canım anlıyorum özel cocuk varsa sınıfında diğer cocuklarda etkileniyo allah sabır versin ama ben son 2 sneemde cocuklarla daha fazla sitrese girmemeyi öğrendim süper dadıyı izledinmi hiç bilmem ebn eskiden dil dökerdim sopa yerdim üstlerine düştükçe dahada şımarıyolar asabi tepkiler veriyolar çünküe vde alışıyolar aglayarak öfke nöbetleriyle bişeyler halletmeye okuldada aynısını yapıyolar ama 20-30 cocukal olmuyo öyle işte ben son sneelerimde aşırı uyumsuz çocukalrı özellikle oyun saatinde dışarıya sandalye koyuyodum biz gülüp eğlenirken onalr orda mahrum kalıyolardı mölül mölül bakıyolardı burda anaoklu öğretmeni olmayanlar vicdansızlık demesin ama en fazla 2-3 kere böyle cezadan sonra ccocuklar oyun zmanı oyun ders zmanı ders yapılamsı gerektiğini öğreniyolar... bazı cocuklar oyun oynamadsını bile bilemiyo o kadar şıamrtılıyolarki hele erkek cocukalrı güreş öğretiliyo sadece evde okuldada hep yumruk kavga üst üste alt alta geliyolar ayrı ayıra bilirsen oyun oynarken kendini bielrek yere atıp şımaranı atıyodum dışarı oturtuyodum sandalyeye ağlasada orda duruyodu mecbur ağlayan cocuguda dışarı atıyorum hiç dilimi kendimi yormuyodum kendileri sakinleşince geri alıyodum 5 -10 dakkka sonra süper dadıdan gördüm bu taktiği tatlı dilden anlamıyo bazıları döve döve manyak etmişler çocuklarısen bagırsan sorun oluyo son 2 yılımda melek gbydim valla hiç yorulmuyodum derslerde harika geçiyodu eglenceli ingilizce olmamasına ragmen cok ileri şekilde ingilizce öğretmiştim onalrın seviyesine göre müdür hiç bekelmezken parmka oyunalrı şarkılar oyunalr oynuyoduk ingilizce
çocukalr ingilizceyi çok seviyolar değisik geliyo sende deneyebilirsin pc varsa bende vidyolar var onalrdan ögrettim sana yardımci olabilirim istersen
üzme kendini enerjini düşürme mecbur çalıscaksan zevk almaya bak sen eglenmezsen onlar daha canavara dönüsür eglen bak daha az yorulcaksın emin ol
kuzum biz bu seneye kadar çocuklarla çok eğleniyorduk. bu sene sınıfın tuhaf bir havası var çok değişik çocuklar bir araya toplanmış durumda. benim de hormonlarım tavanda tabi eskisi gibi olmam mümkün olmuyor. ya sabır çekerek gidiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim. ingilizce dökümanlarım var, önceki senelerde öğretiyordum boş kalan zamanlarda çok seviyolar gerçekten. ama bu senekiler maşallah daha türkçe anlayamıyor bazıları. böyle yüzüme pel pel bakan bir kaç çocuk var. acaba diyorum ben başka bir dil mi konuşuyorum :) her gün yemek saatinde soruyor birisi nereye oturucam diye. boş bir sandalyeye oturabilirsin bana sormana gerek yok diyorum. her gün aynı muhabbeti tekrarlıyoruz, her günn. Hala daha suratıma bakıyor öyle. çişim geldi diyor. -Çiş değil tuvalet demeliyiz diye düzeltiyorum bir de. Gidebilirsin diyorum, o kadar yavaş gidiyorki, lavaboya ulaşana kadar altına kaçırıyor. Her gün alt değiştiriyoruz. 3 yaşında gibiler hiç çözemedim bu seneki çocukları