseniz hem de 16 tl ydi. ben krem rengi aldım ama pembe ve mavi de vardı :26:

hadi yaa bime böyle şeylerde mi geliyormuş?? şaşırdım doğrusuu :44:ben de örgü battaniye istiyorum beşikte yatak örtüsü mahiyetinde kullanmak için ama şöylee krem üzerine pembe ve mavi kalpleri olan ayy çok güzel görmüştüm görsellerde,bir marifetim olsa hiç durmam ama nerdeee:51:

ooooo ayşem sen buralardasın:)
buralardayım tabi ne sandınnn :)) benim kocam da çok dağınık yaaa,şimdi kardeşimde bende ve ders çalıştırcam onu çok sinir etcek beni burdan moral depolamaya çalışıyorum ve sabırrr....daha evi toparlayacam,banyo yapacam,ütü yapacam veee yemek yapmam lazım öğlene de offf puffff :(

valla canım bana doktor 12. haftada erkeğe benziyo dedi 19. haftada başka doktor %90 kız dedi 21. haftada ayrıntılıda radyoloji doktoru %99 kız dedi sonra 12. haftada erkek diyen doktora gittim 3 gün önce cinsiyetine ne dediler ayrıntılıda dedi ben de %99 kız dediler dedim.. ben de öyle diyorum dedi :31: işin garibi benim bebiş bacaklarını hep kapatıyo bi arada da kordon vardı zaten ondan emin olamıyolar.. ben de kız istiyodum zaten çok seviniyorum ama çevremdeki herkes hala erkek olacağını iddia ediyo kocam da dahil.. yok fal baktıranlar yok tipime bakanlar herkes erkek demi diyo ben de o yüzden krem rengi aldım ne olur ne olmaz diye.. sizce değişir mi cinsiyet hiç bişey alamıyıyorum hala :5:

valla benim yengeme sonuna kadar kız dediler erkek çıktı :))) olabilir ama ayrıntılıda kız dedilerse ve doktorun da öyle dediysee kızdır güzelim öyle yanılmalar çok eskiden oluyormuş şimdi ise çok nadir bence kızdır seninki :)

kuzum kudurmusum ben valla gorecem gunumu balon gbı olunca sen nasılsın kuuzcum evı dagıttım kocamın kalabalıklarını adam herseyı ortalarda ıstıyor bende ortada hıcbısey gormek ıstemme hersey yerınde olacak ole bısıler yaptım:)
severim ben senin kudurukluğunu
ben de akşam alddım kalmıştı aynı senin gibi düşündüm ama bence güzel değştirmelik kullanırız perşembe a101de vardı o çok kötüydü mesela.. bimdekini ben eltime de gösterdim o da çok beğendi hem çok kalın da değil terletmez dedi bence değiştirme zaten fiyatı da uygun baya.. kullanamazsak beğenmezsek atarız canım :34:

bak canım kalmıştı baya bulursun kesin :34:
yolladım umoyu bulmuş hem battaniye hem uyku tulumu.çok sağol çiçemmm
ayy benim de 2.doz aşı haftaya çarşamba...bebeğimi de kasımın 2.haftası görmye gidicem.daha randevu almadım:31:

özledim kızımııııı:16::16:
benim daha üç hafta var yahuuu görüşe
şaka maka 6 ay bitiyo yahu

valla hafif yaa nezamana kadar götürürse artık zaten 6 ay diyorum ben yanımda
sonra yatağına şutlicam kikiki:D

jacki,mm saolasın datlumm

haftayı da ben doktorlşa kapatcam
şaka maka tam bi ay sonra görcem bebeğimi
ama artık hareketlerini hissediyorum ya daha az tedirginim
biliyorum ki iyi eli kolu oynuo güçlenio ama kilosunu çok merak ediyorum
anası akdar hızlı aldımı acaba kiloları:D
bi diğer haftada tetanoz ikinci doz var
dünde tam kan sayımı yaptırdım kanım eskiye göre düşmüş ama kansız değilim çok şükür
şeker testini naptın kuzum

hayırllııs olsun canım ya :)

valla benim yengeme sonuna kadar kız dediler erkek çıktı :))) olabilir ama ayrıntılıda kız dedilerse ve doktorun da öyle dediysee kızdır güzelim öyle yanılmalar çok eskiden oluyormuş şimdi ise çok nadir bence kızdır seninki :)

valla erkek dıye dunyayı mavıye boyadık hersey mavı) valla ıkı kere sordum doktora ıkıncı gıttıgımdede erkek dedı bılemıyorum artık

ben de akşam alddım kalmıştı aynı senin gibi düşündüm ama bence güzel değştirmelik kullanırız perşembe a101de vardı o çok kötüydü mesela.. bimdekini ben eltime de gösterdim o da çok beğendi hem çok kalın da değil terletmez dedi bence değiştirme zaten fiyatı da uygun baya.. kullanamazsak beğenmezsek atarız canım :34:

bak canım kalmıştı baya bulursun kesin :34:

kız para verdiğim şeyi kolay kolay atmam ben :DD
şimdi açtım baktım fena değil galba bırakmicam ya
en olmadı örtü gibi kullanırız doğru diosun
anneme sorunca akşama kalmışsa iyi değildir diyince böyle bi acaba dedim
sabah kaldırınca falan sırtına atılır

pipi bariz belli oluo canım kuku hiç görmedim ama:d
en son bi daha sorarsın doktoruna öyle emin olabilirsin
bazen doğanca farklı cinsiye olabiliomuş ama nadir o durumlar
benim erkek ama mavi mavi herşey oyüzden ben de krem aldım :)

uyku tulumunu da mı aldın kız>:D
ben kocamı göndersem almaz yani gitmez bile adamın içinde yok gelirken aldığı giysileri nası aldı bilmiom haha:D

benim şeker bu hafta tekrarlancak kuzum 50 lik olcak galba perşembe devlette yaptırayım diyorum cuma da doktoruma gitcem ultrasona girer sonucu gösteririm
yada bilmiom belki direk cuma şekeri de kendi hasanemde yaptırırım kararsızım yani:S

benım kocamda almıs uyku tulumuda:) daha var gıymelerıne kısmet olur ıns

çok geçmiş olsun güzelim dikkat et biraz kendineeeee yaaa

anammm foto yükle de görek :) ben normal beşiğin yanı sıra öyle odadan odaya taşıyacağım bir beşik te istiyorum bakcaz yarın eşimle,malum benim bebeğin odası ayrı olacak odamda beşik kurdurmayacam :)

hadi yaa bime böyle şeylerde mi geliyormuş?? şaşırdım doğrusuu :44:ben de örgü battaniye istiyorum beşikte yatak örtüsü mahiyetinde kullanmak için ama şöylee krem üzerine pembe ve mavi kalpleri olan ayy çok güzel görmüştüm görsellerde,bir marifetim olsa hiç durmam ama nerdeee:51:

buralardayım tabi ne sandınnn :)) benim kocam da çok dağınık yaaa,şimdi kardeşimde bende ve ders çalıştırcam onu çok sinir etcek beni burdan moral depolamaya çalışıyorum ve sabırrr....daha evi toparlayacam,banyo yapacam,ütü yapacam veee yemek yapmam lazım öğlene de offf puffff :(

sen de bizim gibisin işte bu baya portatif gelio işi bitince sök toparla kağıt gibi:) hafifde kolay kalkıo ben kaldırıom öyle düşün.
demir kısımları biraz ince ama bebek taşıcak zaten sıkıntı olmaz yorumları okumuştum kullanlar menundu
fotoyu bi ara çekerim ama şimcik değil olar mı:34:

sana iyi dersler kardeşinle:1:

inşallah kızdır bi dünya eşya aldı kayınvalidem ve annem hepsi kız cicisi bi de erkek olursa yandık :18:

güle güle kullansın bebişiniz.. :16: uyku tulumu görmedim ben bitmişti sanırım.. pijama takımları vardı 7,5 lira ama almadım beğenmedim onları :19:

merhaba hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor
hoşgeldinn kuzummmm

uyku tulumunu da mı aldın kız>:D
ben kocamı göndersem almaz yani gitmez bile adamın içinde yok gelirken aldığı giysileri nası aldı bilmiom haha:D

benim şeker bu hafta tekrarlancak kuzum 50 lik olcak galba perşembe devlette yaptırayım diyorum cuma da doktoruma gitcem ultrasona girer sonucu gösteririm
yada bilmiom belki direk cuma şekeri de kendi hasanemde yaptırırım kararsızım yani:S
eniştem gider alır aga.taaa nerelerden getirmiş
devlette yaptır yavrum boşa para verme bence

benım kocamda almıs uyku tulumuda:) daha var gıymelerıne kısmet olur ıns
9-12 ay aldık bizde

inşallah kızdır bi dünya eşya aldı kayınvalidem ve annem hepsi kız cicisi bi de erkek olursa yandık :18:

güle güle kullansın bebişiniz.. :16: uyku tulumu görmedim ben bitmişti sanırım.. pijama takımları vardı 7,5 lira ama almadım beğenmedim onları :19:
sağol tatlım söylemeseydin haberim olmayacaktıı
ben daha bişey almadım kızıma eşim erken diyo daha ama ben almakiçin can atıyorum ya

ne zaman almaya başlayacaksın kuzum

kızlar erkek bebekler sıcağı sevmezlermiş . bide sıcak iyi değilmiş erkek bebek için . o yüzden aşırı kalın kalın kat kat almayın ilk giyiceklerini zaten sonrada havalar ısınıcak. ilk aldıklarımız hemen küçük gelicekmiş bebeişler büyüyceklermiş o yüzden alışverişde dikkat etmeli yanımızda biriyle gitmeli diye düşünüyorum :))

hoşgeldinn kuzummmm

9-12 ay aldık bizde

aynen aynen yanı:)
ayyyyyyyyyyyy bu arada kızlar varya bacaklarım cok agrıyor .gecelerı azap cekıyorum sagıma yatınca sag bacagım kopuyor acıyla uyanıyorum bu seferde sol bacagım agrıyor ıksının arasında mekık dokuyorum yok mu benım gbı:)

aynen aynen yanı:)
ayyyyyyyyyyyy bu arada kızlar varya bacaklarım cok agrıyor .gecelerı azap cekıyorum sagıma yatınca sag bacagım kopuyor acıyla uyanıyorum bu seferde sol bacagım agrıyor ıksının arasında mekık dokuyorum yok mu benım gbı:)

bacaklarının arasına yastık al tatlım

hoşgeldinn kuzummmm

9-12 ay aldık bizde

hoşbulduk canım en yakın zamanda almayı düşünüyorum artık özeniyorum almak için

Back
X