2014 Şubat Anneleri

kızlar merhabalar, 6 da kalkıyorum kaç gündür uyuyamıyorum yatak batıyor sanki :) kızıma evdeki kumaşlardan toka, oyuncak vs yapmaya başladım.. çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim..

bu arada bebeğimize alışveriş yaptık biraz, uygun fiyata şeyler bulduk onu haber vereyim dedim.

english home %50 indirimdeydi, penye battaniye 17 liraya aldık, 3lü zıbın takımı -ki çok şirin zıbınları- 20 lira, iki de tulum aldık böyle fırfırlı falan hemi de 20 lira verdik.. saçma sapan şeyler bile bu fiyatlardan aşağı değil, kumaşları yumuşacık ve değişik şeyler tavsiye ederim. englis home'da zıbın oluyor mu demeyin oluyormuş valla :)

bir de "smyk" diye bir mağaza bulduk bi alışveriş merkezinde, Türkiyede sadece İstanbul- Bursa- Ankarada var. burada oturan arkadaşlara tavsiyem mutlaka bir gidin. %70 seri sonu indirim diye bir bölümü vardı, öyle güzel ve uygun fiyata şeyler aldık ki oradan..
10 liraya kadife tavşanlı falan kapişonu olan tulumlar ( ki bu tulumları çok beğeniyordum ama 50 liradan aşağı değildi adedi),
20-25 liraya kadife, tüllü müllü elbiseler aldık.. bi tek şapkası ve eldivenleri eksik şu an meleğimizin.. hastane çıkışı almayacağım ben kendim oluşturuyorum bu aldıklarımdan..

istanbul avrupa yakasındayım ben ve beylikdüzündeki marmara park avmden aldık, bu civarda olanlar için söyliyim dedim.. :1:

bu SMYK denen mağazadan aldıklarımızın üzerinde de %100 pamuk ve organiktir yazıyor , inş. öyledir.. nedense pahalıya aldıklarımın üzerinde yazanlara inanıyorum ama fiyatı düştüğünde alınca inanasım gelmiyor :1:

dediğinizde co haklısınız küçük beşikler cokşık duruyor ama park beşikler daha kullanışlı sanırım.cok yolculuk yapıyoruz memlekete giderkende götürürüz herhalde.odasına kızımın durumuna göre 8-10aylık iken geçirmeyi düşünüyorum.ama nasip bakalım

bence de park yatağı tercih edin canım, aynı sey başıma gelse ben park yatağı tercih ederdim.

bende 20tl bulabileceğimi hiç sanmıyorum.hep 100tl üzerinde diyorlar.hele öyle 3lü takımlar 150den fazla.50-60bulsam hemen alıcam.

kızlar merhabalar, 6 da kalkıyorum kaç gündür uyuyamıyorum yatak batıyor sanki :) kızıma evdeki kumaşlardan toka, oyuncak vs yapmaya başladım.. çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim..

bu arada bebeğimize alışveriş yaptık biraz, uygun fiyata şeyler bulduk onu haber vereyim dedim.

english home %50 indirimdeydi, penye battaniye 17 liraya aldık, 3lü zıbın takımı -ki çok şirin zıbınları- 20 lira, iki de tulum aldık böyle fırfırlı falan hemi de 20 lira verdik.. saçma sapan şeyler bile bu fiyatlardan aşağı değil, kumaşları yumuşacık ve değişik şeyler tavsiye ederim. englis home'da zıbın oluyor mu demeyin oluyormuş valla :)

bir de "smyk" diye bir mağaza bulduk bi alışveriş merkezinde, Türkiyede sadece İstanbul- Bursa- Ankarada var. burada oturan arkadaşlara tavsiyem mutlaka bir gidin. %70 seri sonu indirim diye bir bölümü vardı, öyle güzel ve uygun fiyata şeyler aldık ki oradan..
10 liraya kadife tavşanlı falan kapişonu olan tulumlar ( ki bu tulumları çok beğeniyordum ama 50 liradan aşağı değildi adedi),
20-25 liraya kadife, tüllü müllü elbiseler aldık.. bi tek şapkası ve eldivenleri eksik şu an meleğimizin.. hastane çıkışı almayacağım ben kendim oluşturuyorum bu aldıklarımdan..

istanbul avrupa yakasındayım ben ve beylikdüzündeki marmara park avmden aldık, bu civarda olanlar için söyliyim dedim.. :1:

merhaba, english home bizim burada da var canım ben de bakmayı düşünüyordum, ama smyk yok tabi, çok uygun fiyatlara almışsın, güle güle kullanın giydirin:)

gunaydnlar kzlarrrrr hayrl cumalar olsun guzel br un olsun gene yaramazlk yaptm pattaes kzartmas yedm:)

ay hain seni çok ayıp :) ben de kahvaltı yapmadım henüz ama patates kızartması ocakta canım çekti haftasonundan beri sabrediyorum ama olmuyor napayım artık bitecik kaçamak bu aramızda kalsın spseciğim:)

bunu biliiooom ne güzel yapmışınız
bizimki şu yeni aldık anca kenarları yaptık henüz 1500 lük bu da bebeğin odasına ascaz
bitirebilirsek tabi:)

Eki Görüntüle 845462
dün ben de kadıköyde sordum 100 tl altı adam gibi yok
60 tl ye alt üst gördüm güzeldi ama bakacam daha azimliyim
20 tl bulamam gibi gelio

odasına nezaman geçirmek istediğine bağlı esasında
bi de sık seyahat ediomusunuz
odasına geç geçecekse sık seyahat ediosanız park yatak
yoksa küçük beşik

yapma bunu spseeeee:>)

anam bu insanın ömrünü yer :27:

bende 20tl bulabileceğimi hiç sanmıyorum.hep 100tl üzerinde diyorlar.hele öyle 3lü takımlar 150den fazla.50-60bulsam hemen alıcam.

ya bir de bizim dezavantaj doğumun kışa denk gelmesi, yazlık takımların fiyatı uygun zaten incecik oluyorlar... ama kışlık olunca ayrıca sabahlık da alınacak, pijama ve geceliklerin de kumaşın kalınlığına göre fiyatı artıyor tabi.

bu arada geçen annem kendi lizözünü çıkarmış açık pembe, delikli bir model çoook tatlı bir sey... aynı ipten bebek hırkası da var:) onu bir güzel yıkayıp giymeyi düüşünüyorum ben böyle eski gelenekleri yaşamayı ve yaşatmayı severim:)

kızlar bunları kendime aldım.

Eki Görüntüle 845553 Eki Görüntüle 845552

bunu da kızıma....hiç tulum almamıştım.kadife bi tane olsun dedim :16:

$tulum.webp:16::16:

bence de park yatağı tercih edin canım, aynı sey başıma gelse ben park yatağı tercih ederdim.

Küçük ahşap süslü beşikler benimde çok hoşuma gidiyor. bebeğin onda yatacağı 4-5 ay fiyatlarıda 400 den başlıyor. Kararsız kaldım. Ayrıca bebek odasını nasıl alacağım oda belli değil. ama park yatağı kesin alacağım. Tatile giderken rahat olacağını düşünüyorum. Henüz ben hiç bir şey almadım bebeğime am bakmaya başladım. Sizler almış gibisiniz neler aldınız.

merhaba, english home bizim burada da var canım ben de bakmayı düşünüyordum, ama smyk yok tabi, çok uygun fiyatlara almışsın, güle güle kullanın giydirin:)

teşekkürler canım, bakmayı düşünüyorsan acele et bence..zıbınların tulumların ve battaniyenin kumaşları-renkleri aynı. takım gibi oldu benimkiler sen de bulursun inş. renk ve bedenlerini..

küçük ahşap süslü beşikler benimde çok hoşuma gidiyor. Bebeğin onda yatacağı 4-5 ay fiyatlarıda 400 den başlıyor. Kararsız kaldım. Ayrıca bebek odasını nasıl alacağım oda belli değil. Ama park yatağı kesin alacağım. Tatile giderken rahat olacağını düşünüyorum. Henüz ben hiç bir şey almadım bebeğime am bakmaya başladım. Sizler almış gibisiniz neler aldınız.

ahşap beşikler cok hos ama hem 400den başlıyor fiyatı hemde 4-5ay sonra onu nereye kaldıracağız o sorun var.biz odasını aldık.sanırım bide park beşik olucak.

kaç saat açlıkla gittin tatlım.uzun süreli açlıklarlada şeker çıkabiliyor

kahvaltı yapmadan gitttim. Belli bir saat tutmadım ama saar 10 du 12 saatten fazla yani canım doktoruma mail attım sonuçları bakalım ne zaman dönecek .
kuzum haberdar et bizi sonuç yorumundan
ama bence iyisin .vucudun şekeri tolere etmiş

ya bir de bizim dezavantaj doğumun kışa denk gelmesi, yazlık takımların fiyatı uygun zaten incecik oluyorlar... Ama kışlık olunca ayrıca sabahlık da alınacak, pijama ve geceliklerin de kumaşın kalınlığına göre fiyatı artıyor tabi.

Bu arada geçen annem kendi lizözünü çıkarmış açık pembe, delikli bir model çoook tatlı bir sey... Aynı ipten bebek hırkası da var:) onu bir güzel yıkayıp giymeyi düüşünüyorum ben böyle eski gelenekleri yaşamayı ve yaşatmayı severim:)

birde ben öle süslü dantelli lohusa pijaması cok sevmiyorum.hoş biri eve bebek görmeye geldiğindede öle karşısına pijama ile cıkacağımı sanmıyorum.oyüzden cok para vermek mantııklı değil daha derli toplu kıyafet tarzı amak makul geliyor.
Lizoz ve yelek takımını giymen cok hos olur bence.benimde bebeklik battaniyem duruyor daha.

Herkese günaydın arkadaşlar. Geçen haftaki zorlu griple mücadelemi zaferle ben kazandım :52:Hala sesim çatal ama olsun..
Geçmişi mümkün olduğunca okudum, herkes iyiymiş.
Kızlar 100 lük şeker testinden de sınıfta kaldım. 50 lik 191 çıkmıştı. 100 lük de 171 çıktı.
Dr diyetisyene gönderdi ama açıkcası sadece tam buğday ekmeği kısmını uyguluyorum (Onda da kaçamak yapıyorum :36: )
Neyse yapacak bişey yok. Son 3 ay biraz daha dişimizi sıkacağız :))
Tetanoz aşımın 2. dozunu da yaptırdım. Çok şükür ilki gibi bu da ağrı sızı yapmadı.
Öptüm hepinizi..

Herkese günaydın arkadaşlar. Geçen haftaki zorlu griple mücadelemi zaferle ben kazandım :52:Hala sesim çatal ama olsun..
Geçmişi mümkün olduğunca okudum, herkes iyiymiş.
Kızlar 100 lük şeker testinden de sınıfta kaldım. 50 lik 191 çıkmıştı. 100 lük de 171 çıktı.
Dr diyetisyene gönderdi ama açıkcası sadece tam buğday ekmeği kısmını uyguluyorum (Onda da kaçamak yapıyorum :36: )
Neyse yapacak bişey yok. Son 3 ay biraz daha dişimizi sıkacağız :))
Tetanoz aşımın 2. dozunu da yaptırdım. Çok şükür ilki gibi bu da ağrı sızı yapmadı.
Öptüm hepinizi..

geçmiş olsun kuzummm
sana portakallı tarifimi yazmıştım:D

birde ben öle süslü dantelli lohusa pijaması cok sevmiyorum.hoş biri eve bebek görmeye geldiğindede öle karşısına pijama ile cıkacağımı sanmıyorum.oyüzden cok para vermek mantııklı değil daha derli toplu kıyafet tarzı amak makul geliyor.
Lizoz ve yelek takımını giymen cok hos olur bence.benimde bebeklik battaniyem duruyor daha.

ben de lizöz öreceğim kendime kuzum
hala model beğenemedim

benim de 20 ocak oluyor
napıciiiizzzzz onu bi araştırmak lazım :26:
günaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık
ben park yatak aldım çünkü sonra tamamen toplanıp kaldırılıyo ama ahşap beşikleri kaldıramayız ya birine vermen gerek ya da gereksiz yer kaplıcak o yüzden park yatak diyorum :34:

annem geçen gezerken bulmuş bana 35 tl dedi indirime girmiş tesadüf bulmuş çok uygun geldi bana içinde delik kısımları var emzirirken de rahat oluyo resmini de yükliyim size fikir olsun bunun lila rengi benimki %100 pamuk yazıyo Eki Görüntüle 845563

Back
X