2014 Şubat Anneleri

canım ben oğlumu 5 yıl önce normal doğumla dünyaya getirdim
evet doğum kolay değil tabiki candan can çıkıyor fakat öyle çokta korkulacak bişi değil
binlerce yıldır nasıl doğum yapıyorsa tüm kadınlar pek tabi sizde yapabilirsiniz bence
ama önemli olan kendinizi korkutmamak bence
ben oğlumdada normal doğumdan hiç korkmadım hiç doğrabilirmiyim acaba demedim cesaretliydim yani
ama ben nasıl doğrudum doğramam kaygınız olursa sürekli doğum size çok zor gelebilir

amacının korkutmak olduğunu ima etmedim zaten yada öyle olmadığını biliyorum diyeyim
ama kuzeninde kesin tanı konmuştuır belki bu ise bir olasılık sadece büyük ihtimallede şeker çıkmıcak o yüzden öyle yazdım ben
umarım beni anlamışsındır

Hıhı Anlıyorum Canım:30:
Neyse. Umarım şeker çıkmaz diyelim o zaman..:16:

Hmm Anladım Canım:16::16:
Benimki de 8 Mayıs:32::32:
Bebeğimin Tam Net Doğum Tarihini Bilmiyorum :1::1:
Doktor, Şubata Girdiğimiz Zaman. Her gün Doğum Gerçekleşebilir Dedi:52::52:

Bunu kimse bilmiyor ki :1::1:
herşey yolunda gider ve sezaryen istersen 1 hafta yada 10 gün öncesinde oluyor
Normal doğum istiyorsan da 36 dan sonra her an bekle :1::1:

ccanım sen yanlış anladın herhalde böyle deyip arkadaşı endişeye süreklememk gerek henüz şekerin olduğu net değil 100 lükten sonra netleşir bu durum yoksa şuan şeker var demek çok çok erken üstelik sınırın bu kadar az üzerinde çıkmışken :50:

canım benimkide 50 lik yükleme sonucu 147 çıktı doktorum haftaya 100 lük istedi ve ben nerdeyse eminimki seninde benimde şeker sorunumuz yok aslında 50 lik test yanıltabiliyor bir çok arkadaşımızda benzer sonuçlar çıktı çünkü endişe etme ben etmiyorum
hayır şeker çıksa bile dünyanın sonu dğeil çıkmasa iyi tabi

sağol canım hayırlısı inşallahh :42:

hatunlarım merhaba nişan evlilik topiklerinden sonra buralarada girmek varmış Allahıma bin şükür..ben denizde nasipse şubatta doğum yapmak üzere 24 haftalık hamileyim :49: Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :16:

amin inşallah hoşgeldin aramıza geç bile kalmışsın bulamadın mı şubat annelerini biz ilk 3 haftalıktan beri burdayızda :1: bulantıların felan mı vardı sen bizi bulana kadar biz eskidir:31:

Selamün Aleyküm Bayanlar:16::16:
Nasılsınız Bugün ??:16:
Gerçi Yazıp Duruyorum Ama Kimse Cevap Vermiyor:1::1:
Kendi Kendime Konuşup Duruyorum:26::26:

as ne zmandır hg dicem bi diyemedim hg canım aramıza:54:ben özge 24 yaşındayım 6 senelike vliyim anaokulu öğretmeniyim ama hamileligimi öğrenince bıraktım zor bulduk kızımızı keyfini cıkara cıkara yata yata hamileliğimin tadını çıkarıyorum :31: sende tanıt biraz kendini:31:

Merhabalar,
Bende sizinle aynı heyecanı paylaşanlardanım:) 31 yaşındayım,ilk gebeliğim ve Ankara'da yaşıyoruz.Şimdiden teşekkürler....

hg canıma ramıza bende bursadayım :31:

Merhaba arkaslar. Ben 2012 eylulnannesiyim. Nasip olursa subatta ikinci cocugumu dunyaya getircem. Aralari 17 ay olucak. Biraz zor birbsurec bizi bekliyor. Daha onceki hamileligim sorunsuz gecmisti. Kizim dogmak bilmedi. Suni sanciyla 41+1 de dunyaya geldi.bu hamileligimde kolay gecicek ama kizim misade etmiyor. Surekli kucagimda olmak istiyor. Oda biraz sikinti yaratiyor. Drumuz bebegin kilo alimi biaz az gibi durdugu icin bebe aspirini verdi. Kan dolasimini arttirirmis. Hicbir zarari yokmus. İkinci bebegimde kiz olucak buarada. Duzenimiz aynen devam :)

hg aramıza küçük bebeğin daha onunda ilgiye ihtiyacı var kuzum en hareketli zmanı allah sanada kolaylık versin inşallah çok kıskanmaz ama çocuklar hissediyo arakadaşımın 3 bucuk yaşındaydı kızı o bile kucandan inmedi hamileyken ama korkma allah kolaylıgını veriyo biz 1 kilo taşımıyoruz bişi olcak diye o 12 kilo çocunu gayet kucanda tasıyodu tuvaletini yaptırıyodu klozet yok diye normal tuvalete bide ben kendim normale gidemiyorum artık o bide çocuk tutuyodu eğilip:27: allah kolaylıgını verşyo yani evde kızlar çogalcak yazık babaya:1:

bu arada araba sormuştum geçen gün. dün akşam sonunda karar verip arabamızı aldık.

Nuna Pepp Bebek Arabası Yellow - e-bebek.com

bu arabanın mavişini aldık :1: çok küçük pratik ve kullanışlı.
kayınvalidem gelince de yatak vs işini halledicez. herkese kolay gelsin.:49:

çok begendim canım bende kanzın yada chconun böyle puseti ayrı takılan modelini düşünüyorum am bu daha hafif ve yer kaplamaz duruyo ebebek magzası bizim burdada varmış bi gidip bakayım bali hışuma gitti bu modelde güle güle kullan puseti bebek arabası birliktemi satılıyo ne kadara aldın acaba ben 669 650 civarı soruyorum hep bu sisstemleri bakalım kaça alcaz:31:

Kızlar merhaba dün gece yazsım ama kimse cevap vermedi bebeğe isim düşündükte iki ismi olcak biximkinin sırf kimsenin gönlü kırılmasın diye . Osman dedesinin adı koyucaz tek erkek torun yanınada ben istediğim şsmi koyucam . Emir ve E he arasında kaldık ??

Canim ayni durum bizde var. Esimin rahmetlj babasinin ismi osman. Bizim sipa da osman efe olacak inşallah

$Image_L.webp bizde bu arabayı aldık bebğimize ilk araba aldık çok mu gezentiyiz neyiz:) hiç aklımda yoktu aslında ama arbamız küçük en küçülebilen ve sağlam model buydu hoşumuza gitti aldık :) oğlumla güle güle gezeriz inş.

amin inşallah hoşgeldin aramıza geç bile kalmışsın bulamadın mı şubat annelerini biz ilk 3 haftalıktan beri burdayızda :1: bulantıların felan mı vardı sen bizi bulana kadar biz eskidir:31:

as ne zmandır hg dicem bi diyemedim hg canım aramıza:54:ben özge 24 yaşındayım 6 senelike vliyim anaokulu öğretmeniyim ama hamileligimi öğrenince bıraktım zor bulduk kızımızı keyfini cıkara cıkara yata yata hamileliğimin tadını çıkarıyorum :31: sende tanıt biraz kendini:31:

hg aramıza küçük bebeğin daha onunda ilgiye ihtiyacı var kuzum en hareketli zmanı allah sanada kolaylık versin inşallah çok kıskanmaz ama çocuklar hissediyo arakadaşımın 3 bucuk yaşındaydı kızı o bile kucandan inmedi hamileyken ama korkma allah kolaylıgını veriyo biz 1 kilo taşımıyoruz bişi olcak diye o 12 kilo çocunu gayet kucanda tasıyodu tuvaletini yaptırıyodu klozet yok diye normal tuvalete bide ben kendim normale gidemiyorum artık o bide çocuk tutuyodu eğilip:27: allah kolaylıgını verşyo yani evde kızlar çogalcak yazık babaya:1:

çok begendim canım bende kanzın yada chconun böyle puseti ayrı takılan modelini düşünüyorum am bu daha hafif ve yer kaplamaz duruyo ebebek magzası bizim burdada varmış bi gidip bakayım bali hışuma gitti bu modelde güle güle kullan puseti bebek arabası birliktemi satılıyo ne kadara aldın acaba ben 669 650 civarı soruyorum hep bu sisstemleri bakalım kaça alcaz:31:

Memnun Oldum Canım:16::16:
Bende Beray:16: 1 Buçuk Senelik Evliyim.:46:
Çalışmıyorum. Evde Keyfime Bakıyorum:1::1:
Bir Oğlum Olacak Allahım nasip ederse:16:
Benimde Bu şekilde Hayatım:1::1:

Memnun Oldum Canım:16::16:
Bende Beray:16: 1 Buçuk Senelik Evliyim.:46:
Çalışmıyorum. Evde Keyfime Bakıyorum:1::1:
Bir Oğlum Olacak Allahım nasip ederse:16:
Benimde Bu şekilde Hayatım:1::1:

yeni evli sayılırsın kaç yaşındasın hangi şehirdesin

Tamam canım. Başka bigün diyelim o zaman. Müsait günü olan diğerlerine mesaj atsın :51::51:[/B]

Ay kuzular çok fena oldu arkadaşla geçirdik tatili aslında iyi de oldu ama yoruldum biraz. kızlar bu hafta okulda çok yorgun ve gerginim. çok sorunlu çocuklarım var dayanamadığımı hissediyorum bugün sinirden ağlamaya başladım müdür yardımcım beni odaya aldı sakinleştirdi biraz sağolsun. nasıl gecicek önümüzdeki aylar bilemiyorum daha 3 ay var :( durumlar müsait olsa inanın ya ücretsiz izne ayrılıcam ya da tamamen bırakıcam çalışmayı. yani böyle mızmızlık yapıyormuş gibi de hissediyorum kendimi hamileliğinde çalışan çok kadın var biliyorum ama sinirlerim dayanmıyor neden böyleyim bilmiyorum :( bu arada bebek arabası işini de hallettik çok şükür. o da şöyle:
Sunny Baby SB 830 Montana Travel Sistem Bebek Arabas Gri-Bordo Travel Sistem Bebek Arabalar Sunny Baby

Mehaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :16:

Canım benim 193 çıktı şekerim 50 likte pazartesi 100lük yapılacak ama doktor şekerli meyvelerden uzak duracaksın dedi(armut, incir, kavun vs vs) hamur işi ve kızartmalarda buna dahil.100lüğün sonucuna göre diyet verecek büyük ihtimalle :31:

Aleyküm selan canım bugün bedenen iyiyim ama sesim kısık işaret yöntemiyle anlaşıyorum eşimle :1:

Valla süper canım senin gibi dombililere olur mu bilmem ama benim gibi 103 kiloluk dombililere oldu hatta büyük bile geldi :1:
ben bu arada 6 kilo aldım toplamda :30:

Hoşgeldin canım aramıza maşallah size sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah :nazar::16:

Geçmiş olsun canım ya taşınırken çok zor olacaktır Allah kolaylık versin :31:

Hayırlı olsun 2.bebeğin canım Allah kolaylığını verir inşallah iki bebek :16:

hoşgeldin tatlım, ilkin çok küçükmüş daha allah kolaylık versin sabrını artırsın ne diyim
ama üstesinde gelirsin inş. bi şekilde

hoşgeldin canım

geçmiş olsun kendine dikkat et taşınma işi içinse allah kolaylık versin

Kzlar kimsenin bacak ağrsı yokmu ? Yürürken sol bacağımın birleşen kısmı acıyor neden dir ?
Tesekkurler kizlar. Allah yardimcimiz olsun. Bacak agrisi ilk hamileligimde inanilmaz olmustu. Kipidatamiyordum bile. Kalcadan geliyordu. Bebek yer yaptigi icin olurmus. Ben bolbol yuzmustum. Ancak oyle gecti.

Kizlar neden kimee cevap vermiyor???
Ayrintili ultrasonda bebegin sol bobregi gorulemedi:((pozisyon uygun degil donmuyor dedi doktor ama sunu da dedi sol bobrek sagdan asagida olabilir daha kucuk olabilir tek bobrekle de insanlar saglikla yasiyor dedi ve 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi persembe gunu gidicem.kahroldum icim icimi yiyor zaman gecmiyor bol bol dua edin buna benzer bisey yasayan var mi

yeni evli sayılırsın kaç yaşındasın hangi şehirdesin

Evet Daha Yeni Sayılır:1::1:
Ben 20 Yaşındayım:54::54:
Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde Oturuyorum.:5:
Doğma Büyüme Adana'lıyım.:72: Eşimin İşi Nedeniyle 1 Buçuk Yıldır Gurbette'yim.:14::14:
Eşim Jandarma Olduğundan Şehir Şehir Gezmek Zorundayız:26::26:

Ay kuzular çok fena oldu arkadaşla geçirdik tatili aslında iyi de oldu ama yoruldum biraz. kızlar bu hafta okulda çok yorgun ve gerginim. çok sorunlu çocuklarım var dayanamadığımı hissediyorum bugün sinirden ağlamaya başladım müdür yardımcım beni odaya aldı sakinleştirdi biraz sağolsun. nasıl gecicek önümüzdeki aylar bilemiyorum daha 3 ay var :( durumlar müsait olsa inanın ya ücretsiz izne ayrılıcam ya da tamamen bırakıcam çalışmayı. yani böyle mızmızlık yapıyormuş gibi de hissediyorum kendimi hamileliğinde çalışan çok kadın var biliyorum ama sinirlerim dayanmıyor neden böyleyim bilmiyorum :( bu arada bebek arabası işini de hallettik çok şükür. o da şöyle:
Sunny Baby SB 830 Montana Travel Sistem Bebek Arabas Gri-Bordo Travel Sistem Bebek Arabalar Sunny Baby

arabanı begendim cnaım sen kaça aldın herkez travel sistem alıyo:1: bende öyle alıcam inşallah:31:

sinirlenme olayına gleince ne öğretmeniysdin sne canım bende anaoklu öğretmeniyim bende ilk yılımda cok sinir olurdum illa bişi öğretcem illa adam edicem sonra baktım anca kendimi yıpratıyorum cocuklarıda üzüyorum bide sen mutsuz ve enerjin düşük olursa cocukalr bunu analyıp daha cok üstüne gidiyolar ne öğretmeni oldugunu söylersen bikaç öneride bulunabilirim sen eglenmezsen cocukalrda eğlenmez onalrda eğlenmezse ne öğrenirler nede uslu dururlar işini severekte yapmak cok önemli ben sitresine gelemem diye mutlu bi hamielelik geçirmek için bıraktım valla ne derlerse desinler en sitresli işlerden biri öğretmenlik hele anaoklu öğretmenliği düşünsene koca gün oyun oynuyo muamelesi görüyosun kendileri 1-2 cocuga bakamaz sen 20 cocuga koca gün bişiler öğretiyosun :27:

daha önce doğum normal doğum yapan çok zor oluyor mu acaba

Ben ilk kizimi normal dogurdum. Dogum aninda hicbisey yok. Tek sikinti sancilar. Dogumda kabiz olursunda vcni yaparken acaip bir yanma ve baski hissedersin ya onun gibi bisey. Biraz daha yaniyor sadece. Ben 3 yada 4 kez ikindim. Kafasi cimti. Toplam 15 dakika falan ya surmustur ya surmemistir. Sanci aninda cok vazgecmeye kalktim. Ama kendi sancin ve acilman olursa cok daha kolay. Sabah 6da dogum yaptim oglen 12 de taburcu oldum.

Benim kizimda 11 kilo. Zor oluyor ama idare ediyoruz. İse gelmek dinllenmek gibi oluyor:) esim kizlar arasinda kaldi:) artik havalarami girer tek oldugu icin yoksa bukadar kiz kaprisi gorunce kacarmi bilmeme;)

Back
X