2014 Şubat Anneleri

kuyruk sokumu dayanılmaz ise simit tarzında bir şey veriyorlar üzerine oturuyorsun dr git bakalım ne diecek

ağrım popomun soluna vuruyo oturma simidini nette gördüm dr gideyimde alırım olmazsa çoğu gebenin yaşadığı ağrıymış araştırdım doğumdan sonra geçiyomuş öylemi olucak acaba:26:

ağrım popomun soluna vuruyo oturma simidini nette gördüm dr gideyimde alırım olmazsa çoğu gebenin yaşadığı ağrıymış araştırdım doğumdan sonra geçiyomuş öylemi olucak acaba:26:

aynı sancı bende de var ama seninki kadar değil sanırım dayanamayacak kadar olmuyor uzun süre oturunca acayip batıyor sonra geçior
gün içinde sürkli kalkıp dolanıyorum :54:

yok hayatım öyle düşünme,
benim de bir ara aşağı bölgelere vuruyordu sıpa, neredeyse idrar yapılan yere doğru baskı hissediyordum. o tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalıymış, başı aşağıda olunca aşağıya daha çok baskı yaparmış. ben cumartesi günü plasentanın yerini sordum doktora, "normal yerinde, aşağıda değil" dedi. senin plasentan da yukarı çıkmıştır artık, kontrolün ne zamandı spsem?

kontrolum aslında bu haftasonu ama sanırım gıdemıycez o yuzden sonrakı haftasonuna kalıcak galıba cok uzuyacak yaaaa ne olcak bılmem

Arkadaşlarımm günaydın.. Bana akıl verir misiniz ya? :( Bebek odası mı yoksa beşik mi alsam karar veremiyorum.. Beşik alan arkadaşlarım bebeğinizin eşyalarını nereye koyacaksınız? Bunu bilemediğimden odaya yöneliyorum; ama kiracı olduğumuz için de çok eşya doldurmak istemiyorum evi taşınırken zor olacak.. Fikirleriniz neler :(

canım biz de aynı durumdayız, kiracıyız yani ve bebek odası almayacağız.zaten 2+1 evim... beşik alacağız. benim yatak odamdaki dolaplarımın içinde çok askı yeri var, yani büyük bölmesiz alanlar, oralara raf yaptıracağız, bir de gömme dolabım var oraya da bölmeli raflardan yaptıracağız iki tane, sıkıştıracağız biraz napalım..

nerede oturuyorsun ? bulunduğun yerde ikea varsa oraya da bakabilirsin , dar alanlar için güzel çözümler var.

Arkadaşlarımm günaydın.. Bana akıl verir misiniz ya? :( Bebek odası mı yoksa beşik mi alsam karar veremiyorum.. Beşik alan arkadaşlarım bebeğinizin eşyalarını nereye koyacaksınız? Bunu bilemediğimden odaya yöneliyorum; ama kiracı olduğumuz için de çok eşya doldurmak istemiyorum evi taşınırken zor olacak.. Fikirleriniz neler :(

günaydın canm ben park beşik almayı düşünüyorum bebeğin kıyafetlerinide marangoza 3-4 bölmeli küçük şifonyer yaptıracaz renkli renkli çekmeceleri olacak int.te çok güzel modeller var.bizde kiracıyız canm bebek odası zor olabilir

canım biz de aynı durumdayız, kiracıyız yani ve bebek odası almayacağız.zaten 2+1 evim... beşik alacağız. benim yatak odamdaki dolaplarımın içinde çok askı yeri var, yani büyük bölmesiz alanlar, oralara raf yaptıracağız, bir de gömme dolabım var oraya da bölmeli raflardan yaptıracağız iki tane, sıkıştıracağız biraz napalım..

nerede oturuyorsun ? bulunduğun yerde ikea varsa oraya da bakabilirsin , dar alanlar için güzel çözümler var.

Yok cnm Balıkesir'in bi ilçesindeyiz ama her yere ters.. Marangoz bile yok desem inanır mısın? :/ Napsam bilemiyorum ya kararsızlık ne zor...

günaydın canm ben park beşik almayı düşünüyorum bebeğin kıyafetlerinide marangoza 3-4 bölmeli küçük şifonyer yaptıracaz renkli renkli çekmeceleri olacak int.te çok güzel modeller var.bizde kiracıyız canm bebek odası zor olabilir

Sağolasın cnm ben de bakayım bakalım bir de öyle araştırayım.. :/

Bebeklerin kıyafetlerini ne zaman yıkayacağız kızlar:)

aralık başı gibi falan yıkarız herhalde herşeyde acele eden ben nedense çok rahatım diğer eksikleri düşünüyorum sanırım

Daha erken canım ya bence acele edip erken doğururuz allah korusun :)) aralık onu ocak başı daha iyi bir zaman gibi geliyor bana

aralık ayı benim son çalışma zamanım artık şubat sonu doğum yapacaklardan birisi açar o zaman diğer anneleri inceliyorum da aklıma geldi :34:

aralık başı gibi falan yıkarız herhalde herşeyde acele eden ben nedense çok rahatım diğer eksikleri düşünüyorum sanırım

aralık ayı benim son çalışma zamanım artık şubat sonu doğum yapacaklardan birisi açar o zaman diğer anneleri inceliyorum da aklıma geldi :34:

Hayırlusıyla zamanı gelsin açarız sayfayı ..

yakın zaman da doğum yapan arkadaşıma sordum ve sonunda cevabını öğrendim.

32+1 yada sonrasında doktora gidip çalışabilir raporu alacağız ...

sonra net tarih yazarak şu güne kadar çalışabilir yazıyor örnek 10 ocak gibi :54:

ayyy geldim sonunda nasılsnız kızlar ya internete girememek ne zor bişimiş arada telden baktım ama doymadım

biz iyiyiz oğlum artık adam oldu sanki kemiklendi sanırım batıyor karnıma arada kafasını hissediyorum mutlu oluyorum

bi geçmişe bakıp geliyim nasıl bitcekse o kadar sayfa :ssz:

Back
X