2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrrr:16::16:

lepimmmm maşallah oğluşunaaaa:nazar::16::16:

dün akşam oturdum puzzle yapıyorum eşim kendi tarafında bi yeri yapmış ortada bi tane boş....ben ondan daha iyiyim bu konuda.zaten cogunu ben yaptım :9: o tek kalan parçayı bul ne istersen alacam dedi.bende bi dk sonra bi bakar mısınız dedim :1:

adam şokta:1: kartını aldım....kendime bişiler alim dedim.kızımın da eksiklerinden uygun fiyata görürsen al dedi.kızı da kızı hıh:19::9:
hehe kart senindir:) abartnadan alırsın herşeyini.
erkekler sartık kız delisi yaa bizimkide kız isTİODU NASİPTE ERKEK BABASI OLAMSI VARMIŞ:)

buarada bizimde masada puzzle var çok kazık almışız biş türlü bitmio namıssız:)
kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüş

umarım düşmüştür tatlım

özellikle 3 boyutluda çok rahasız oluyolarmış
daha yoğun verdiklerinden dolayı ses dalgasını
görüntüyü ilk an aldın aldın sonra yüz kapanıo zaten:)

arkadaşlar benim doktorum 75 gr şeker testi istedi
açlık 157
2.saat:108
3.saat:85

sizlerin nasıl? açlık yüksek olduğu için moralim bozuldu biraz. Birde sanki bu aralar uykum azalmış gibi hissediyorum. sizlerde de azalma oldu mu?
kaç saat açlıkla gittin tatlım.uzun süreli açlıklarlada şeker çıkabiliyor

haha sorma hepsi büyük ama:)
bi çıngırağı diş kaşıyıcısı yok ama arabası var:))

heheh yerim onuuu
bende millete özeniyorum valla.3d resimler havalarda uçuşuyo

günaydın kızlar:42:

dün şeker yüklememei yaptırdım 50lik bi saat sonra 130 çıkmış daha doktora sormadım ama normal sanırım

bebeğimi de gördüm içimde dilzerini çekmiş oturuodu boşuna değil bagırsaklarıma mesaneme yiyom tekmeleri:)

3 boyutlu ayrıntılı haricinde sokmuolarmış gittiğim yerde üzüldüm buna:(

onun haricinde 780 gr çıktı bebeğim
doktor artık ayda bir desede kontroller için ben sözümü aldım 2 hafta sonra gitcem ilacımı yazdırıp bebeğimi görcem gene:)

dün de annemle civilden bi kaç parça bişi aldık
bi de akşam ebebekte playskool ilk arabam 90dan 50 ye inmişti dayanamadık eşimle onu aldık:D
eşime oyuncak olsun alalım de alıo adam :ssz: böyle iştee

sizlerde ne var ne yok bakalım:46:
bizden böyle hanımlar
günaydın :3:gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış ben de haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırım :31: arabanızı gördüm facede çok güzel güle güle kullansın bebişin
GÜNAYDIN ....

hayırlı cumalar hepinize :54:
doğum izni konusuna cevap buldum 37+0 iken ayrılınabiliyor :34: benim 3 ocak olacak muhtemelen :1:

:53: benim 37+0 yarı dönemin içine denk geliyo tatile denk geliyo aacaba tatilin içindeyken ayrılabilir miyim ki :26: yoksa 1 haftam yanıcak mı?

Günaydın kızlarrrr:16::16:

lepimmmm maşallah oğluşunaaaa:nazar::16::16:

dün akşam oturdum puzzle yapıyorum eşim kendi tarafında bi yeri yapmış ortada bi tane boş....ben ondan daha iyiyim bu konuda.zaten cogunu ben yaptım :9: o tek kalan parçayı bul ne istersen alacam dedi.bende bi dk sonra bi bakar mısınız dedim :1:

adam şokta:1: kartını aldım....kendime bişiler alim dedim.kızımın da eksiklerinden uygun fiyata görürsen al dedi.kızı da kızı hıh:19::9:

ahahhah enişte şoka girdi ha
çakalll seniii

günaydın :3:gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış ben de haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırım :31: arabanızı gördüm facede çok güzel güle güle kullansın bebişin

:53: benim 37+0 yarı dönemin içine denk geliyo tatile denk geliyo aacaba tatilin içindeyken ayrılabilir miyim ki :26: yoksa 1 haftam yanıcak mı?

benim de 20 ocak oluyor

gunaydın kızlar nehabersiniz
bugün benim için çok çok yyoğun bir gün olacak malesef :50:

pek uğrayamam buralara sanırım
görüşürürz tekrar hepinizi öpüyorum kızlar

erkekler sartık kız delisi yaa bizimkide kız isTİODU NASİPTE ERKEK BABASI OLAMSI VARMIŞ:)

benimki de 1500 parça.kaplumbağa terbiyecisi....ahanda bu....şimdi sol tarafı da bitti.bunu önce çekmiştim:34:hatta sağ alt tarafta bi tane eksik farkındaysan işte dün bulduğum oydu...ayy nasıl da denk geldi ahahaha bu fotoyu kocacığıma da gönderem dellensin azcık :52:

ahahhah enişte şoka girdi ha
çakalll seniii

:27::27::27::37::37::37::37:

puzzle dedin mi durcan iyiyimdir gayet:34: o istedi bunu:51:

Son düzenleme:
fotoyu da ekleyip cevapla diyeymişim iyiyimiş...:27::27:

neyse buraya eklimm:9:

$20131026_213531.webp

ayy ben istanbulda annemin ordayken çok güzel buldum, toz pembe siyah puanlı okadar tatlı ki
3lü lohusa takımı 60tl penyesi çok kaliteliydi, annem onu aldı
birde 20tl ye altüst takım aldık bu aydan sonra onu giyerim artık,
evdede kullanılmamış var bir tane yeter heralde artık, annemde kaldı yoksa resmini yüklerdim canım ya

böyle uygun fiyata lohusa pijaması alanlara hayran kalıyorum ben hiç biyerde bulamıyorum çünkü.açıkcası cok fazla fiyatta vermek istemiyorum.

günaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık

gunaydnlar kzlarrrrr hayrl cumalar olsun guzel br un olsun gene yaramazlk yaptm pattaes kzartmas yedm:)

günaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık

bence park yatak:)

fotoyu da ekleyip cevapla diyeymişim iyiyimiş...:27::27:

neyse buraya eklimm:9:

Eki Görüntüle 845412

bunu biliiooom ne güzel yapmışınız
bizimki şu yeni aldık anca kenarları yaptık henüz 1500 lük bu da bebeğin odasına ascaz
bitirebilirsek tabi:)

$7977_.webp
ayy ben istanbulda annemin ordayken çok güzel buldum, toz pembe siyah puanlı okadar tatlı ki
3lü lohusa takımı 60tl penyesi çok kaliteliydi, annem onu aldı
birde 20tl ye altüst takım aldık bu aydan sonra onu giyerim artık,
evdede kullanılmamış var bir tane yeter heralde artık, annemde kaldı yoksa resmini yüklerdim canım ya

böyle uygun fiyata lohusa pijaması alanlara hayran kalıyorum ben hiç biyerde bulamıyorum çünkü.açıkcası cok fazla fiyatta vermek istemiyorum.
dün ben de kadıköyde sordum 100 tl altı adam gibi yok
60 tl ye alt üst gördüm güzeldi ama bakacam daha azimliyim
20 tl bulamam gibi gelio

odasına nezaman geçirmek istediğine bağlı esasında
bi de sık seyahat ediomusunuz
odasına geç geçecekse sık seyahat ediosanız park yatak
yoksa küçük beşik
gunaydnlar kzlarrrrr hayrl cumalar olsun guzel br un olsun gene yaramazlk yaptm pattaes kzartmas yedm:)
yapma bunu spseeeee:>)

herkese günaydııın

kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüş

umarım düşmüştür tatlım

oyyy kıyamam ama ben onlara yaaa:( biz o kadar özleyip gidiyoruz bir de rahatsız mı ediyoruz kuzularımızı ki o kadar korunma ihtiyacı hissediyorlar:((

siyah beyazla başlıyor bizim dr. sonra 3 boyutluya geçiyor ama daha siyah beyazda kapattı hemen yüzünü:( çok hassas olacak galiba. :50:ama korusun kendini, bu yönden bakınca da iyi bir şey gibi geldi:)

canım beşikler benim de çok hoşuma gidiyor ama park yatakların kullanımı daha uzun süreli arkadaşının dediği gibi. hem onu lazım oldukça tatillere falan giderken de taşıyabilirsin. sonra kullanmayacağın zaman toplayıp kaldırması da daha kolay.

bunu biliiooom ne güzel yapmışınız
bizimki şu yeni aldık anca kenarları yaptık henüz 1500 lük bu da bebeğin odasına ascaz
bitirebilirsek tabi:)

Eki Görüntüle 845462
dün ben de kadıköyde sordum 100 tl altı adam gibi yok
60 tl ye alt üst gördüm güzeldi ama bakacam daha azimliyim
20 tl bulamam gibi gelio

odasına nezaman geçirmek istediğine bağlı esasında
bi de sık seyahat ediomusunuz
odasına geç geçecekse sık seyahat ediosanız park yatak
yoksa küçük beşik

yapma bunu spseeeee:>)
şeker testinden sonra gelip zrlycam gorcem gunumu:)

dediğinizde co haklısınız küçük beşikler cokşık duruyor ama park beşikler daha kullanışlı sanırım.cok yolculuk yapıyoruz memlekete giderkende götürürüz herhalde.odasına kızımın durumuna göre 8-10aylık iken geçirmeyi düşünüyorum.ama nasip bakalım

Back
X